2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست
تا سه شنبه گزارش داده بودم  از چهارشنبه تا جمعه  لباساشسته ،پهن،تا،اتو شد  کلی ظرف ...

گزارش شنبه :

چندین دور ظرف شستم خشک و جمع شد

دوتا کشوی فریزر رو خالی کردم شستم خشک کردم پر کردم

شام در حد میوه و تنقلات خوردن گذشت

یه بلایی سرم اومد که شانس اوردم منجربه شکستگی نشد بماند که اون لحظه بجای دلداری و دلگرمی ،کلی سرزنش شدم 

باوجود دردی که میکشیدم حواسم به دخترکم بود که بخاطر من بیدار شده بود و گریه میکرد. 

تا پانسمان و جمع و جور کنم شد ساعت ۳ 

بعدشم که خوابیدم 

انقد گیج و منگ بودم که متوجه ی زمان نشدم 

چشامو بازکردم دیدم ساعت ۱۱ اس(این اولین خواب طولانی من بعداز مدتهاست )

صبحونه آماده کردم خوردیم 

به دخملی رسیدگی کردم 

ظرف شستم 

رشته پلو درست کردم+سالاد 

ناخنامو گرفتم 

به زخمم رسیدگی کردم

به کانال و‌گروهم رسیدگی کردم (بارگذاری -چت-تقسیم وظایف-نظر)

زباله ها رفت بیرون 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم، خوبی سوسن جانم؟  چقد خوشحال شدم پیامتون رو دیدم😍 بله خداروشکر  5 دیماه ز ...

سلام 😍😍😍 خوبیم ما هم 

شما خوبین ؟ 

خوب خدا رو شکر به سلامتی 

بیا پیشمون هر موقع وقت کردی بیا پیشمون‌

اسم گل پسرت چی گذاشتی ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام 😍😍😍 خوبیم ما هم  شما خوبین ؟  خوب خدا رو شکر به سلامتی  بیا پیشمون هر موقع ...

قربونت محبتت مهربونم😍

چشم خوشحال میشم توی جمعتون باشم❤

اسمش رو امیرعباس گذاشتیم عزیزم

🌱کمبود وقت وجود نداره،اون چیزی که واقعا وجود داره،کمبود انگیزه‌ست.🪂

💚سلام بر همگی

🔹 آخر شب انیمیشن روح رو برای  دومین بار  دیدم عاااالی بود

🔹انیمیشن (بیرون و درون) رو دیدم، بی نظیر بود  «توصیه میکنم حتما همراه بچه هاتون ببینید)

🔹همزمان با دیدن فیلم، ملحفه تشک دوخته شد

🔹صبح ماسک عسل  گذاشتم صورتم

🔹شنبلیله آسیاب کردم برای ماسک صورت. ماسکش عالی بود

🔹لباس‌های خشک شده جمع شد

🔹بیرون کار داشتم ولی به علت برودت هوا انجام نشد، سپردم همسر

🔹ناخن‌ها و ابروها مرتب شد

🔹گوشه کنارا مرتب شد

🔹سرویس شسته شد

🔹عملیات بانکی انجام شد

🔹سامانه های کاری چک شد

🔹دمنوش به لیمو و بادرنجبویه خورده شد

🔹یک ساعت مطالعه

🔹نمازها خونده شد

🔹میخواستم به جاریم سر بزنم، ماشین نبود، نشد، شاید وقتی دیگر 

🌺شاد باشید🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
کلاس مختلط هم داریم آیا؟

بله. در مناطق روستایی به علت تعداد کم دانش آموزان، هم کلاسها مختلط هستن هم چند پایه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام خداقوت . میشه بگید هسته زرد آلو چطور تفت دادید و چه کاربردی داره؟

سلام. زنده باشید

اول هسته قهوه‌ای سفت رو میشکنم، مغزش رو کمی  نمک میزنم ومیریزم داخل ماهی تابه، مرتب میچرخونم تا برشته بشه. قاطی بقیه آجیل‌ها، یا قاطی کشمش و نخودچی، جزء تنقلات خوشمزه و سالم و پر از فایده است

اگر تفت ندین ارزش غذایی بیشتری داره، ولی برشته خوشمزه تره و بچه ها بیشتر میپسندن

خونه تکونی کی شروع میکنید بچه ها. 22 اسفند ماه رمضون باید تا قبلش تموم بشه ها

من کم کم شروع کردم و کارهای سخت رو انجام دادم. فقط باید فرشها رو بدم قالیشویی و اون نزدیکها یه گردگیری و نظافت سطحی کنم

سلام من تازه آشنا شدم با اینجا ولی کامل هم نخوندم مثلا کابینت میریزین بیرون میشورین طول میکشه تا ظرف ...

سلام خوش اومددین🌺

من یه کابینت میریزم بیرون اگر ظرفها نیاز به شستن و لکه گیری داشته باشن همونجا انجام میدم و خشک میکنم و میچینم

همه چیز رو باهم نمیریزم وسط که خسته بشم

سلام دوستان خوبم♥️ امیدوارم حال همگی خوب باشه. خدیجه جان، بارانه جان کم پیدایید  امیدوارم خوب ...

ممنون سوگل جانم😘

شات گرفتم درست کنم🙏

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

سلام

شبتون بخیر

امروز صبح فایزه اومد پیش پسرا

یکم سرما خوردم،علی هم سرما خورده و نرفت مدرسه. از فایزه خواستم یکم پسرا رو مدیریت کنه تا بیشتر استراحت کنم

بیدار شدم چایی و صبحانه خوردیم

نشستم پای لپتاپ و خداروشکر خوب پیش رفت

چند تا تماس داشتم و باید یه موضوعی پیگیری میشد انجامش دادم.

نهار آماده شد با هم خوردیم

فایزه زحمت کشید میوه و سبزیجاتی که دیشب خریده بودیم رو شستم و تو یخچال چید.

بعد نهار فایزه رفت منم برای پیتزا خمیر درست کردم(یکم بیشتر درست کردم اگه بشه فردا باهاش کلوچه خرمایی درست کنم).

با پسرا یکم خوابیدیم.

بیدار شدم مواد پیتزا رو آماده کردم

همسرم زودتر اومده بود ،دوباره رفت بیرون خرید کنه.

با علی تکالیفش رو انجام دادیم

چهارشنبه رو با یه گروهی هماهنگ شدم بریم سالن والیبال بازی کنیم(همسرم قول داد عصر زود بیا. و مراقب پسرا باشه، امیدوارم موردی پیش نیاد و بتونه).

یه قورباغه مشترک قورت دادیم: یسری حساب کتاب مالی با یسری افراد مختلف داشتیم، همسرم تو ذهنش نگه میداشت، مقاومتش بالاخره شکسته شد و من براش توی دفتر همه رو ثبت کردم.

خانوادگی سیاره میمونها دیدیم به صرف خوراکی های ناسالم😅😁

شام پیتزا خوردیم(پنیرش خوب نبود  پیتزام جالب نشد، همسرم بقیه پنیر. رو که زیاد هم بود برگرداند به فروشگاه و اعتراضش رو پیگیری کرد)

یکم مطالعه کنم و بخوابیم

سلام عزیزدلم، خوبی سوسن جانم؟  چقد خوشحال شدم پیامتون رو دیدم😍 بله خداروشکر  5 دیماه ز ...

سلام عزیزم. خوبی؟ قدم نو رسیده مبارک باشه😍😍 ان شاالله زیر سایه شماو پدرش بزرگ شه و عاقبت بخیر شه

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
🌱کمبود وقت وجود نداره،اون چیزی که واقعا وجود داره،کمبود انگیزه‌ست.🪂 💚سلام بر همگی 🔹 آخر شب انی ...

آذربانو جان ماسک شنبلیله رو چطوری آماده میکنی؟ مناسب پوست خشکه؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...