2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043607 بازدید | 88179 پست

سلام خداقوت همگی باشه 

من چند روز درگیر مهمون داری بودم از شهر دیگه دوستامون اومده بودن خونمون  دیگه بردیمشوت گردش و اینا 

بابت مدرسه 

امسال من به جز روپوش چیزی برا پسرم نگرفتم دفتر و اینام داشت 

اونتیی که جا مدادی و لچازم التحریر گرفتن عکس بزارن این گوری 😍 شیم 

دیگه قراره برم مسافرت نمی دونم کجا فعلا چند روز دیگه می خوام برم مشخص نیست کجا 

همسرم میگه بریم ترکیه من میگم نه اخه شاید خونم. عوض کنم یه شهر دیگه برم پولش برا رهن بزازیم بریم همین تو ایران خودمون سرشو هم بیاریم حالا نمی دونم سر از کجا در بیارم 

راستی فرشم خریدم بالاخره 😁 

آوین عکس فرشتو نزاشتی لااقل نصفشو میزاشتی دلم خیییلی هست ببینمش 😍😍

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خداقوت همگی باشه  من چند روز درگیر مهمون داری بودم از شهر دیگه دوستامون اومده بودن خونمون ...

سلام عزیزم

من کلا عکسی تو فضای مجازی نمیذارم

نمایندگی فرش بهشتی تو رشت هست،گذاشته بود ویترینش اتفاقا😅تقریبا ده روز پیش اینا رشت بودم،الانم خونه نیستم کد مدلشو بهت بگم،کلینیک ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل من اینه که یادم نمیادکی پامیشدم ساعتوخاموش میکنم ولی بعضی وقتا که سبک بخوابم میتونم بلندشم فک م ...

گلم سعی نکن سبک بخوابی کیفیت خوابت کم میشه فقط قبل از خواب به بالشت بزن بگو ساعت چند بیدارت کنه باورکن پامیشی علمی ثابت شده امتحان کن بعد بیابگو

ب نظر من مرد هم باید تو کار خونه سهیم باشه شده حتی ی جاروبرقی

همسر من هفته ای ی بار جارو میزنم آخر شب بساط چای بعد شام با همسرم 

بقیه کارها با خودمه 

کمک داشتن عالیه 

امروز خانوادهمسر اومدن تهران برای ماشین خریدن که اکی شد 

النا رو بردم کلاس نقاشی آخرین جلسه طولانی بود اومدیم خونه دوباره رفتیم دنبالش 

اومدم ناهار گذاشتم چون مهمونا دیر می‌رسیدن

همسر میوه خرید جابجا شد 

شام قیمه گذاشتم فرم مدرسه النا رو اتو کردم 

ایشالا ۴ش جشن شکوفه داره و من خیلی ذوق دارم 

لطفا دعا کنید النا کلاس خانم جعفری بیفته

سلام خوبه که هنوز کسانی هستن که دغدغه نماز صبح دارن😇

افراد خییلی زیادی هستن😉

ثله من الاولین و ثله من الاخرین

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  

🌻🌻🌻

سلام کارهای دیروز بعد از ظهر: 

قطره دوقلوها✔️

تماس با مادر شوهرم✔️

شام سوپ✔️

جارو برقی✔️

کمی گردگیری ✔️

مرتب کردن کمد لباس خودم✔️

تمیز کردن پشت پنجره✔️

میوه ها رو بذارم یخچال ✔️

حمام دوقلوها ( خواهر شوهرم اومد حمومشون داد)✔️

حمام و غسل خودم✔️

نیم ساعت کارتون زبان اصلی برای بچه ها✔️

دارو خودم ✔️

لباسا رو بندازم رو بند✔️

لکه گیری مبل ❌

دارو پسرم✔️

حمام پسرم❌

سلام بچه ها خب ازامروزم بگم صبح ساعت نه نیم بیدارشدم گوشی هفت زنگ خور دولی خاموشش کردم باز خوابیدم ب ...

سلام بچه هاگزارش دیروزبعدازظهر:کیک خوشمزه ای که گفتمودرست کردم آشغالاروبردم گذاشتم آشپزخونروکه براثرکیک پختن یه کوشولوکثیف شده بودتمیزکردم یکم استراحت کردم اذان گفتن نمازموخوندم بعدشوهرجان اومدن چای گذاشتموباکیک بردم ایشونم هی تعریف که چقدخوشمزه شده منم😎😎(اصن تعریف شوهرحال داره)بعدش یه شام حاضری درست کردموخوردیمومن تنبلیوکنارگذاشتم پاشدم ظرفاروشستم جابه جاکردم گازمرتب شدومیوه آوردم باشوهری خوش نمکونگاه کردیم آخرشبم یه شیرموزمشت زدیم بربدنوگرفتیم خوابیدیم 🤗

گلم سعی نکن سبک بخوابی کیفیت خوابت کم میشه فقط قبل از خواب به بالشت بزن بگو ساعت چند بیدارت کنه باور ...

عزیزم متاسفانه واسه من جواب ندادومنوبیدارنکرد.

دوسه بارم تاکیدکردمامنوبیدارکن ولی فک کنم خودشم خواب مونده بودصب باخجالت بهم نگاه میکرد😂

۱۰موردشکرگذاری روزانه:

۱خدایاشکرت بابت تموم نعمت هایی که بهم دادی

۲خدایاشکرت بابت سایه پدرو مادرم که بالاسرم هستن

۳خدایاشکرت که جسموروحی سالم بهم عطاکردی

۴خدایاشکرت بابت همسری پاک.صادق .مهربان 

۵خدایاشکرت بابت خونه وزندگی عالی که بهم بخشیدی

۶خدایاشکرت بابت اینکه سفرم همیشه پره

۷خدایاشکرت که فرزندسالم وصالح میخای بهم بدی

۸خدیاشکرت به خاطر پول خوب وحلالی که توخونم میاد

۹خدایاشکرت که توکارهام موفق هستم وهمیشه موفق خواهم بود

۱۰خدایاشکرت بابت تموم کارای بدی که کردموولی توبازم چشاتوروشون بستیوبهم لبخندزدی😭😭😭

خدایاسپاسگذارم.خدایاسپاسگذارم.خدایاسپاس گذارم

سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر والا این چند روز تعطیلی همش بیمارستان بودم و دیروز هم خونه بابام اینا ...

سلام گلم همسرمن که خیلی خسته برمیگرده وخودم ناراحت میشم چیزی بگم یا کاری ازش بخوام ولی دیروز مرغ خریده بود و زحمت خورد کردنش کشید همین .باتوجه به شرایط کاری هرکس نوع کار کشیدن از مردتوخونه  فرق داره 😇😅

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏