سلام دخترا❤️
یه کوچولو از دیروز و امروز بگم❤️
دو تا کارتن وسیله های خواهرم بود که تقریبا ۸۰ درصدشو چیدم و بقیش موند دیگه اومدم کلینیک❤️کارتن های خالی و یسری وسایل اضافم انداختم رفت❤️
گاز کلینیک و خونه تمیز شد❤️
سوپ درست کردم❤️
ماکارونی و پاستا الفردو داشتیم تمومشون کردیم❤️
لپ تاپ جدیدم،برنامه هاش نصب شد❤️
ظرف دستی شستم هم کلینیک هم خونه❤️
ماشین ظرفشویی زدم،خالی کردم،دوباره زدم،برگشتم خونه خالی اش کنم و فیلترشم بشورم و جلا و نمک اش رو پر کنم❤️
دوبار ماشین لباسشویی زدم،لباسا پهن شدن،خشک شدن،تا شدن رفتن سرجاشون❤️
اتویی ها جدا شدن انشالله سر وقت اتو کنم❤️
یه ظرف تقسیم پیدا کردم،دائم میوه پوست میکنم میذاریم داخلش میخوریم،نارنگی ها و انگورها به همین روش دارن خورده میشن❤️
ابچکان خونه خالی شد❤️
سینک خونه رو شستم❤️
به گل های کلینیک اب دادم،یادم باشه به گل های خونه کود بدم و حتما یه سر باغ گل برم❤️
روی جزیره تمیز شد❤️
رو تختی مرتب شد❤️
حتما یه دوش بگیرم و ناخن هامو بگیرم،رنگی شدن😁
پارکت کار کارش تموم شد،دوسری جارو زدیم و سه سری تی کشیدیم و کل اتاقا رو هم جارو و تی کشیدم❤️
یه گردگیری احتیاج هست کلینیک و شستن سرویس ها که منتظرم کارگرها برن و بعد انجام بدم❤️
جادستمالی های خونه پر بشن❤️
سرویس خونه شسته بشه،حمومو یه مرتبی سریع انجام دادم❤️
چایی دم کنم،قرصامو بخورم،آب فراوان بخورم،یه سر برم تره بار،یه سر برم ارایشگاه،یه سر برم زیباسازی،یه سر برم شهرداری❤️
دوشنبه جلسه ها رو تنظیم کردم❤️
زمان جلسه توجیهی رو ست بکنم❤️
با استاد راهنمام صحبت کردم،چندتا هم زنگ زدم،تا اخر هفته کارم درومده😁
با مامانم صحبت کردم❤️
پیگیری کارهای حقوقی انجام شد❤️
یه زنگ به گمرک و یه زنگ به وزارت نفت بزنم❤️
با بابام صحبت کردم،پرینتر رنگی رو برام بفرسته که کمتر هزینه کنم،فقط باید سرویس اش کنم❤️
شش قسمت سریال دیدم🥲🥲🥲
دو تا میز اهنی کارگاه رو ضد زنگ زدم،یه دست دیگم امشب بزنم❤️
امروز کارگر دارم،هماهنگی جابه جایی وسایل انجام بشه و دستگاه بیاد تا من خیالم راحت بشه،یه جاروبرقی صنعتی هم باید بگیرم برای دستگاه❤️
قرارداد مسئول فنی کلینیک دومی هم تنظیم و ارسال بشه و نوبت برای امضاش مشخص بشه❤️
احساس خیلی جالبی در مورد خودم ندارم ولی ایمان دارم همچی بهتر میشه❤️و روزم همچنان به پایان نرسیده و ادامه داره😍