2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043561 بازدید | 88177 پست
سلام من دیروز رفتم خونه ی بابام و استراحت کردم. اما از نظر روحی بهتر نشدم. دیشب دیر وقت برگشتیم.&nbs ...

عزیزم به نظرم فعلا بافتنی کنار بزار  هم خودتو خسته نکن همین ک تو ذهنت همش نیاد ک اره امروز بافتنی نکردم 

به دوقلو رسیدن واقعا سخته  اگه میتونی کمکی بیار اگه ن از شوهرت کمک بگیر

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
چون پسرم بیش فعاله  خودمم دو قطبیم  دکتر بهم گفت دیگه بچه دار نشم

اره خب اینطوری هم سخته منم چون دست تنهام پسرمم شلوغ باعث شد افسردگی و ضعف اعصاب بگیرم اصلا تو برنامم نبود بچه دوم ک دیگه .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خب اینطوری هم سخته منم چون دست تنهام پسرمم شلوغ باعث شد افسردگی و ضعف اعصاب بگیرم اصلا تو برنامم ...

دو تا خوبه مخصوصا که همجنسن با هم همبازی میشن 

من اگر شرایطم اکی بود حتما دومی رو با فاصله ی سنی همین دو سه سال می آوردم  دیگه شرایطم طوریه که نیارم بهتره برام تا بیارم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

منم امروز بعد صبحونه مرتب کردن خونه اجاق گاز با دیوار پشتشو سابیدم با کف 

لباسشویی روشن کردم 

شام شب گزاشتم ناهار داشتیم 

حموم روشویی سرویس به قول لیلی اعلا شویی کردم با تاید و وایتکس همه جاشونو راستی خانما من اولین بار بود از پودر دستی تست استفاده میکردم از بوش خیلی خوشم اومد گفتم بگم بهتون شاید به درد بخوره اگه تا حالا استفاده نکرده باشین بوی عید های قبلی گرفته بود خونه بوی تمیزی حتی پسرمم خوشش اومده بود .

اشپزخونه رو جارو برقی کشیدم 

ناهار پسرمو دادم بردمش مهد ک وقتی رسیدیم گفتن تعطیله دوباره برگشتیم البته ی دوساعتی رفتیم خیابون براش هلیکوپتر کنترلی پیدا کنیم ک نشد اومدیم خونه 

ناهار شوهرمو دادم از اون موقع بیکارم تا الان منتظرم شوهرم بیاد شام بخوریم جمع کنم قصه پسرمو بخونم صلوات هامو بشمارم 

دو تا خوبه مخصوصا که همجنسن با هم همبازی میشن  من اگر شرایطم اکی بود حتما دومی رو با فاصله ی س ...

اره باید ب شرایط هم نگاه کرد اگه بیاری بعدا برات مشگل بشه خب سختت میشه 

عزیزم به نظرم فعلا بافتنی کنار بزار  هم خودتو خسته نکن همین ک تو ذهنت همش نیاد ک اره امروز بافت ...

ممنونم 🌹🌹 والا شوهرم کار خودش سنگینه وقتی میاد خونه خسته ست دیگه انتظاری ازش ندارم. 

در مورد کمکی الان قسط و وام زیاد داریم نمیشه مطرح کنم بگم هم همسرم قبول نمیکنه. 

اینو من با تمام وجود درک میکنم انقدرررر از کار نصفه نیمه متنفرم ک حد نداره مخصوصا کاری ک هم براش پول ...

😑😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

سلام

تا ساعت ۱ درگیر دانشگاه و درس 

تا ساعت ۵ با یه دوست قدیمی بیرون بودم ، برای ناهار رفتیم کافه و حرف زدیم (خودش اونجا کار میکنه و باریستا عه🤭در واقع رفتم محل کارش و خیلی خوب بود🥲وسط لین همه دلگیری از همکلاسیام به صحبت یه دوست خارج از اون فضا نیاز داشتم)

اومدم خونه تا ۷ و نیم خواب بودم

کتاب رمان جدید شروع کردم بعد از مدت ها به اسم دیزی دارکر از آلیس فینی . بخونم بعدش نظرمو میگم.

نماز خوندم ، به گلدونا آب دادم ، 

خبر رسید وسط اون حجم از اتفاقای افتضاح خوابگاه ، یه اتفاق افتضاح دیگه افتاده و کسی که ازش متنفرم هم اتاقیم شده (حتی بوی بدنش و صحبت کردنش برام آزار دهندس و اصلا نمیتونم تحملش کنم)و احتمالا این ترم ۹۹ درصد اوقات رو حتی برای خواب تو نمازخونه یا سالن تی وی بگذرونم و با وجود راه طولانی ۱ ساعت و نیمه رفت و ۱ ساعت و نیمه ی برگشت تا خونه بیشتر بیام خونه که نخوام اونجا باشم

خواستم یکم درس بخونم حوصله نداشتم گذاشتمش کنار و اومدم اینجا

شام هم چون ظهر خیلی چیز میز خوردم ، چیزی نمیخورم که حداقل ۱ کیلوعه که کم کردم برنگرده

دندونم خیلی درد میکنه با وجود ۲۴ ساعت گذشتن از دندون پزشکی ، میخوام از امشب انتی بیوتیک رو شروع کنم 

ریزش موی شدید گرفتم که دکتر هم رفتم براش ولی تاثیری نداشته ، دکتر بهم گفت اگه داروها تاثیر نداشت ، کربوکسی سر کنم. کسی میدونه چیه و فایده داره یا نه؟

برای پوستمم دارو داده بود ، تا وقتی مرتب مصرف میکردم خوب بود ولی دیگه درگیر امتحانا شدم خیلی نامرتب شد و حقیقتا پوستم خیلی بدتر از قبل شده الان🥲دوباره میخوام شروع کنم اون روتین پوستی رو

الان یکم غر زدم سبک شدم برم ببینم میتونم درس بخونم یا نه

فعلا شبتون بخیر

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
ممنونم 🌹🌹 والا شوهرم کار خودش سنگینه وقتی میاد خونه خسته ست دیگه انتظاری ازش ندارم.  در مورد ...

پس واجبات انجام بده زیادم ب خودت سخت نگیر طبیعی الان خونت به این شکل باشه 

سلام تا ساعت ۱ درگیر دانشگاه و درس  تا ساعت ۵ با یه دوست قدیمی بیرون بودم ، برای ناهار رفتیم ...

خوب ادامه ی گزارش کار 

درس نخوندم

تو نت داشتم در مورد استاجری سرچ میکردم ، رسیدم به وبلاگ یه خانم دکتری که از سال ۸۸ ، تا همین ماهه اخیر، از ترم ۱ تا الان که طرح تخصصشون هم تموم شده نوشتن . خیلی برام جالب بود.

فهمیدم شاید یکم از حال بد الانم این باشه که برخلاف گذشته نمینویسم دیگه و همه چیز تو ذهنم به همون حالت بی نظم و مشوش باقی میمونه .

اینه که دوباره از اول وبلاگ ساختم ( کلا نمیدونم چرا برخلاف خیلیا ، ارتباط اینجوری و غیرمستقیم و حتی ناشناس رو ترجیح میدم  . انگار اینجوری بیشتر خودمم ، بعضی بچه هامون کانال تلگرام دارن و به صورت شناس از خودشون میگن، ولی هر چی فکر کردم ، من کسیو نداشتم که اونقدر بهش اعتماد داشته باشم که بدونم بعدا از نوشته هام سواستفاده نمیکنه و حال های بدمو تو سر خودم نمیزنه :( )

هر چند الان هم بازم میترسم و حقیقتا دودل بودم

چون دوست دارم تو وبلاگه از خوشحالیا و ناراحتیا و درسایی که از زندگیم میگیرم بگم.

مثل اینکه امروز از رزیدنت نحوه ی معاینه شکمی رو یاد گرفتم و بعد از ۱۱ روز کمی احساس مفید بودن و یادگیری کردم 😄

یا مثل اقای پیری که تو حیاط دیدمش و به زور داشت راه میرفت . بهش گفتم برم براش ویلچر بیارم ولی با یه لبخنری بهم گفت :( باباجان این پا رو قراره فردا قطع کنن ، میخوام از اخرین راه رفتن باهاش لذت ببرم )

یا مثل این ناراحتیم که قراره اوضاع خوابگاه برام خیلی سخت تر از چیزی که الان هست بشه

و میترسم ازین خاطرات سواستفاده بشه و مسئولیتش گردن من باشه!!!!

میترسم یه نفر بیاد اینا رو به یه کنکوری بدبخت غالب کنه و خودشو دانشجو جا بزنه و مشاوره بده ( ازینا خیلی دیدم😑خصوصا تو این سایت که مثلا دانشجو پزشکیاش یا خیلی پرت میزنن ، مثلا دانشجوی سال ۲ ادعای کشیک سنگین داره ، یا اگرم یه چیزایی بدونن اکثرشون از همین بلاگرا و وبلاگاس و بازم با یکم سوال جواب دروغشون در میاد

ولی خوب به هر حال با کلی ترس و لرز وبلاگه رو زدم

انشالله که خیره و بتونم ادامش بدم😁

خوب ادامه ی گزارش کار  درس نخوندم تو نت داشتم در مورد استاجری سرچ میکردم ، رسیدم به وبلاگ یه ...

سلام عزیزم چند روزه که پیامهاتون را میخونم و کاملا درک میکنم چقدر شرایط سختی داره اون قسمت که نوشتی قراره پای اون پیرمرد قطع بشه واقعا متاثر کننده بود از طرفی فهمیدم چقدر قدر داشته هامون را کم میدونیم من شخصا برای ریز ریز جزئیات سلامتی حتی در حالت بیماری خدا رو شکر میکنم  ولی الان که این پیام شما رو خوندم فهمیدم اونطور که فکر میکردم شاکر نبودم.موفق باشی

سلام من دیروز رفتم خونه ی بابام و استراحت کردم. اما از نظر روحی بهتر نشدم. دیشب دیر وقت برگشتیم.&nbs ...

همه ی کارها رو به جز بافتنی انجام دادم. 🙃

واسه ی شام سمبوسه رو گذاشتم تو سرخکن کم مصرف ولی اصلا خوب نشد.‌ 🙄

خوب ادامه ی گزارش کار  درس نخوندم تو نت داشتم در مورد استاجری سرچ میکردم ، رسیدم به وبلاگ یه ...

شما هر کار بکنی اوضاعت بهتر نمیشه مگر اینکه برگردی خونه و رفت و آمد به خونه رو ترجیح بدی. 

درسته چند ساعت معطلی داره ولی حداقل اون چند ساعتی که خونه هستی آرامش داری و می تونی درست رو بخونی. 

خودت نمی تونی رانندگی کنی یا راننده بگیری؟