2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
اشکالی نداره که هیچی بلد نیستی در عوض ما سعی می‌کنیم مواظب سلامتی مون باشیم 😁🤣🤣🤣🤣

😂کلا مواظب سلامتیتون باشین

حتی با بهترین دکتر هم هیچ وقت بدن درمان شده مثل بدن سالم نیست و خیلی دردسر داره🥲

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
به به سلام خانم دکتر  مگه میشه داستان‌های  شما از شاهنامه  رو فراموش کرد.  چه ...

سلاام🥰

خوبه باز یه چیزی داشتم برای به یاد موندن😅

منم هی میام که بمونم ، یهو دوباره نی نی سایت کلا از سرم میپره😂ولی موقع برگشت اولین جایی که بهش سر میزنم اینجاس

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین بار   فکر نکنم من ریحانه مونو با غر زدناش میشناسم    

سلااام😁😂اسمم بد در رفته پس

سلام شبتون بخیر

تا ساعت ۱ درگیر درس و دانشگاه و اینا بودم

تا برگشتم خونه شد ۳ 

ناهار خوردم و با پدر محترم رفتیم دندون پزشکی ( از خونمون دور بود)

دندونمو ۳ چهار سال پیش عصب کشی کرده بودم ولی هنوز درد داشت .همون موقع به چند تا دندون پزشک نشون دادم و میگفتن نه این که عصب کشی شده و نباید درد داشته باشه .احتمالا درد از جای دیگست.

تا اینکه تقریبا یکی ۲ ماه پیش زیر همون دندونم کیست تشکیل شده بود و دندون پزشک عمومی گفت که احتمال زیاد مجبور شی بکشی ، مگر اینکه متخصص ریشه بتونه کاری کنه که کشیده نشه .

که خوب امروز اولین وقتم بود پیش متخصص ریشه که در حین همون درمان کیست ، متوجه شد دندونپزشکی که قبلا عصب کشی کرده بود ، یکی از ریشه های دندون رو جا گذاشته بوده و تازه امروز کانالشو پیدا کردن 😑 و در نتیجه حق داشتم که درد داشته باشم.

خیلی ناراحتم که یه دندونی که مشکلش با یه عصب کشی تهه تهش ۲ تومنی حل میشد ، به خاطر اینکه دندون پزشک حتی نمیدونه فلان دندون چند تا ریشه داره ، بعد از چند سال درد و ۱۰ پونزده تومن هزینه ، باز هم شاید ترمیم نشه🥲

و تازه الان رسیدیم خونه

نماز بخونم، اتاقمو مرتب کنم و بخوابم

سلام من دیروز رفتم خونه ی بابام و استراحت کردم. اما از نظر روحی بهتر نشدم. دیشب دیر وقت برگشتیم. 

صبح کمی دیرتر بیدار شدم پوشک یکی از بچه ها رو باز کردم و یه لحظه رفتم تو اتاق دیگه یه کاری انجام بدم تا برگشتم دیدم پسرم همه جا پتو و دو تا موکت رو قهوه ای کرده. 😭

شیر اب حیاط شکسته  نمیدونم چطور بشورمشون. 😭 

ظاهر خونه افتضاحه غذا هم اماده نیست. ☹️

بچه ها من به شدت کندم کاش بتونم سریعتر کارهام رو انجام بدم. کاش ...😪

لیست کارهای امروزم: 

اول صبحونه به پسر بزرگم بدم

همین الان پوشک قل دوم رو عوض کنم

یه فایل ضروری برا کسی ارسال کنم 

جمع رختخوابها

مرتب کردن ظاهری خونه 

به همسرم پیام بدم یه شیر اب برا حیاط بگیره

شستن پتو

شستن دو تا موکت

ماهی در بیارم برا ناهار

شستن ظرفها 

شستن لباس با دست 

شستن لباس با ماشین 

ناهار و شام برای دوقلوها

شام گوجه و سیب زمینی برا خودمون، سمبوسه برای پسرم

نیم ساعت بافتنی( چرا واقعا چرا کلاس ثبت نام کردم🤦🏻‍♀️)

تو یه دفتر بنویسم چکار کنم حال بدم بهتر بشه. کاش میشد خودم رو بندازم دور و از اول بسازم. 😭

اه قل اول که همه جا رو قشنگ قهوه ای کرد همین الان از خواب بیدار شد. 😪

شب باید بیام گزارش بدم. 

سلام من دیروز رفتم خونه ی بابام و استراحت کردم. اما از نظر روحی بهتر نشدم. دیشب دیر وقت برگشتیم.&nbs ...

نمی دونم از متنت چرا خنده رو لبم اومد 

هر چند فکر کنم شما خیلی اعصابت از بابت قهوای سدن وسایلت خورده 

شیر آب حیاط درست کن و بشور  یا یه کمکی بیار با هم خونه ذو مرتب کنید 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام شبتون بخیر تا ساعت ۱ درگیر درس و دانشگاه و اینا بودم تا برگشتم خونه شد ۳  ناهار خوردم و ...

اینو من با تمام وجود درک میکنم انقدرررر از کار نصفه نیمه متنفرم ک حد نداره مخصوصا کاری ک هم براش پول خرج کنی هم وقت زحمت بزاری اخرشم اونی نشه ک میخوای برات درد سر بشه .من ک اینجور مواقع اصلا طرفو نمیبخشم ‌.منم ی سال بود با پول تو جیبی های ی ک شوهرم بهم میداد به زور از خواسته های دیگم میزدم جمع میکردم هر ماه ی سکه پارسیان ی گرمی میگرفتم چند وقت پیش همشو جمع کردم بردم با ی تیکه طلا عوض کنم فهمیدم یکیش تقلبی بوده چقدر ناراحت شدم ک خدایا من این پول ذره ذره جمع کردم واقعا انصاف طرف کجا رفته من ک این دنیا اون دنیا نمیبخشم ضررشو بیینه .

واقعا بعضی از ادما انصاف ندارن اینم همون پول حروم تو کار اوردن میشه پولو بگیری ولی کار درست تحویل ندی 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم