2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
باید همین کار رو کنم 👌👌 کارتی که میدم مبلغ کمی داشته باشه  مرسی از پیشنهادت، فقط قبلش باید ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان بامدادتون بخیر  من خیلی وقته نتونستم بیام  اومدم که ف....ش بزارم برای ...

سلام عزیزم 

همین که اینجا پست گذاشتی نشون میده لایف استایلت و دوست نداری.باید کم کم ساعت خوابت و بیاری و به ده شب نزدیک کنی اوایل سخته اما شبها کاهو و شیر بخور و بهار نارنج و گلاب بریز توی چای و تلوزیون و خاموش کن و تایمر بزار وقتی ۹ شب به بعد می خوای بری نت که بتونی کنترل کنی .شب زود بخوابی صبح زودتر بیدار میشی.یه تاپیک درست کن اسمش و بزار باشگاه مثلا ۹ صبحیها و خر روز باید اونجا ۹ صبح یه پست بزاری و انگیزه بدی میدونی برای صبح زود بیدار شدن احتیاج به یک محرک یا انگیزه داری باید برای خودت یه انگیزه درست کنی

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
شوهر من اینکار رو بکنم بهش بر میخوره مجبورم بزارم تفریحات سالمش رو داشته باشه 😄😄😄😄

بله روی همه جواب نمیده همسر من خودش بعدش عذاب وجدان میگیره برا همین پیشنهاد و قبول کرد و همراهی میکنه

به نظرتون من باید چیکار میکردم. هربار که از پله ها میومدم پایین،جلوی در ایستاده بود و ۲۰سوالی شروع ...

خیلی سخته . من اصلا دوست ندارم کسی متوجه بشه کی از خونه بیرون میرم کی برمیگردم چه برسه به اینکه ۲۰ سوالی هم بپرسه

جواب سربالا رو حتما تمرین کن  مثلا برا داداشت نرفتن خواستگاری ؟ مامان منم مثل شماست قبل خواستگ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلام سوگل جونم  خدا قوت عزیزم  واقعا هر روز سرویس میشوری؟ اونم با ماده شوینده؟ پیشت خجال ...

سلام گلم خوبی ♥️♥️

شاید باورت نشه آره هر روز میشورم 😁😁😁

ببین عادته دیگه، از سر کار که میرسم میرم دست و صورتم رو بشورم و اینا، سرویس هم میشورم 😁😁😁

بعضی وقتا با شوینده بعضی وقتها هم با آب خیلی داغ 🤣🤣🤣شما نکن این کار رو😄😄منم باید ترک عادت کنم 🥴🥴🤕🤕

سلام سوگل جونم  خدا قوت عزیزم  واقعا هر روز سرویس میشوری؟ اونم با ماده شوینده؟ پیشت خجال ...

تازه اینم یادم رفت بگم عزیزم 😄

من یه ده سالی هست میخوام خونه رو عوض کنم نمیشه 😁😁

الان خیلی وقته دیگه دست از این خونه بر داشتم و خیلی بهش نمیرسم. فکر کنم یه زمانی قسمت بشه برم خونه جدید ان شاء الله هر روز در و دیوار همه جاش رو بسابم 🤣🤣🤣🤣از بس خونه جدید ندیده م 😄😄😄

سلام گلم خوبی ♥️♥️ شاید باورت نشه آره هر روز میشورم 😁😁😁 ببین عادته دیگه، از سر کار که میرسم ...

آخی

عزیزم آره مواد شوینده به مرور زمان خدای نکرده حساسیت میارن

من میگرن دارم برا همین نمیتونم خیلی استفاده کنم

و یه نکته دیگه عزیزم من یه کم رو اسراف آب هم حساس م یه جورایی آنتی تز مامانم شدم چون مامانم هم خیلی میشورن آشپزخونه و سرویس و حمام رو 

تازه اینم یادم رفت بگم عزیزم 😄 من یه ده سالی هست میخوام خونه رو عوض کنم نمیشه 😁😁 الان خیلی وقته ...

عزیزم انشالله هر چه زودتر خونه جدید باب میلت قسمتت بشه🍀🍀🍀💚💚💚

منم تمیز میکنم ها ولی خب ما دونفریم شاید طبیعی باشه که کمتر نیاز به شست و شو داشته باشه 

آخی عزیزم آره مواد شوینده به مرور زمان خدای نکرده حساسیت میارن من میگرن دارم برا همین نمیتونم خیلی ...

دقیقا کار شما درسته عزیزم ♥️♥️

غیر ضرر چیزی نداره. 

منم میگرن دارم اتفاقا، بخاطر همین از سفید کننده و جرمگیر که اصلا استفاده نمیکنم یا سیف میزنم یا رخشا. باز به نسبت کمتر بو داره 🤕🤕🤕

عزیزم انشالله هر چه زودتر خونه جدید باب میلت قسمتت بشه🍀🍀🍀💚💚💚 منم تمیز میکنم ها ولی خب ما دونف ...

ان شاء الله 

ممنون از دعای خیرت عزیزدلم ♥️♥️♥️😍😍😍😍🤩🤩🤩

بهترین ها نصیب خودت بشه ان شاء الله ♥️♥️♥️😍😍😍🤩🤩🤩

دقیقا کار شما درسته عزیزم ♥️♥️ غیر ضرر چیزی نداره.  منم میگرن دارم اتفاقا، بخاطر همین از سفید ...

آخی پس همدردیم

ولی اونم کمتر کن چون خدای نکرده حساسیت ریوی میاره و حتما حتما دستکش داشته باش چون من خونده بودم که حتا بخاراتشون میتونه حساسیت پوستی بیاره