2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043538 بازدید | 88177 پست
سلام  من دیروز تمام خونه رو به (جز آشپزخونه )حتی مبلا رو کشیدم جلو جاروبرقی اساسی کردم و طی کش ...

سوسن جون فکر کنم خودتم بارداری 😍😍😍

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

سلام ب خانم های کدبانو 

امروز جاها جمع کردم برا صبحانه شیر کاکاعو پنکک درست کردم 

ظرف هاشونو شستم 

سرویس شستم 

جاروبرقیمون اومد ی حسابی ب خونه کشیدم حالم جا اومد از جارو دستی کشیدن بدم میاد احساس میکنم چیز های ریز گوشه مونده 

ناهار درست کردم 

کل خونه رو گردگیری کردم 

پسرمو بردم مهد قبلشم داروهاشو دادم 

سالاد درست کردم 

‌الانم یکم استراحت کنم پاشم شام بزارم 

ظرف های ناهارو بشورم 

دنبال پسرم برم بریم یکم بیرون خرید 

بیایم دوتامونم حموم بریم 

پفیلا درست کنم براشب اسفند دود کنم 

لباس های تو دلیمو جمع جور کنم ساکشو ببندم با اینکه اول خیلی ناشکری کردم بابت اومدنش اما الان گاهی وقت ها ک حالم خوبه ذوق میکنم ک بازم ی نوزاد هست با اون بوی خوبش شیر خوردنش صورت نرمش ک ادم از بوسیدنش سیر نمیشه 

بعدبزرگ شدن  پسرم دلم واسه اون روزهاش تنگ شده بود واسه نوزاد 

بعدشم شام شستن ظرف ها جمع جور کردن خونه  قصه پسرم و خواب

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااام  خوبین؟ امیدوارم این دفعه دیگه برای پستم ارور نزنه     کسی اینجا منو یادش ...

به به سلام خانم دکتر 

مگه میشه داستان‌های  شما از شاهنامه  رو فراموش کرد. 

چه خوبه که برگشتین😍

حالا خودمم یکسره در غیبت صغری و کبری ام😁

ولی دلم همیشه اینجاست🤗

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
الان ۹ روزه وارد مقطع جدیدی از درسم شدم و تازه وارد بیمارستان شدیم . اینکه هیچی بلد نیستم و به هیچ د ...

اشکالی نداره که هیچی بلد نیستی در عوض ما سعی می‌کنیم مواظب سلامتی مون باشیم 😁🤣🤣🤣🤣

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

غصه نخوریا یهو میبینی
خدا برات دری رو باز میکنه
که تو حتی اون در رو نزده بودی

ઇ•🤍🌸ઇ•🤍🌸ઇ•🤍🌸ઇ•🤍🌸

سلام رفقا.حالتون چطوره؟

امروز بعد مدت ها سردرگمی گفتم کمی به خونه برسم شاید حالم بهتر بشه.

واقعا نمیدونم چمه و واقعا هیچ مشکلی نیست.

اما خیلی سردرگمم و برنامه ریزی که میکنم اصلا بهش عمل نمیکنم.

خلاصه سرتون رو درد نیارم از دیروز غذا داشتم پس از فرصت استفاده کردم و به خونه رسیدم.

اول سرویس رو شستم و سطل رو خالی کردم.

بعد رفتم آینه و میز آرایش رو تمیز کردم و سطل اتاق رو هم خالی کردم.

دو تا تلفن از عزیزانم رو که زنگ زده بودند تولدم رو تبریک بگن جواب دادم.

بعد از اون لباس هایی که یک هفته روی طناب آپارتمانی بودند و تا نشده بودند تا کردم.

بعد رفتم سراغ گردگیری میز تی وی و جلو مبلی و عسلی ها.

و بعد جارو زدم.

ظرف های ناهار رو شستم و اسپند دود کردم.

الان هم میخوام برم حموم و تا آخر شب کار دیگه ای نکنم.

شاید فردا صبح زود بیدار شدم و دوباره برنامه ریزی کردم.

دعا کنید برام دوستان🌱.

سوسن جون فکر کنم خودتم بارداری 😍😍😍

تمی دونم فعلا که لک بینی دارم تا ببینم خدا چی میخواد 

البته اقدام نبودم و بچه هم نمی خواستم ولی اگرم باشم یه ملت خوشحال میکنم 😂

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام رفقا.حالتون چطوره؟ امروز بعد مدت ها سردرگمی گفتم کمی به خونه برسم شاید حالم بهتر بشه. واقع ...

تولدت مبارک عزیزم 🌺💞

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
غصه نخوریا یهو میبینی خدا برات دری رو باز میکنه که تو حتی اون در رو نزده بودی ઇ•🤍🌸ઇ•🤍🌸ઇ•🤍🌸ઇ• ...

👌🏻🌸

سلام ب خانم های کدبانو  امروز جاها جمع کردم برا صبحانه شیر کاکاعو پنکک درست کردم  ظرف ها ...

حال خوبت همیشگی دوستم 

سلااااام خوبین؟ چقدر خوب شد که اینجایین  از دیدن پیام اتون بسیار خوشحالم الان فیزیوپاتین یا ...

سلاااام🥰مرسی به خوبی شما

من ۱ بهمن استارژ شدم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!