2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
سلام روزهای جمعه یه چیزی شبیه حلیم تو اصفهان میفروشن اونم خیلی خوشمزه است.گفتین عدسی یاد اون افتادم. ...

مرسی عزیزم

بله دوتا هلیم برا صبحونه هست یکی هلیم گندم یکی هم هلیم شیر که خب خیلی شبیه میشن ولی هلیم شیر برای جمعه هاست معمولا که با همون عدسی هم خورده میشن هر دو و یا جداگونه

البته صبحونه های دیگه هم داریم مثل آش شله قلمکار که اونم هم صبح ها و هم عصر ها میفروشن ولی هلیم عدس بیشتر برا صبحونه طرف داره

سلام ممنون عزیزم از دستور پخت  ماهم تقریبا همینطور درست میکنیم منتها سیر رو رنده نمیکنم و اینک ...

خواهش میکنم عزیزدلم 😍😘♥️

چشم حتما 

چیز خاصی نیستا 😅سیب زمینی که سرخ کردم یه کم رب هم میزنم بعد قشنگ تفت میدم که به همه سیب زمینی ها رب برسه، بچه هام خیلی دوست دارن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم بله دوتا هلیم برا صبحونه هست یکی هلیم گندم یکی هم هلیم شیر که خب خیلی شبیه میشن ولی هلیم ...

بله همون که فرمودین با عدسی خورده میشه 

البته بیشتر از همه مزه گوش فیل و دوغ اصفهان تو خاطرم مونده 

خواهش میکنم عزیزدلم 😍😘♥️ چشم حتما  چیز خاصی نیستا 😅سیب زمینی که سرخ کردم یه کم رب هم میزنم ...

بچه ها که جای خود دارن، ما خودمونم عاشقشیم😍😁

سلام

این دو سه روز کلا نظم زندگیمون بهم ریخت

پریشب رفتیم جلسه قران، بعد یهو برنامه عوض شد و دعوت شدیم به صرف بازی، تا ۶ صبح بازی کردیم،اخراش من واقعا خواااب بودم🙃🙃😴😴.نماز صبح هم همونجا خوندیم

رسیدیم خونه خیلی وقت بود هوا روشن شده بود

خوابیدیم تا ظهر، حدود ۱۲ بیدار شدیم

قورمه سبزیم از دیشب رو شعله کم بود و حسابی پخته بود

برنج گذاشتم

یکم ظرف شستم

یکم مرتب کردم

نهار حاضر شد صرف شد و جم شد

بقیه دوباره خوابیدن و من نشستم پای لپتاپ

بقیه خیلی خوابیدن😁🙃. دوش گرفتم

بقیه هم کم کم بیدار شدن 

دوباره دعوت شدیم به صرف بازی

من از بی خوابی گیج بودم، ولی همسرم دوس داشتن بریم،و احتمالا از فردا همه متفرق میشن و باز تا مدتی همدیگه رو نمیبینیم، قبول کردم دوباره بریم

رفتیم و شام هم همونجا صرف شد

و تا الان اونجا بودیم

خاموشی زدیم، امیدوارم پسرا زود بخوابن،چون دارم بیهوش میشم.

و در ادامه: فردا می‌خوام برم سراغ یه قورباغه بزرگ، برام دعا کنین از پیش بربیام💝💝💝💝

بچه ها که جای خود دارن، ما خودمونم عاشقشیم😍😁 سلام این دو سه روز کلا نظم زندگیمون بهم ریخت پر ...

ان شالله که برمیای 🤲🏻💪🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی امروزم 

رژیم کالری شماری  رو ۱۳۰۰ 

مرتب کردن آشپزخونه 

مرتب کردن پذیرایی 

شستن ظرفای دیروز 

پختن نهار دو مدل 

مرتب کردن اتاقم و تختم 

تمیز کردن گاز 

مرتب کردن اتاق پسرم 

تا زدن  لباس شسته و ها و جا به جاییشون 

اگر امروز فرشم بیاد پهن بشه  

خوردن داروها 

زدن داروی سر و صورت 

نمازا خونده بشه 

جاروبرقی آشپزخونه و حال 

طی کشی آشپزخونه 

کار کردن درس با پسرم 

پختن شام 

شستن ظرف های نهار و شام 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خانوما چند تا سوال داشتم 

❤️سر بچه هاتونو تا چند سالگی با شامپو بچه میشورین؟

❤️میشه کسایی که برنامه هفتگی دارن تو تاپیک هم بزارن؟

❤️فرشاتونو چند سال یه بار میشورین؟

❤️کسی بوده اینجا پیش مادر شوهرش زندگی کرده باشه؟

🌱در آخر واسه همه کسایی که مشکلاتی دارن و من یه صلوات بفرستین🌱

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

سلام بچه ها 

امروز خوشحالم الحمدلله جواب آزمایش حلما رو مامانم برده دکتر گفته همه چیز خوبه فقط ی کم آهن بدنش کم که دارو نوشته 

از صبح دو سری لباسشویی روشن کردم باید لباس ها رو جمع کنم اتو کردنی ها تو بشن 

گردگیری کردم 

ی سری لباس گذاشتم بدم بیرون 

دیروز برای خودم لیوان دمنوش گرفتم 

رفتیم شهر فرش و فرش مورد پسند من پیدا نشد اکثرا طوسی و کرم بود 

ی پلوپز ۱۲ نفره و چای ساز قرار شد بگیرم تا هفته بعد 

همسرم می‌ره ماموریت مامان میاد اینجا این یکی دو روزه پیاده‌روی نرفتم ولی از امروز ۷۵ روز قراره چالش داشته باشم 

خانوما چند تا سوال داشتم  ❤️سر بچه هاتونو تا چند سالگی با شامپو بچه میشورین؟ ❤️میشه کسایی که ...

سلام عزیزم

شامپو بچه رو تا زمانی ک بتونه چشاشو ببنده و اذیت نشه ادامه میدم شاید تا 5سالگی. 

برنامه هفتگی ندارم و اصولا ماهیانه دارم. 

فرشهام رو هم هنوز نشستم حدود چهارساله ، رنگشون سفیده و بچه کوچیک هم دارم و مهر ماه ان شالله تصمیم دارم بشورم. 

نه از اول مستقل بودیم خداروشکر. 

بله همون که فرمودین با عدسی خورده میشه  البته بیشتر از همه مزه گوش فیل و دوغ اصفهان تو خاطرم م ...

من خودم خیلی طرفدارش نیستم

ترجیح میدم طعم ترشی و شیرینی شون از هم جدا باشه😄😄

ولی در مورد خورش ماست عاشقشم