2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

سلام دوستان

صبحتون بخیر 

باورم نمیشه امروز از ساعت ۶ و ۴۰ بیدار شدم( بشدت خواب دوستم هر روز تا ۱۱ خوابم و چون هروقت دخترم بیدار میشه منم همراهش بیدارش میشم بعدش دیگه ب هیچ کاریم نمیرسم فقط یه ناهار سرسری آماده میکنم)

خلاصه ک خوشحال اومدم با شما سهیم بشم

کارایی ک تا الان کردم

برنج خیس گذاشتم و مرغ رو از فیرز بیرون آوردم✅

یه صفحه قرآن با معنی خوندم✅

صبحانه مفصل خوردم✅

لباسای خشک شده رو جمع کردم گذاشتم سرجاشون✅

ناخن هامو گرفتم ✅

لباسا رو انداختم لباسشویی داره میشوره✅

کارایی ک باید بکنم:

سیب زمینی ها رو بشورم ❌

یکم آشپزخونه رو مرتب کنم❌

ظرفای خشک شده رو بزارم سرجاشون( قسمت سخت کارم)❌

ناهارمو درست کنم❌

یه دستمال ب در کابینتا و یخچال بکشم❌

دخترم بیدار شد آماده ش کنم بعدم برم بیرون کارای بیرونم رو انجام بدم❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من از مادر همسرم پرسیدم گفتن اول انگور بشور بعد بزار روی سبد پلاستیکی که از زیرش هوا جریان داش ...

ممنون عزیزم لطف کردی. عااالی  🙏🙏💚💚

برای آپارتمان ما فقط نصفه روز آفتاب هست مگه بزارم روی پشت بوم

یه انباری هم دارم که خنک و تاریکه نمیدونم برای آویز مناسبه یا نه 

حالا انشالله یه امتحانی میکنم خبرش رو میدم 🍀🍀🌹🌹🌹

منم مادر ندارم ویه خواهر دارم که واقعا جای مادرم هست ولی افسوس که اینقدر هرکس درگیر مشکلات زندگی خود ...

عزیزم خدا رحمت کنه مادر عزیزتون رو 🌹🌹

اصلا خواهر وقتی هم دوره همون همدلی ش به آدم قوت قلب میده 

منم خیلی وقتها خواهرم از مادرم بهم نزدیکتر بوده حتی از راه دور هم اینطور همدلی ها غنیمتن 

سلام و روز بخیر دوستان 

امروز رفتم سر کار و اومدم عصر هم یه دوساعتی نیستم 

نصف کلم قرمز دارم باید ترشی بندازمش 

زبان بخونم حداقل یکساعت 

ناهار فقط گرم میکنم 

برای شام باید یه غذای پر سیر بپزم تا سیرهام خراب نشده احتمالا کشک بادمجون بپزم

ظرف بشورم 

بانکه چایی حبوبات  پر کنم یه سری شون رو منقل کنم به انباری چون دوباره خنک شده فضای یخچال و کابینت آزاد بشه 

دوباره خونه نیاز به گردگیری و طی کشی داره . احیانا امشب گردگیری کنم فردا طی کشی کنیم 

راسی کتاب کارتن خواب خیلی خوب بود یه تصویری از شهر پاریس فعلی که اصلا فکرش رو نمی‌کردم توصیه میکنم ش 

امروز هم کتاب الدورادو رو بخونم و سعی کنم تموم شه در مورد مهاجرین غیر قانونی یا همون پناهنده هاست 

عزیزم خدا رحمت کنه مادر عزیزتون رو 🌹🌹 اصلا خواهر وقتی هم دوره همون همدلی ش به آدم قوت قلب میده&nb ...

کاملا درسته،خواهر عشقه عشق.ما توی یک شهریم اما کمی بافاصله،،،هر کدوم یک نقطه ازشهر...🙂

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام و روز بخیر دوستان  امروز رفتم سر کار و اومدم عصر هم یه دوساعتی نیستم  نصف کلم قرمز ...

خیلی عالیه که کتاب زیاد میخونید من هم عاشق کتابم اما متأسفانه کتابهای زیادی نتونستم بخونم.

خواهر زاده هام یک کتابخونه ی بزرگ دارن،همه جور کتابی توش پیدا میشه،از اونجا میارم چند تا میخونم میبرم میدم چند تا دیگه...اما الان مدتی هست نتونستم بخونم.

کتاب بلندی های بادگیر اثر امیلی برونته رو فک کنم دیگه عالم و آدم خوندن اما من دو سه بار شروع کردم هر بار یه چیزی پیش اومد نتونستم تمومش کنم...

شما رمان های ایرانی هم میخونید؟

نمیدونم برنامه کتاب باز رو میدیدید یا نه،اونجا خانم منصوره مصطفی زاده برای بچه ها چند تا برنامه ،چند تا کتاب کودک معرفی کردن با رده های سنی مختلف،که خیلی عالی بودن من یادداشت کردم که برای دخترم بخرم،اون موقع دخترم کوچکتر بود، اما حالا هر چی گشتم پیداش نکردم که کجا یادداشت کردم،گفتم شما که اهل مطالعه هستید اگه کتاب خوب برای رده سنی چهار تا شش سال میشناسید معرفی کنید.

وهمچنین بقیه دوستان.

از بحث تاپیک هم خارج شدم ببخشید،اسم کتاب اومد ذوق کردم.بازم عذر میخوام.

شب میام گزارش میدم،إن شاءا..‌

راستی از زهرا خانم هم خبری نیست....إن شاءا... خوب و خوش باشند.💚

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
اشکمو درآوردی دختر این چه معرفی بود 😭خدا به دلت نگاه کنه ....🙏🙏🙏🙏برات آیت الکرسی میخونم تنها کا ...

ببخشید عزیزم🥺مرسی عزیزم بابت دل مهربونت همون آیت الکرسی هم یه دنیا واسم ارزش داره⁦❣️⁩⁦❣️⁩

عزیزم روغن هارو چطوری استفاده میکنید

همه رو باهم قاطی میکنم و به ریشه و ساقه مو میزنم دیدم بعضیا فقط به ساقه میزنن ولی به نظرم اینجوری فقط موها نرم میشن و روغنی ججذب نمیکنن واسه همین من بین موهارو باز میکنم و روی پوست سر میریزم که جذب ریشه مو بشه.برای شوره سر هم خوبه.

من چند سال پیش ریزش موی شدیدم رو با این روش درمان کردم و همچنین استفاده از حنا

خانمای گل میشه با دل های پاکتون برای مشگلم دعا کنید شاید دعاهای شما گرفت خودم ک دیگه انقدر دعا کردم ...

ان شاءالله زودتر مشکلتون حل و گره کارتون باز بشه(امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء🤲بحق محمد وال محمد یاالله🤲)

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

بله.همونیم که میخواستم  امینو سنتز کنم شما کلی منودلداری دادید ...زمستون بود....الان دخترم سالم ...

بسلامتی ان شاءالله، مبارک باشه عزیزم😍😍😍😘

الحمدلله که هردو سلامت هستین،خدا حفظش کنه ان شاءالله🤲🌹

ببخشید که یادم نبود😘

یه پسر هجده ساله ودختر پتجاه روزه...شاغل بودم الان فعلا استراحتم بخاطر دخملی

فاصله سنیشون زیاده مثل پسرای من با دخترم ،ولی اینقدر برا داداشش عزیز میشه که نگو ،،بچه هامو دیدم که میگم☺️