2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043567 بازدید | 88177 پست

سلام به خانمهای کدبانو.عزیزان اصفهانی یه دکترجراح خوب واسه بینی میخوام،لطفا لطفا دریغ نکنید وجوابمو بدید.ببخشید سوالم ربطی به تاپیک نداره.

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خیلی ممنون .حتما امتحان میکنم فقط خوندنش شرایط خاصی داره؟

نه عزیز دل فقط نیت شما مهمه.

مثلا نذر کنید،نذرهم نکردید میشه،،،

با خدا قرار بذارید،،، مثلا بگید خدایا تا چهل روز،یا مثلا ده روز یا یک ماه....

میخونم به امید حاجت روایی...

بهترینش چله س،یعنی چهل روز.

من خودم اولین بار که نیت کردم وقتی بود که میخواستم برم برای ثبت نام اعتکاف و چون پسرم پنج سالش بود و کم سن و سال،،،همسرم قبول نمیکرد..‌‌(البته قبلش حدیث کساء میخوندم اما همین طوری برای برکتش و حاجات کلی) اون روز با خواهرم قرار گذاشته بودیم بریم برای ثبت نام...صفی بود،،،چقدرم طولانی بود صفاش....یادش به خیر.

اومدم مفاتیحو باز کردم شروع به خوندن کردم،،،،تا آخرین لحظه همسر،،،مخالف بود....یعنی خودمو آماده کرده بودم زنگ بزنم خواهرم بگم دنبالم نیا تنهایی برو..خلاصه حدیث کساء رو خوندم و بعد به همسرم برای آخرین بار گفتم: برم؟

گفت دوست داری بری؟ گفتم بله....

گفت باشه برو....

باورم نمیشد....

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

تقریبا تاپیک برا ۹.۱۰ سال پیشه اوووووو

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
ایناهم گلای نازه من که صب وقتی چشماموبازمیکنم میبینمشون انرژی میگیرم😍

واقعااااا خیلی زیبا هستن....خدا حفظشون کنه.

نگهداری از گل و گیاه و رسیدگی بهشون هم واقعاااا هنره که من متأسفانه ندارم،،،اما گل و گلدونو خیلی زیااااد دوست دارم.امیدوارم انرژی تون به منم برسه.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
آخی عزیزم دوقلودارین خدابهتون ببخشدشون دوقولوداشتن چطوره ازعهدشون برمیای سخت نیست ؟؟😍😍😘

ممنونم سلامت باشید همچنین عزیزان شما. ♥️🙏

دو ماه اول که پسرم کولیک داشت و مهمون هم داشتم سخت بود ولی خدا رو شکر این ماه خیلی بهتر شدن. 

در عین حال خیلی هم شیرینه. من همیشه از تنهایی شکایت میکردم فکر کنم خواست خدا بود که دیگه از تنهایی گله نکنم. 🥰

ثلة من الاولین و قلیل من الاخرین....😅😅

بابا اونا دیگه فرق دااارررن🥹

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  

امروز صبح برای اولین بار پامو گذاشتم توی خونه ام😍

برای همه کسایی که خونه ندارن دعا کردم خدا هر چی زود صاحب خونه بکنتشون.

اصلا دلم نمیخواست آپارتمان بدن بهمون و خدارو شکر ویلایی قسمتمون شد.

تقریبا تمیز بود و از صبح ساعت هفت تا الان چهار نفری تمیزش کردیم و تموم شد این وسط هم پریود شدم و کمرم درد میکرد. موکت هاشو هم دیروز سه نفری شسته بودیم و موکت هاشو انداختیم. انشاالله فردا لوازممو میاریم ولی چیدنش میمونه برای بعد. خیییییییلی خستم و خییییییلی کار دارم. پنج شنبه و جمعه خونه مادر شوهرو تمیز کنیم و انشالله شنبه صبح میرم خونه خودم😊

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  
امروز صبح برای اولین بار پامو گذاشتم توی خونه ام😍 برای همه کسایی که خونه ندارن دعا کردم خدا هر چی ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه انشاالله خونتون همیشه گرم باشه⁦❤️⁩فقط یه سوال ببخشیدکی بایدخونه رومیداد؟

امروز صبح برای اولین بار پامو گذاشتم توی خونه ام😍 برای همه کسایی که خونه ندارن دعا کردم خدا هر چی ...

مبارکتون باشه انشالله خونه ی جدید براتون پر از خیر و برکت و روزی باشه. 🥰

خب بچه هاگزارش امروز:

ازخواب امروزدیربیدارشدم یه باربیدارشدم اومدم نی نی سایت بازدوباره شیطونه گف توکه کاری نداری بگیربخواب دیگه منم که دخترحرف گوش کنی هستم خوابیدم ⁦☺️⁩😁بعدکه بیدارشدم صبحانموخوردم شروع کردم ناهار درست کردن وتوهمون آشپزخونه هم یه چندتا حرکت ورزشی زدم بعدش همسرم اومدچای وناهارخوردیم جمع کردم شستمو آشپزخونرومرتب کردم همسری روهم بدرقه کردم رف الانم گفتم یک درازبکشم یکم فکرکنم که واسه بعدازظهر یه سرگرمی درست کنم براخودم