2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام عزیزدلم ♥️خوبی؟ کم پیدایی گلم؟  چرا گزارش نمیدی 😘 و سلام به بقیه دوستان خوبم ♥️ من ...

سلام مهربونم 

میام میخونمتون با اشتیاق😍😍😍

منتها کارهای خودم پیش کارهای شما در حد دوسه خط میشه دیگه روم نمیشه بنویسم 

امروز صبح صبحونه خوردم. لقمه ناهارم گرفتم . یه کم کمد و اتاق خواب مرتب کردم ظرف شستم اسکاچ ها و تفاله چایی گذاشتم تراس آفتاب بخورن رفتم سرکار غروب اومدم لباس عوض کردم سریع با شوهر رفتیم بیرون یه دوجایی کار داشتیم اون بین من یه خرید شلوار کردم اومدم دمنوش گذاشتم. شام گرم کردم الان لمیدم پا نت ذخیره انرژی میکنم برا فردا 😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم ♥️ برای بار چندم دارن حق همسرم رو میخورن تو محل کارش.  لطفا براش دعا کنید که ...

عزیزم انشالله زودتر توی کار همسرتون گشایش ایجاد بشه .

تو این مدت قطعا فشار زیادی همسرت متحمل میشه و خب برای شما مدیریت عاطفی خونه سخت تر میشه.

برای شوهرت باید سنگ صبور باشی هم سعی کنی طوری بهش دلداری بدی که شرایط ش از اونی که هست تو نظرش بدتر بنظر نیاد 

در هر صورت متاسفانه تو هر شغلی این استرس ها کم و بیش هست 

روزی رسان خداست و بنده خدا هیچکاره ست خیری بخواد برای بنده ش هیچ بنی بشری نمیتونه مانعش بشه عزیزم توکل به خودش 🌹🌹🍀🍀🍀

درنای عزیز حرف شما رو شوهرم هم بهم میزنه میگه بخور،در کنارش ورزش میکنی خوب میشی. اما میدونی گلم ...

به سلامتی باشه.خیلی خوشحال شدم.

اما یه مامان تپل بهتر از یه مامان لاغره😅😅😅

شوخی کردم،از همه چیز بخورید اما کم بخورید،هیچ چیز رو منع نکنید برای خودتون.

امیدوارم بارداری شاد و سلامت و خوش ویاری داشته باشید.🤰🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام سوسن جان ♥️ متاسفانه بی عدالتی بیداد میکنه. من دیروز به همسرم گفتم ساکت نشین، حرفت رو بزن حتی ...

مگه میشه حرف زد .....  ارگان بزرگ که اصلا صدات به جایی نمیرسه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی دیروزم 

نیم ساعت کتاب بخونم❌

اتاقم و تختم مرتب بشه✅

اتاقم برقی بشه✅

ففول + دی خودم داروها خورده بشه✅✅

نمازا خونده بشه✅

با پسرم درساش کار کنم✅

داروها خورده بشه +ففول پسرم✅✅

برم نونوایی برا خودمون✅

شام و‌نهار درست کنم✅

غذای فردای همسرم درست کنم✅

ظرفای نهار و شام بشورم✅

ابچکون خلوت بشه✅

آشپزحونه برقی بشه✅

آشپزخونه و پذیرایی طی کشی بشه✅

پذیرایی برقی بشه✅

اتاق پسرم مرتب بشه✅

لباس خشک ها تا زده شه بره سر جاش✅

کفشای بیرون بره تو جا کفشی  و چند تا پله دستمال بشه✅✅

صورتم شیو کنم❌

سبزی بکارم✅

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خداقوت. در مورد رفتن به دندونپزشکی یه کم منو نصیحت کنید،،،، از بچگی میترسیدم،،،هنوزم همون طورم... ...

چشمات ببند و طی یه عملیات انتحاری برو  فقط برووو 

سلام قشنگا ❤️❤️❤️ من میخوام گوشمو سوراخ کنم البته نمیرم دکتر میخوام برم پیش مادر دوستم اونم بلده ول ...

باید بری دکتر به روش سنتی نرو که دررررد داره  بعضی تعمیرات طلا که انجام میدن سوراخ کردن گوش هم دارن 

درنای عزیز حرف شما رو شوهرم هم بهم میزنه میگه بخور،در کنارش ورزش میکنی خوب میشی. اما میدونی گلم ...

معلوم نمیگنه در باردلری چقدر اضافه داری 

من با لینکه استعداد دارم ولی ۹ کیلو اضافه کرده بودم 

۳ کیلو نیمم بچه بود  ولی یه چند‌کیلو کم کنی بعد باردار بشی خوبه 

برنامه ی امروزم

خونه اگر بهم ریخت سریع مرتب کنم

تختم و مرتب کنم

نون برا مامان بزرگم

کتاب بخونم ۱ ساعت

باشگاه برم

حموم برم

لباسا ابکشی بشه و پهن بشه

مایه ماست بزنم

زیتون چاقو بزنم  (امسال و پارسال شور ریختم پدرشوهرم درخت داره ) باید قبل ابنمک یه چاقو بزنی بهش که تلخیش بره

با پسرم درساش کار کنم

داروها +امگا خودم و پسرم

نمازا خونده بشه

شام و نهار درست کنم

ظرفای شام و نهار شسته بشه

ابچکون خلوت بشه

غذای فردای همسرم درست کنم

گاز تمیز بشه

پذیرایی مرتب باشه

سلام دوستان

ساعت ۶ بیدار شدم برای مهد پسرم کتلت درست کردم وظرفا رو شستم  وصبحانه خورده شد وبردمش ،امروز اصلا دوست نداشت بره بی تابی میکرداحتمالا زودتر برم دنبالش

ناهار گذاشتم و

اینجا بارون میاد دوست دارم بخوابم اماااا 

جارو بکشم هال و اشپزخونه رو 

گاز ویخچال و تمیز کنم 

کمی کتاب بخونم 

برای عصر اگه شد مقدمات اش و اماده کنم 

عصر بیرون کار دارم باید برم خرید

فعلا همینا

معلوم نمیگنه در باردلری چقدر اضافه داری  من با لینکه استعداد دارم ولی ۹ کیلو اضافه کرده بودم&n ...

آره عزیزم خودمم چون هیچ تجربه ای ندارم نمیدونم قراره چی بشه چی نشه.

برای همین گفتم حداقل ده کیلو رو کاهش بدم.

سلام به همه خواهرای گلم 

اول خودمو معرفی میکنم 

من مرضیه مامان ۳ تا دخمل ناز 

۳۴ سالمه خانه دارم 

حال روحیم خیلی خوب بوده ولی چند سال به خاطر مشکلات روابطم انگار افسردگی گرفتم 

جونم دخترام هستن ومیخام بخاطرشون برگردم به چند سال قبلم 

دوست داشتین شما هم اصل بدین با هم آشنا بشین وبشین خواهرای عزیزم ومنو کمک کنید از این گرداب بیام بیرون من جزءاصلی از گروه گلبوته بودم که خیلی هارو کمک کرده ولی الان داغونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
آره عزیزم خودمم چون هیچ تجربه ای ندارم نمیدونم قراره چی بشه چی نشه. برای همین گفتم حداقل ده کیلو رو ...

بیا باهم کم کنیم رژیم خاصی درنظر داری من رژیم ذهنی کارکردم ذوره گرفتم برام خیلی خوب بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم