2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043431 بازدید | 88177 پست

سلام دخترا❤️

صدای من رو میشنوید از آبان لعنتی🤣

چایی دم کردم❤️

تخت مرتب شد❤️

ابروهام مرتب شد❤️

دوش گرفتم،موهام رو سشوار کشیدم❤️

کیک موز تموم شد❤️

باقی مونده ماکارونی تموم شد❤️

باقی مونده چلو و گوشت و پلو هم تموم شد❤️

کباب دیگی درست کردم با گوجه و سیب زمینی سرخ کرده،عالی شد😋

صبحونه املت کدو خوردم😋

چندتا هویج رو پختم و با عسل و ارد تفت خورده و کره ترکیب کردم،توی نارگیل و کنجد زدم،گذاشتم یخچال برای کنار چایی هام❤️

یه عالمه فیله داشتم،اوردم حسابی مزه دار کردم،سلفون کشیدم و گذاشتم یخچال😋

کار گمرک پیگیری شد❤️

خواهرم جفت ماشیناشو فروخته،یکم ناراحت شدم،امیدوارم یه بهترشو که دوس داره بخره،تنها نقطه اتصالم به دنیاس...

با اقای دکتر شونصد دفعه تلفنی حرف زدم،کلی کار انجام شد،کلی از کارا رو انداختم گردنش🤣

یه خرید رو پیگیری کردم،فردا تحویلشو پیگیری کنم❤️

بانک شهر پیگیری شد❤️

بیمه آسیا پیگیری شد❤️

نامه درخواست بیمه پارسیان و آسیا رو با دکتر نوشتیم،فردا پرینت بگیرم و ببرم❤️

دکترو بفرستم بره بانک❤️

یه سفارش تجهیزات پزشکی دادم،پول جمع کنم که بگم بیاد❤️

وزارت نفت و شهرداری پیگیری شد❤️

با بابام و خاله ام تلفنی حرف زدم❤️

با وزارت خونه یه صحبت هایی کردم❤️

نماز خوندم❤️

موزیک گوش دادم و گریستم...

سلام شبتون بخیر امروز روز پر استرسی بود و همچنان استرسش باقیست،ممنون میشم برام دعا کنین دوستای خوبم ...

زیارت قبول حق تعالی،زهرای عزیز.

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

حاجت روا إن شاءا...

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان نازنین 🥰

چند وقته کامنت نذاشتم ولی کم و بیش میخوندم اینجا رو. 

قرار بود هر هفته برا خودم یه چالش داشته باشم چند روزه چند تا از چالشام رو فراموش کردم راستش. 

این روزها معمولا با یه دست اشپزی میکنم و کارهای خونه رو انجام میدم یکی از دوقلوها رو بغل میکنم و تند تند کارها رو میکنم. 🥴 

الان خونه به هم ریخته رختخوابها پهنه و  ظرفا نشسته😬 جای شکرش باقیه که همسرم ظهر خونه نمیاد پسر بزرگمم که بیشتر از دوقلوها این روزا وقتمو میگیره رفته پیش مامانم. 

کارهای امروز: 

مرتب کردن کل خونه 

شستن حیاط و دم در 

جارو برقی 

شستن ظرف 

شستن لباس با دست و ماشین

تمیز کردن یخچال کابینت و سینک(از برنامه ی یکی از دوستان نی نی سایتی خوشم اومد ببینم میتونم طبقش پیش برم یا نه )

به مادرشوهر و خواهر شوهرم زنگ‌ بزنم که ناراحت نشن 

برای دوقلوها فرنی درست کنم 

دو تا هویج تو یخچاله باهاشون سالاد درست کنم خراب نشن

سرویس رو بشورم

قطره بچه ها

داروهای خودم

ناخن بچه ها رو هم کوتاه کنم.

سلام به همه
و سلامی گرم به آوین جون/ من سال هاست تاپیک مدیریت هزینه رو می خونم از زمان سفید برفی ولی امروز آوین جون در مورداین تاپیک صحبت کردن و من هم یه سر زدم دیدم چقدر عالیه . اولین باره بعد نه سال خوندن دارم نظر میدم خیلی دوست دارم منم بتونم برنامه و کارهای روزمره بگم

ممنون عزیزم  موفق باشین  اگه دوست دارین رشته ی قبولی تون رو هم بگین بهتون درخواست دوست ...

ممنون

درخواستتون رو قبول کردم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ممنونم همچنین عزیزم😘 ان شاءالله موفقیت های هرچه بیشترتون🤲🤲 وقتی فکر میکنم قرار برید سرکلاس و در ...

ممنونم ازت که اینقد مهربونی خدیجه عزیزم😍😘

من تجربه شغل‌های مختلف دارم ولی باهاتون موافقم که حس تدریس و با بچه ها بودن، خوب و متفاوت(و البته مشکلاتشون هم....) 

و ممنون از تبریکت بابت دخترم. ان شاء الله موفقیت بچه های گل شما💚🤲

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
حال من حال اسیریست که هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست،نرفت 😢😢😭😭

اشکال نداره که کسی منتظر نیست به خاطر خودت برو به خاطر آزادی🤗🕊️🕊️

سلام دخترا❤️

امروز روز سخت اما خوبی بود❤️

صبح پاشدم،قرصمو خوردم❤️

یه چایی خوردم❤️

رفتم پرینت رنگی گرفتم❤️

رفتم بیمه آسیا،مدارکو تحویل دادم،قرار شد از کلینیک براشون عکس بگیرم❤️

دوباره سوار مترو شدم و اتوبوس و رفتم بیمه پارسیان،اونجا هم جلسه ای داشتم،مدارکم تحویل دادم،قرار شد خبر بدن❤️

با ستاد اجرایی و شهرداری،وزارت نفت تلفنی صحبت کردم،قرار شد تا چهارشنبه خبر بدن❤️

با شوهره،دفترخونه،وکیلا صحبت کردم❤️

با بابام و خاله ام صحبت کردم❤️

سفارش ها پیگیری شد،بگم فردا بفرستن❤️

برم ازمایش بدم فردا❤️

خریدا رو تحویل بگیرم❤️

رفتم بیمارستان پیامبران❤️

پزشک ارتوپد پیگیری شد❤️

ناهار سفارش دادم❤️

نمازم رو خوندم❤️

رفتیم شونصد تا کارگاه کفش سر زدیم و قیمت گرفتیم❤️

یه سفارش رفته بود دم کلینیک،از مدیر ساختمون تحویل بگیرم❤️

کارت متروم رو شارژ کردم❤️

حدود ده کیلومتر پیاده روی کردم❤️

و هنوز نرفتم خونه😁😁😁

سلام صبح بخیر. من نهم آبان. مرسی عزیزم. 

سلام.بامداد به خیر....

تولدتون مبارک.الهی که همیشه تنتون سالم و لبتون خندون باشه و عاقبت به خیر باشید.😊👏🏻👏🏻💝💌🌼🌹🎂🍰🎈🎉🎊🎁

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام.بامداد به خیر.... تولدتون مبارک.الهی که همیشه تنتون سالم و لبتون خندون باشه و عاقبت به خیر باش ...

به به به. 

سلام عزیزم. ممنون از تبریکتون.  واقعا خوشحال شدم. از صبح زود پیامکای تبریک تولد برام میاد البته از طرف بانک های مختلف😂😂

تبریک شما واقعا ارزشمند بود. 

امیدوارم همیشه شاد و سالم باشید. 🌹🌹🌹🌹❤❤❤