2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043466 بازدید | 88177 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها جونم ♥️ خوبید؟  برم خونه شام وجمع و جور کردن و شستن سرویس و شستن ظرف و چای دم کرد ...

شما امتحانا شروع شده و اینجا هنوز خبری از کتاب نیست،چه برای دخترم که پیش دبستانیه چه پسرم که دهم میره

بعضی مدارس فقط کتاب دارن

بعضیا هم فقط کتاب عمومیا رو دارن و 

شما امتحانا شروع شده و اینجا هنوز خبری از کتاب نیست،چه برای دخترم که پیش دبستانیه چه پسرم که دهم میر ...

نمیدونم چرا نصفه ارسال شد🤔ادامه اشو بگم😅

و کتاب تخصصیاشون هنوز تحویلشون داده نشده 😑

باز پیش دبستانی مشکلی نیست ولی دهم رو چه کنم میره مدرسه میاد میگم چی شد؟میگه هیچ درس ندادن چون کتاب نیست

عزیزان دلم،از همه تون التماس دعا دارم. پریشان احوالم،کارهام انجام نمیشه،نمیتونم برنامه هامو عملی کن ...

اللهی که این پریشونی زودتر تبدیل بشه به آسایش و آرامش خیال و بتونید هرچی که برنامه دارید عملی کنید🤲✌️

در مورد کارا هم که قرار نیست همه مثل هم باشن یکی کاراش کمتره یکی بیشتر مهم اینه که همونایی که انجام میدیم رو خوب انجم بدیم👌

کاراتون رو بگید هر چقدر که باشه ما از خوندنش لذت میبریم😍

سلام صبح همگی خوش       گزارش اول ماهی بدم، تولد همه آبانیای گل و گلاب مبارک باشه، ...

خوبی دلبر جونم😍🥰

یعنی فقط میخوام بدونم ربط خودزنی با دم پایی و شکر گزاری  چیه😂😂😂

کائنات درست میگن👌

شما کدوم شهرین؟ ما هم مشکل کتاب داریم

کتابهای عمومی رو هفته ی پیش زحمت کشیدن دادن.

تخصصی هارو نه.فعلا به صورت جزوه س.

مدیرشون خیلی تلاش میکنن و پیگیرن،اما متأسفانه،آموزش و پرورش پاسخگو نیست.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند