2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043566 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا قوت عزیزم. من که یه شیفت کار می کنم بازم کم میارم    

منکه کارنمیکنم.بچه ندارم.شوهرم صب میره شب میاد(فقط ظهرهاهم دوساعت خونست).مهمون آنچنانی هم ندارم فقط توهفته مامانم اینا یکی دوبار میان باداداشم ایناهم یه باردرهفته بازهم بعضی وقتا انقدکثیف میشه خونم که نگو واقعاشماهایی که شاغلین دست مریزاد بهتون که به همه کاراتون میرسیم مخصوصا اونایی که بچه هم دارن💞💞

وای که من چقددوس دارم نمازصبح بیداربشم ولی تنبلیم میکنه ساعتم زنگ میخوره ولی یادم نمیادکی بلندمیشم خ ...

آیه «قل انما انا بشر مثلکم یوحی الی انما الهکم اله واحد فمن کان یرجوا لقاء ربه فلیعمل عملا صالحا ولا یشرک بعبادة ربه احدا»،،،سوره کهف فکر کنم آیه آخرش باشه،قبل از خواب بخونید و نیت کنید مثلا خدایا منو موقع نماز بیدارم کن.

یا اینکه اگر این کار سخته براتون زنگ گوشیتونو صدای اذان بذارید یا یه زنگی که ملایم نباشه،،،بعد گوشی رو با فاصله از خودتون بذارید مثلا روی میز یا لب اپن که برای خاموش کردنش حتما از جا بلند شید،،،وقتی پاشدید دیگه برید برای وضو و نماز.‌.إن شاءا..‌.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
ب نظر من مرد هم باید تو کار خونه سهیم باشه شده حتی ی جاروبرقی همسر من هفته ای ی بار جارو میزنم آخر ...

خدایا النا خانم کلاس خانم جعفری بیفتن....🤲

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند