2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043738 بازدید | 88182 پست
امروز هوای رشت رو چک کردم.هوای بارونی رشت  رشت پر از بارون  دی ماه حتی یک قطره بارون نخو ...

الان توی رشت یکی از مشکلات اساسی شیرابه ای هست که داره آب رودخونه ها رو آلوده میکنه و جنگل ها رو نابود

محل دفن زباله سراوان رو حتما میدونین

در صورتی که با دفن زباله های تر در خاک میشه بهترین کود رو داشت البته باید شیوه درستش رو بلد باشین که خب خیلی سخت نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم  من قدم کوچیکم در راستای حفظ محیط زیست هست  از خشک کردن پوست میوه و جلوگیری از ...

ببینید این کارها مال دراز مدته.مال بیست سال پیشه الان راه اورژانسی نیازه.مثلا بارور کردن ابرها یا...‌

البته که اون راه های شما درسته ولی با انجام یک نفر درست میشه؟

نمیدونم چرا همه این مشکلات مال ایرانه 

ببینید این کارها مال دراز مدته.مال بیست سال پیشه الان راه اورژانسی نیازه.مثلا بارور کردن ابرها یا... ...

منم از حال بدم رفتم دنبال راه حل 

وقتی ضرب در ماه و سال بشه وقتی ضربدر تعداد افراد بشه قطعا مؤثره 

فقط باید تسری داده بشه 

نمیشه فقط منتظر باشیم که برامون کاری کنن باید خودمون پیشقدم بشیم 

ادامه 👇🏻👇🏻 اگر محصلی این اطلاعات رو بهم بده معدل ترم قبلت بنظر خودت سطح درس خوندنت چقدر ...

عزیزم خوندمتون 

بسیار زیبا مینویسین

بنظرم وجود شما بزرگترین گنج زندگی دخترتون هست و از اونطرف بزرگترین سرمایه زندگیتون دختر گلتون هست که مطمئنم قدر این سرمایه رو میدونین و بخاطرش راه غلبه بر مشکلات رو پیدا میکنین 

مراقب گنج وجود خودتون هم باشین 

علیک سلام پیش یلدایی به سوگل بانو خانم گل وگلاب، خداقوت بهت، صبرت نتیجه میده غمت نباشه، ممنون ازدعای ...

فدای تو دلبر جان مهربون ♥️

مرسی از این همه انرژی مثبت 

ان شاء الله که حس ششمت گفته باشه صبرم نتیجه میده 🤭🤭

امروزم

لباس خشک ها تا زده بشه

پذیرایی مرتب بشه

ظرفای دیروز یه کوهه شسته بشه

نهار بپزم

شام بپزم

خمیر درست کنم

خودم شام بیرون دعوتم برم

ظرفای نهار و بشورم

گاز و صفحه تاپس تمیز شه

آشپزخونه مرتب بشه

اتاق پسرم مرتب بشه

اتاق خودم مرتب بشه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیزم خوندمتون  بسیار زیبا مینویسین بنظرم وجود شما بزرگترین گنج زندگی دخترتون هست و از اونطرف ...

سلام عزیزم

آره من بزرگ‌ترین گنج زندگی دخترم هستم 

و خوش به سعادت دخترم مادری مثل من داری ان شالله بتونم وظایف مادرانه ام را براش انجام بدم

و قطعا دخترم بزرگ‌ترین سرمایه زندگی منه 

و خدا دخترم را برای من حفظ کنه و یه زندگی شاد و‌پر از حیا و ایمان و عزت و پر از آرامش و موفقیت نصیب دخترم کنه 

🙂🤲🏻💚

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیررر  یه سوال اینجا میشه راهکار خانه داری هم پرسید؟ کنار تیک زدن کا ...

سلام   اره میشه پرسید 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }