2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

سلام دوباره بچه ها. الوعده وفا. اومدم گزارش بدم و برم😊
🍀عصری چای گذاشتم، صرف شد، جمع شد.
🌱یه کوهی از پتو و بالش و تشک وسط هال بود، همه مرتب شدن
🍀یه کوه هم لباس شسته شده رو تخت جمع شده بود که اونا هم تا شدن رفتن سرجاشون
🌱یه سری لباس تیره تقدیم لباسشویی کردم ازش تحویل گرفتم، پهن کردم. واقعا دستش درد نکنه. ماشین مورد علاقه من، لباسشوییه، عزیزمه😁
🍀دور هال مرتب شد
🌱اتاق دخترم مرتب شد
🍀من کلا سه تا کیف دارم، هر سه تاش این چند روز استفاده شده بودن و هرکدوم نیاز بود مرتب بشه. اینم انجام شد
🍀هال مرتب شد
🌱مداد رنگی های دخترم تراشیده شدن، جمع شدن
🍀آشپزخونه خیییلی کار داشت😤 ظرفها رو یه سری گذاشتم ظرفشویی، و کلی هم با دست شستم.
🌱سینک رو با پودر برق انداختم
🍀تره بار خریده بودیم، اونا رو جابجا کردم
🌱روی کابینت ها مرتب شد و حسابی تمیز شد
🍀گاز پاک شد
🌱برای ناهار برنج شستم
🍀مختصر شامی آماده کردم و صرف شد، و جمع شد.
🌱یه مقدار گردو شکستم
🍀روی مبل ها و میز و. .. گردگیری شد
🌱جاروبرقی کشیدیم
☘یه سری دیگه لباس تقدیم لباسشویی شد که الان باید برم پهن کنم
🍀حموم رفتم به قول دوستان با اعمال شاااااقه👌
از کارهام شستن سرویس موند و حموم کردن دخترم که دیگه بی خیالش شدم

بقیه بخوابن میخوام کتاب بخونم.ـ"مادر کافی"

التماس دعای فراوان🙏
شب همگی بخیر❤

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین خوشحالم که کار خیاطیتون رونق گرفته به امید موفقیت های بیشتر😍✌️ آفرین به شما برای کنار گذ ...

ممنون خدیجه جان . منم خوشحالم شما زبان و شروع کردین 😉

منم دوست دارم زبان ولی حس میکنم اصلا مغزم نمی‌کشه 😅

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

سلام  به همگی ❤

کارهای امروزم . صبح خونه رو جاروبرقی کشیدم و هال و مرتب کردم. ظرف های دم دستی رو شستم  . اسباب بازی بچه ها رو جمع کردم . همسرم سرویس بود منم چند تا وسایل برداشتم رفتم خونه بابام. یه کووووووووه ظرف شستم . جاروبرقی حسابی کشیدم . شام پختم . گاز و حسابی تمیز کردم . کلی لباس کثیف( چون لباسشویی خراب بود) دیگه آوردم خونه انشالله فردا بشورم. واقعا خونهدای که مادر نباشه اصلا جریان زندگی نیس🥲. اها راستی عکس های پیچ و اونجا عکاسی کردم بخاطر نور زیااااد خورشید . ادیت زدم پست گزاشتم . رانندگی کردم عالی بود ) ولی موقع پارک هول شدم افتضاح بود😆. عب نداره یاد میگیرم

.شب خوش ❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

برنامه امروزم

مرتب کردن خوابها و آشپزخونه 

شستن سرویس بهداشتی و حموم

یه ساعت مطالعه 

نهار که نمیدونم چی بذارم 

💥خواهش میکنم امضام بخون... 💜                                   دوست مهربونم برای شفای بیماریم یه ...حمد...مهمونم میکنی؟اگر خوندی لایک کن منم برای حاجتت.صلوات. بفرستم😓💖                                                             خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚

سلام ظهر بخیر. 

امروز صبح بیدار شدم. خواهر و پسرم خواب بودن.  رفتم بربری گرفتم برای صبحانه. برگشتم با خواهرم صبحانه مفصل خوردیم. پسرم بیدار شد یه کم بهش رسیدگی کردم. 

آماده شدم جایی آموزش داشتم رفتم محل مورد نظر و خیلی خوشحالم هم شرکت کننده ها هم مدیر مدرسه از آموزش های پارسال خیلی راضی بودن.  جلسه اول امسال هم به خوبی برگزار شد. 

برگشتم خونه، خواهرم رفت کلاس. با پسرم رفتیم نونوایی  نون لواش خریدیم. از خیاطی لباس خواهرمو تحویل گرفتم. 

اومدیم خونه مامانم.  ناهار آش درست کرده بود خوردم و اومدم مدرسه تا پنج و نیم اینجام.(البته الان بچه ها با مربی پرورشی هستن) 

غروب میرم مرکز  دو تا مراجع دارم.  بعدش برم دنبال پسرم بعد بریم دنبال همسرم. 

شام و روتین همیشگی. 

امشب جزوه بنویسم. 

مهلت ثبت نام دکتری تموم شد اصلا وقت نکردم ثبت نام کنم. 😕

خانمهای خونه دار لکه رنگ از سطح چوب براق چطوری پاک میشه؟؟؟

تاپیکم توضیح دادم

لطفا راهنمایی کنییییید

مرسی

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
خانمهای خونه دار لکه رنگ از سطح چوب براق چطوری پاک میشه؟؟؟ تاپیکم توضیح دادم لطفا راهنمایی کنییییی ...

بچه ها فهمیدم

با استون و پنبه مشکلم حل شد👌

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین