2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043649 بازدید | 88179 پست
خوش اومدی بانو جان  دقیقا ما آدم ها نسبت به نقش ها و وظایفی که در قبال دیگران داریم انگیزه میگ ...

ممنونم عزیزان،به نظرم زندگی خیلی ساده و سهل میشه اگر انسان فقط آگاهی رو ببره بالا ،تجربه ها و سرگذشتها رو بشنوه بخونه نکته اش رو بگیره....ببینید من خودم خدارو قبول دارم و خیلی مسائل دیگه فقط توی بحث نماز و ...کاهل هستم ،ولی میخام بگم توی فیلم حضرت یوسف حضرت یعقوب از گم شدن یوسف فقط گریه کرد و بی‌تابی با خودش و خانواده و دنیا قهر کرد،رفته رفته کور شد .....این عذاب و دوری چندین سال طول کشید تا اینکه خود پیامبر متوجه شد باید بپذیره و اونجا بود که درهای رحمت خدا براش باز شد ،همه ما این فیلم رو چندین بار دیدیم اما موضوع اصلی رو متوجه نشدیم پذیرش قدرت برتر خدا .

برای همه ما پیش میاد از دست دادن عزیزی،از دست دادن شغل ،ضرر و زیان،مشکلات زندگی متاهلی و خیلی مسائل نمیگم هیچ کاری نکنه ادم،میتونیم سوگواری کنیم گریه کنیم زار بزنیم تلاش کنیم جبران خسارت کنیم اما وقتی دیدیم هیچ کدوم جواب نداد،دیگه بایستیم!!!با خدا حرف بزنیم که خدای من ،من در مقابل این مشکل این کارها رو کردم به قلب من آرامش بده ،به خودت میسپارم توکل میکنم به خودت،مثلا من برای یافتن شغل همه جا سر میزنم فرم پر میکنم برای آزمون ورودی تلاش می‌کنم و ....اما نتیجه رو تو بساز برام،امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم  صبح همگی بخیر ♥️ تولد حضرت فاطمه مبارک  روزتون مبارک سایه پر مهرتون ...

سوگل جاااااانم 

همه کارها رو یک تنه به دوش نکش عزیزم

گاهی باید مدیریت کنیم و کارها رو بسپریم به افراد هر چند به خوبی ما انجام ندن ولی بهشون فرصت تجربه و مسئولیت پذیری بدیم 

😘😘

سوگل جاااااانم  همه کارها رو یک تنه به دوش نکش عزیزم گاهی باید مدیریت کنیم و کارها رو بسپریم ...

درسته گلی جانم ♥️

ممنون از نکته به جات، حتما به کار میبرمش 👌

مرسی دوست مهربونم ♥️😘♥️♥️

ممنونم عزیزان،به نظرم زندگی خیلی ساده و سهل میشه اگر انسان فقط آگاهی رو ببره بالا ،تجربه ها و سرگذشت ...

من خیلی خیلی به پاراگراف اخرتون احتیاج داشتم 

الان تو ابن موقعیت 

حس کردم برای من نوشتین

من خیلی خیلی به پاراگراف اخرتون احتیاج داشتم  الان تو ابن موقعیت  حس کردم برای من نوشتین

عزیزم.....شک نکن برای تو بوده ،خدا خواسته تا من بنویسم و تو بخونی،پس همه چی درست میشه ،تو میتونی 🌼🌻🌷

خدا به پدر و مادرتون عمر طولانی و باعزت همراه با سلامتی بده ان شاءالله🤲🤲 آفرین به شما بابت رانندگ ...

سلام عزیزم.

من همچنان بابت معرفی روغن های مخصوص مو ،دعاگوی شما هستم. نمیدونید منو از چه عذابی نجات دادید. یه عذابه چند ساله....

اکثر شبها به نیابت از پدرو مادرتون حمد و توحید و ذکر صلوات وبرای خودتون ذکر  لا حول و لا  ... رو میخونم. 

انشاا... شما و همه دوستان حاجت روا بشید.  

سلام دوستان عزیز

من همیشه میخونمتون، خصوصا" وقتایی که بی انرژی باشم.

چقدر خلوت شده اینجا، گزارشای پربارتون کجاس؟؟؟

زهرا جون، اوین جون، الهام جون، کارنلین جون و بقیه عزیزان؟؟؟؟؟

من خودمم گزارش کم میدم چون واقعا" فرصت نمیکنم اما میخونمتون! زرنگم خودتونید  

یه خونه تکونی کوچولو دارم در حد نصب پرده و شستن گلیم فرش و سرویس و  اجاق گاز و نصب کمد دیواری 

ولی هرچی فکر میکنم بزرگ میشه باز!

اما خونه تکونی کلی و اساسیم میمونه واسه اسفند انشاا...

امروز از صبح تو کانون کلاس داشتیم هم خودم هم بقیه مربی ها، هنوزم تا ۲ ادامه داره

بعداز ظهر هم خودم خصوصیا رو دارم.

الآن باید برم بالا نهار رو آماده کنم. 

به شدددددت خوابم میاد، صبح ۵و نیم بیدار شدم تکالیف دو روز گذشته زبانم رو انجام دادم فرستادم برای استادم.

یه مقدارش هم مونده، کانون رو بسپرم به مربیمون، برم بالا  به کارام برسم ، بخوابم اگه وقت شد بقیه زبان رو انجام بدم.

بعداز ظهر تا ۹ یا ۱۰ شب هم کلاس دارم.

این سه روز هم بسییییا ر فشردس، هم جمعه و هم شنبه. بچه ها امتحان دارن و باید براسون کلاس بذارم. 

انشاا... بعدش خلوت میشم و میچسبم به درسای خودم، خدا خودش کمکم کنه انوز هیچچچچی شروع نکردم.

ممنون میشم برام دعا کنید.

راستی بانوان گل روزتون پساپس مبارک    

امسال روز زن برای من یکم متفاوتتر بود.

کلی گل از آدمای مختلف و مربیام و .. گرفتم .خیلیی گوگولین مربیام . دوسشون دارم.

روز معلم حسابی باید براشون جبران کنم.

خیلی حس خوبیه، به جز همسر و پدر و برادر از کسای دیگه هم این روز هدیه بگیری، حس خوبم تقدیم به همه شما مهربونا  

دوستتون دارم.

براتون دعا میکنم، برام دعا کنید.  

سلام دوستان خوبم ♥️

من امروز کار خاصی نداشتم در حد 45 دقیقه کار خونه رو انجام دادم. 

شام داریم 

یه ساعتی مطالعه کردم 

فردا کلاس دارم. 

چای دارچین دم کردم و خرما و پفیلا آوردم با بچه ها خوردیم 🤩

همسرمم بنده خدا تا ده سر کارن 

یه سالاد کاهو فقط باید درست کنم 

راستی گلی جون یه سری قوانین واسه دخترا وضع کردم که باعث شده خونه تمیز بمونه🤭🤭🤭

فردا ناهار کله جوش درست کنم ان شاء الله به پیشنهاد نفس خانم 😄

فردا ان شاء الله بچه ها برن حموم و ماشین بزنم چند سری 

جمعه خوبی داشته باشید ♥️

التماس دعا 

💚سلام برهمگی

این دو تعریف را به خاطر بسپارید👌

👈ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﯾﻌﻨﯽ:

ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ

👈ﮐﯿﻨﻪ ﯾﻌﻨﯽ:

ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ

در این چند روز

🌱روز مادر

🔹برای بچه ها چالش گذاشتم که دست مادرتون رو ببوسین و عکس بذارین، تعدادی از دخترها انجام دادن خیلی قشنگ بود(اسامی رو یادداشت کردم، جایزه بگیرم براشون غافلگیر  شن)

🔹پیامک حسابم رو فعال کردم

🔹کلاس آموزشی حضوری رفتم که ثبت نام کنم، موسسه تعطیل بود

🔹رفتم سر خاکها

🔹همه جای خونه  جارو و گردگیری شد

🔹دخترم بعداز مدتها اومد یه کاکتوس هدیه اوردکه شکوفه داشت😍(من از این دنیا فقط دو چیز دوست دارم، کتاب و گل)

🔹این چند روز غذاهای مورد علاقه ش رو درست کردم

🔹ملحفه ها شسته و خشک شدن بعدا بدوزم.

🔹چیدمان اتاق کار تغییر کرد و کلا مرتب شد

🔹زباله های تفکیک شده، رفتن بازیافت

🔹حیاط شسته و تمیز شد(توسط همسر. من با شستن مخالفم)

🔹پنج شنبه 6صبح تنهایی راهی مرکز استان شدم واسه کلاسهای دانشگاه،(فکر میکردم دیگه حوصله درس خوندن ندارم، ولی دیدم هنوز عاشق پای درس استاد نشستن هستم و چقدر از حس دانش آموز بود لذت بردم☺️🤗) ، تا 7شب اونجا بودم و دوباره تنهایی برگشتم (البته به سختی 😟چون نور چراغها چشمام رو اذیت میکنه) رسیدم خونه 8ونیم شب بود

🔹ظرفها شسته شد(توسط همسرم😁)

🔹از بس نظرات متناقض شنیده بودم مغزم این مدلی بود🤯. زودتر از همیشه خوابیدم.

🔹صبح آب‌جوش ناشتا خوردم

🔹ماسک نشاسته و ماست گذاشتم.

🔹دوبار با پوست موز صورتم رو ماساژ دادم😂 (من موز نمیتونم بخورم، یبوست میشم) 

🔹برای نهار عدس پلو گذاشتم.

🔹فیلم‌هایی که اساتید معرفی کرده بودن، دانلود کردم سرفرصت نگاه کنم.

🔹ناخن‌ها مرتب شد.

🌱 کلی کار، خونه، مدرسه، دانشگاه دارم که توی این یک هفته تعطیلی باید انجام بدم.

چندتایی هم 🐸زشت دارم😬

🌺شاد باشید🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

دوستانی که می‌آیین میخونین، انرژی میگیرین میرین، اگر براتون امکان داره، قطع کننده این زنجیره نباشین، این حال خوب رو ادامه بدین، شاید همین روزمرگی ها  حال یه نفر که حتی نمیتونه روزمرگی کنه رو  بهتر کرد  🌺🌺🌺🌺🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞