2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست

سلام خانم های گل 

رخت خواب ها خونه جمع شد 

صبحانه صرف شد 

ظرف ها شسته شد 

لباس خشک ها تا شد رفت سرجاش

وسایل چوبی اعم از میزتلوزیون .جاکفشی روی بخاری ها روی میزارایشی .تمیز کردم  

ناهار گزاشتم 

کشو قاشق چنگال ها .چند تیکه ظرف شسته شد 

کابینت ظروف دم دستی ریختم بیرون دستمال کشیدم جمع کردم 

ناهار خوردیم جمع کردم 

ی ساعت با همسر بیرون رفتیم اومدیم یکم کتاب خوندم .یکم گردو شکوندم .شام گزاشتم .قاشق های خشک شده رو جمع کردم سرجاش مرتبشون کردم .خونه رو مرتب کردم ‌روفرشی انداختم لباسشویی .از صبح چند بار جارو دستی کشیدم .چندتا کار باید تا زمان زایمانم انجام بدم خونه سطحی تمیز کنم مثل شستن پتوها پرده جلو در .شامپو فرش کف مبل ها تمیز کردن کابینت کشو .داخل یخچال .جرم گیری حموم سرویس.البته دوماه پیش خونه تکونی کردم اما اینارم ی دور تمیز کنم ک اون موقع تمیز باشه همه جا البته اگه شوهرم پسرم بزارن بمونه 😐.

الانم باید صلوات هامو بشمارم .شام بیارم بخوریم جمع کنم بشورم .شاید حموم برم .دوباره اخرشب خونه رو جمع کنم .فعلا تا اینجا یادم می

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.چه خوب که شما هم ساکن قم هستید. یه سؤال برام پیش اومد،اگه دوست داشتید بگید،اگر هم نه که ...

سلام گلم،  این 15 دقیقه همه جور کار ظاهری خونه هست از جمله ظرف نشسته، جارو، گردگیری ، تمیز کردن در کابینت ه، شستن لباسها

هر کاری که مربوط به خونه هست و کرنومتر می‌زارن و سعی میکنم سرعتی انجام بدم تا سرعت انجام دادن کارهام بالا بره.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
سلام،به نظرم یه چیزی بخرید که تمیز کردنش راحت باشه و ساده و شیک باشه و درعین حال با وسایل و رنگ آمیز ...

ممنونم خودم این دوتا کار رو پسندیدم
فقط رنگش بین فندقی روشن و فندقی متوسط موندم

https://lusterban.com/product/79/لوستر_سقفی_روبیک_مدل_l261

https://lusterban.com/product/58/لوستر_آويز_مدل_l16_سایز_60

سلام خانم های گل 

جاها جمع شد خونه مرتب شد 

ناهار صبحانه یکی باهم صرف شد 

لبو گزاشتم بپزه برا شب

پسرمو بردم مهد 

اومدم حموم رفتم به قول یکی از دوستای اینجا با اعمال شاقه حسابی سبک شدم خدایا شکرت بابت وجود نعمت اب و تمیزی 

ظرف هارو شستم 

دنبال پسرم رفتم 

روبالشی هارو انداختم لباسشویی

پسرمو بردم حموم 

شام گزاشتم 

ی دوساعتی گوشی تلوزیون خاموش کردم اولش پسرم خیلی جیغ داد کرد ولی بعدش اروم شد حسابی باهم حرف زدیم بازی کردیم الانم خودش سرگرم شده یعنی هرچی میکشیم از دست این گوشی تلوزیون با این خوراکی ها ک بچه هارو بدغذا میکنه امروز هیچی خوراکی ندادم بهش قشنگ شامشو خورد 

خدا کنه بتونم در مقابل جیغ داد هاش مقاومت کنم از سرش بندازم این دوتارو هم خودش ب ارامش برسه هم من 

درادامه شوهرم بیاد شام بخوریم جمع کنم بشورم 

ریخت پاش های خونه جمع کنم بخوابیم 

سلام کارهای دیروزم

زیر ابچکونا رو بردم تو حموم شستم

به مامان بزرگم سر زدم براش شام درست کردم

کوهی از ظرف رو شستم

مرغ و گوشت خریدم  شستم و بسته کردم گذاشتم فریزر

شام پختم

نهار پختم

پذیرایی رو مرتب کردم

رفتم سبزی قورمه ای گرفتم گذاشتم فریزر پایین

با پسرم درساشو کار کردم

دو دور لباس شستم و پهن کردم

نمازم خونم  عصر پریود شدم 😊

داروها خورده شد

به سرم دارو زدم

صبم رفتم مغازه پیش خواهرم نشستم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ممنونم خودم این دوتا کار رو پسندیدم فقط رنگش بین فندقی روشن و فندقی متوسط موندم https://lusterban. ...

دومی قشنگه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خانم های گل  رخت خواب ها خونه جمع شد  صبحانه صرف شد  ظرف ها شسته شد  لب ...

بچت دختره یا پسر ؟ 

زمان زایمانت کی هست ؟ 

اگر دوست داشتی اسمی که میخوای بزاریم بگو 

ممن خانم حامله میبینم این طوری میشم 😍😍😍😍

بچت دختره یا پسر ؟  زمان زایمانت کی هست ؟  اگر دوست داشتی اسمی که میخوای بزاریم بگو  ...

پسر.حدودا ی ماه دیگه به دنیا میاد .والا سر اسمش موندیم چی بزاریم هنوز

بچت دختره یا پسر ؟  زمان زایمانت کی هست ؟  اگر دوست داشتی اسمی که میخوای بزاریم بگو  ...

والا حاملگی از دور قشنگه واسه خود ادم ک زجر از شب بیداری هاش بگو از صورت پر جوشم از اعصابم ک داغون شده یکسره یا داد میزنم یا گریم میگیره کلا هورمون هام قاطی کرده

والا حاملگی از دور قشنگه واسه خود ادم ک زجر از شب بیداری هاش بگو از صورت پر جوشم از اعصابم ک داغون ش ...

وای چه بد 

من  حاملگی بسیار راحتی داستم ولی بعدش .... 

ان شالله به سلامتی این یک ماهم تموم میشه راحت میشی 

وای چه بد   من  حاملگی بسیار راحتی داستم ولی بعدش ....  ان شالله به سل ...

منم سر پسر اولم خیلی اروم بودم خیلی هم خوشگلتر شده بودم 

ولی این یکی ن از ماه اول اعصابم خراب شد البته قبلش یکم افسردگی داشتم ک با حاملگی بدتر شده .الانم سر پسرم به خاطر غذا نخوردنش انقدر داد کشیدم ک عذاب وجدان داره میکشه منو از خودم بدم میاد

سلااام 

خوبین؟

امیدوارم این دفعه دیگه برای پستم ارور نزنه   

کسی اینجا منو یادش هست؟

میشه دوباره برگردم؟  زندگی دانشجویی فشار اورده دیگه نمیتانم

خسته شدم از اینکه همش دارم درس میخونم و یه سبک زندگی درست حسابی ندارم.

واقعا نمیتانم

اومدم اگه بشه با کمک شما دوباره یکم به زندگیم سر و سامون بدم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!