2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست
خداحفظشون کنه واستون😍منوکه هنوزلایق مادرشدن نمیدونه شیش ماه امیدوارم می‌کنه وابستم می‌کنه بعدش ازم ...

خدا یه حکمتی تو کارش داره ما ولی نمیدونیم. شاید میخواد بیشتر بهش نزدیک بشی.

من که این طور بودم. شاید اگه هفت سال پیش خونه زندگی مستقلی داشتم این طوری ۱۸۰ درجه عوض نمیشدم. به خاطر حاجت هام خیییلی متوسل شدم و این باعث شد بفهمم زندگی یعنی چی؟

دیگه ۲ سال بود بی خیال خونه شدم و گفتم خدایا میخوای بده میخوای نده ولی بدون من خیییلی اذیت میشم. اگه خونه دارم هم بکنی خییلی خوشحال میشم. حالا خودت میدونی.

عاشق رقص و آهنگ و آرایش بیرون از خونه و حجابم کامل نبود و نمازای قضا شده و کلی چیزای دیگه ولی الان خییییلی فرق کرده

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  
خداحفظشون کنه واستون😍منوکه هنوزلایق مادرشدن نمیدونه شیش ماه امیدوارم می‌کنه وابستم می‌کنه بعدش ازم ...

خدا یه حکمتی تو کارش داره ما ولی نمیدونیم. شاید میخواد بیشتر بهش نزدیک بشی.

من که این طور بودم. شاید اگه هفت سال پیش خونه زندگی مستقلی داشتم این طوری ۱۸۰ درجه عوض نمیشدم. به خاطر حاجت هام خیییلی متوسل شدم و این باعث شد بفهمم زندگی یعنی چی؟

دیگه ۲ سال بود بی خیال خونه شدم و گفتم خدایا میخوای بده میخوای نده ولی بدون من خیییلی اذیت میشم. اگه خونه دارم هم بکنی خییلی خوشحال میشم. حالا خودت میدونی.

عاشق رقص و آهنگ و آرایش بیرون از خونه و حجابم کامل نبود و نمازای قضا شده و کلی چیزای دیگه ولی الان خییییلی فرق کرده

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هامن توخونه بیکارموبچه هم ندارم به نظرتون چه کارخونگی هس انجام بدم هم یه پولی دستم بیادهم سرگرم ...

خیار شور بزن 

هم راحته هم سودش خوبه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام گلم همسرمن که خیلی خسته برمیگرده وخودم ناراحت میشم چیزی بگم یا کاری ازش بخوام ولی دیروز مرغ خری ...

ممنونم بارانه عزیزم

والا همسر من کارش از 7 صبح تا 2ظهر هست و 15روز از ماه رو آنکاله 

از سرکار ک برمیگردن ی استراحت کوتاه میکنه و درس میخونه و میره باشگاه

شرایط الان منم طوریه ک واقعا ب کمکش نیاز دارم ولی خب اون خودش دلیل تموم کارای منه🤦‍♀️😅

نهایت کمکش اینه ک آنا رو ببره دستشویی و بعد صدای من میزنه بیا بچه کارش تموم شد🤣

سلام شما حتما خیلی خوب رگ خواب همسرتو میدونی.ازش استفاده کن. یکی با عزیزم جانم به کار میفته. یکی ...

سلام کارنلین عزیزم

والا همسر من موجود عجیبیه😅

اوایل زندگیمون ب طور خودکار خودش ظرفها رو میشت 

الان باید چندبار بازبون خوش بهش بگم ولی بازم از زیرش در میره یا اگه انجام بده باکلی منت

همسر من اصلا فوتبالی نیست، اونروز هزاربار ازش تعریف کردم و گفتم اگه تو نبودی من نمیتونستم کاری کنم و فلان و...  بیا باهم یکم خونه رو تمیز کنیم اول قبول کرد بعدش نشیت جلوی تلویزیون تا صبح فوتبال نگاه کرد😐

آخرم خودم مجبور ب انجام همه کارها شدم

۲۸ شهریور:

🌱صبح ساعت نه بیدار شدم🌱

🌱روتین پوستی صبحم که شامل شستن صورت با ژل شستشو،کرم دور چشم،مرطوب کننده و بالم لب بود انجام دادم🌱

🌱برای صبحانه چایی درست کردم و از فریزر لوبیا درآوردم که برای ناهار خوراک لوبیا درست کنم🌱

🌱خودم تنهایی صبحانه خوردم،همسرم گفت میل نداره🌱

🌱به مادرم تلفن کوتاه زدم و حالش رو پرسیدم🌱

🌱ناهار رو درست کردم و در حین جا افتادنش چند صفحه کتاب خوندم🌱

🌱بعد ناهار خوردیم و من مکمل هام رو خوردم🌱

🌱ظرف ها رو شستم و آشپزخانه رو جمع و جور کردم🌱

🌱ظهر یک فیلم دیدم🌱

🌱بعد از اون ورزش کردم🌱

🌱بعد از ورزش یک دوش سریع گرفتم🌱

🌱ژله درست کردم برای شب که همسرم با فوتبال بخوره🌱

🌱خودم تنها بودم و شام خوردم و دوباره ظرف شستم و آشپزخانه رو مرتب کردم🌱

🌱الان هم دیگه کاری ندارم فقط مونده روتین قبل خوابم رو انجام بدم🌱

خدا یه حکمتی تو کارش داره ما ولی نمیدونیم. شاید میخواد بیشتر بهش نزدیک بشی. من که این طور بودم. شای ...

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنید باهاتون صحبت کنم؟

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم
سلام شب همگی بخیر. البته بامداد بخیر.  من یک هفته خیلی سخت و پر فشارو پشت سر گذاشتم 😉😥 دوشن ...

خونه جدید مبارک باشه 🤩به سلامتی و دل خوش ان شاءالله🤲اللهی که همیشه صدای شادی و خنده هاتون توش بپیچه😍

فدای شما متاسفانه پسرها هم درگیرن ولی شکر خدا خیلی شدید نبود وامروز روز چهارم هست وبهترن.فقط خودم گل ...

خدا نکنه عزیزم😘زنده باشید ان شاءالله🌹🤲

خدا رو شکر بهترم فقط سرفه یکم اذیتم کرده که چند باری دم نوش درست کردم 

ان شاءالله شما هم حالتون خوب باشه و تندرست و سلامت باشید

عزیزم حتما اقدام کنین مستقل شدن خودش کلی اعتماد بنفس میاره من یکی از عوامل ترسم اینه ماشینمون مدلش ب ...

ان شاءالله هم شما بتونید ماشینی که میخواید رو بخرید هم من یه روز بتونم تصمیمم رو عملی کنم و برای یادگیری اقدام کنم🤲✌️