2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌹🌹 همیشه بچه ها ساعت ۵ برای شیر بیدار میشدن حالا امروز که من خواستم نماز صبح اول وقت بخونم ...

آخی عزیزم دوقلودارین خدابهتون ببخشدشون دوقولوداشتن چطوره ازعهدشون برمیای سخت نیست ؟؟😍😍😘

سلام خانوما. اینجا کسی شاغل نیست از برنامه اش به من بگه؟ من بعد اینکه می رسم خونه خسته ام یه کم می خوابم کارای خونه رو ردیف می کنم شام و ناهار فردا رو حاضر می کنم می بینم شب شده. هیچ وقت اونطور که میخوام خونه ام منظم نیست یا نمی تونم برم یه کلاس متفرقه ای چیزی. هم مدیریت زمان ندارم هم جسمی زود خسته میشم. البته یه مدته کتابای مرتبط رو میخونم یه کم بهتر شدم و سعی می کنم اهمال کاریم رو بذارم کنار ولی بازم یه چیزی میشه به هم می ریزم مثلا دلخوری بین خودم و همسرم پیش بیاد اصلا دست و دلم به کار نمیره همش دلم میخواد بخوابم و کاری نکنم و اینطوری باز بدعادت میشم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
ازکدوم صفحه شروع کردید عزیزم ازآول اخه خیلی زیاده من ۳۱صفحه خوندم ازاول

ازاول خوندم تا صفحه ۷۰ بقیه رو شانسی یه صفحه باز میکنم ومیخونم البته فقط این تاپیک نیست مینیمالیست شدن رو هم میخونم و تاپیک اقتصادی از هرکدوم چند صفحه هروقت بتونم.

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
وبعد😍😍تمامممم شدتمامممم شدچه می‌کنه این دلاورنان مادروشیرپدرحلالت دلاور😂😁

شیر پدر 🤣🤣🤣🥰🥰آی خندیدم دل درد شدم دختر روزمو ساختی ....ولی واقعا پسر کوچیکه من شیر پدر خورده ها (پدرش پول داده شیر خشک خریدیم دیگه🫠 )

عزیزم یه سوال ببخشیدشماهاهمسراتون چراروزا خونه ان؟شیفت شبن همشون؟؟واقعاواسم سوال بزرگی شده😂

نه عزیزم برای رفع ابهام کامل توضیح بدم که همسر بنده تو شرکت خصوصی کار میکنن هفته اول شیفت صبح ساعت ۷تا۳ هفته دوم ۲تا۱۰ شب وهفته بعد ۷شب تا۷صبح .اگه اضافه کاری بمونن یه هفته ۷صبح تا۷شب وهفته بعدش ۷شب تا۷صبح .الان چون کارشون زیاده ۷صبح میرن تا ۷شب.هفته بعدم شب میرن .اگه جایی نامفهوم بود توضیح بدم.این هفته هم شیفت صبح هستن🫣☺️😇

باید رو خودت کار کنی😍 برنامه ریزی داشته باش و همچیو بنویس

آره یه مدته دارم رو خودم کار می کنم کتاب می خونم یا صوتی گوش میدم به نظرم بهتر شدم ولی هنوز خیلی راه دارم تا اونی بشم که میخوام

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
آره یه مدته دارم رو خودم کار می کنم کتاب می خونم یا صوتی گوش میدم به نظرم بهتر شدم ولی هنوز خیلی راه ...

طبیعیه

به خودت زیاد فشار نیار

فقط کافیه تو خط بمونی

گزارش کار روزانه بنویس حتما