2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست
سلام عزیزم طبیعی نیست ،حتما یه چکاب کامل بده  

سلام گلم، ممنون

آز دادم، متاسفانه یا خوشبختانه سالمم یا تو چکاب اینطور نشون میده.

فقط تازگی یعنی سه ساله کم خونی گرفتم که با قرص خارجی اصلا زیاد نمیشه با قرص ایرانی زیاد میشه و واکنش گوارشی میده بدنم

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواد بدونم پروژه هاتون همه در یه حیطه کاری هستن یا نه فرق میکنن و اصلا چطور انجامش میدین،خیلی ...

نفس سوال کننده،😁👌 

البته که هنوز اوایل مسیرم و تعداد پروژه ها اندکه ، ولی بله، همگی در یک زمینه هستن و بحث کد نویسیه.

گاهی بعضی بخشهاش خیللللی سخت میشه ولی چون علاقه ی بی حدی بهش دارم حلش میکنم و وقتی حل میشن ادرنالین خااااالص هست که درون رگهام جریان پیدا میکنه،

فعلا دو تا پروژه فعال دارم که یکیش دلی بود و بدون هیچ دریافتی و بابت دومی یه مبلغ حداقلی گرفتم تا در واقع رزومه بشن.

دوتا پروژه هم هست که خیلی سنگین تر هستن و البته بابتش قراره مبلغ خوبی دریافت کنم ولی هنوز شروعشون نکردم،انشالله این دوتا که در حال انجام هست کامل بشه و بره رو هاست، بعد دوتایی بعدی رو شروع میکنم .

دوستان این طبیعیه که من میتونم فقط یه کار یا نهایت دوکار تو خونه انجام بدم؟ یعنی یه وعده غذا درست ک ...

نه طبیعی نیست

بنظرم عضلاتتون ضعیف هست و بهتره برین باشگاه

چندسالتونه؟

کمبود ویتامین ها و پتاسیم و کلسیم رو هم چک کنین 

و سلام

امروز صبح بعد از بیداری صبحانه آماده کردم، صرف شد، ظرف شستن نهار گذاشتم، یکم خونه رو جم کردم

همسرم پیشنهاد داد نهار رو بیرون صرف کنیم، غذا رو آماده کردم و وسایل پیک نیک برداشتیم رفتیم بیرون، 

نهار خوردیم و یکم بچه ها بازی کردن

امروز قرار بود علی با مدرسه بره استخر، باباش به این نتیجه رسید که خود شبا علی و مهدی بره بهتره. بنابراین اومدیم استخر

البته اون سه تا رفتن و من بیرون تو ماشین منتظرشونم،

بعدش یه امانتی داریم سر راه ببریم برای صاحبش

و بریم خونه

شام املت بزنیم

و احتمالا همگی از خستگی بیهوش بشیم.

یکی از دوستام پیشنهاد داد صبح های روزهای فرد باهاش برم باشگاه ساعت۷تا۸ صبح، باشگاه هم نزدیک خونمونه، یکم بررسی کنم شاید بتونم هماهنگ کنم باهاش برم

ممنون عزیزم 💚💚💚 منم آپارتمانم. مادرشوهرم هم آپارتمان نشین هستن و یادشون دادم انجام میدن . خیلی ف ...

من خونه ام ویلاییه و حیاط دارم ولی چون ماشین میارن تو حیاط یه طرفشم باربیکیو هست جایی نمیمونه اینا رو بزارم از طرفی هم مهمون بیاد اینارو ببینه تو حیاط روم نمیشه هیچ گوشه پنهانی تو حیاط ندارم.به پشت بام هم دسترسی ندارم.😟

اینجا هستن جاهایی که پلاستیک و نون خشک وکاغذ باطله رو میگیرن به جاش گلدون میدن اما تا حالا ندیدم پوست میوه و اینچیزا رو کسی ببره فکر نکنم داشته باشیم.

من خونه ام ویلاییه و حیاط دارم ولی چون ماشین میارن تو حیاط یه طرفشم باربیکیو هست جایی نمیمونه ...

کدوم شهر هستین عزیزم

اکثر شهرها گروه های حامی محیط زیست هستن که میخرن

من دوسال اول سپردم بهم دامدار معرفی کردن طفلک خودش از راه دور میومد می‌گرفت.انقدر اوضاع شون بد شده که این خشکاله ها خیلی بهشون کمک میکنه 

بازم اگه علاقه داشتین پیج خانوم آیه حمداوی  (ابداع کننده خشکاله در شیراز). خانوم زینب وجدانی یا خانوم نجمه عزیزی رو دنبال کنین 

خانوم عزیزی یزد و خانوم وجدانی مشهد هستن و هر دو از سال بالایی های خوب من 

ممنونم مهربون🥰🥰به خاطر دیسک کمرم دوماه باید استراحت کنم

آخی 

انشالله زودتر بهتر بشین 

بعدش با مشورت پزشک راه رفتن توی استخر میتونه خیلی کمک کنه. تجربه عزیزانم که حتی باعث شد نیاز به عمل نداشته باشن 

من خونه ام ویلاییه و حیاط دارم ولی چون ماشین میارن تو حیاط یه طرفشم باربیکیو هست جایی نمیمونه ...

بازم پیشنهاد‌م هست یه گوشه حیاط بزارین

داخل سبد های خرید میوه ، یه کاغذ باطله داخل سبد یکی هم زیر سبد بزارین

اگه پوست میوه ها روی هم نباشن تو این هوا در عرض یکی دو روز خشک میشن 

بعد مواقعی که مهمون داشتم من جمع میکردم داخل کیسه پارچه ای برنج یه گوشه انباری یا کمد میزاشتم. البته که الان با افتخار به مهمونامون مگم اینا خشکاله هستن 

البته صرفا پیشنهاده عزیزم چون گفتین علاقه مند هستین

همین که برای خرید با خودمون کیسه ببریم یا حلیم و آش و غذای بیرون رو تو ظرفی که از منزل می‌بریم بخریم هم خیلی خیلی مؤثره 

شرمنده طولانی شد عزیزم 

🌹🌹🌹

و یک نکته مهم عزیزم اگه حتی به دامدار تحویل ندین همین که خشک بشن و داخل کیسه زباله برن چون دیگه شیرابه تولید نمیکنن جلوی سمی شدن خاک رو میگیره

و این خیلی خیلی ارزشمنده ☝️☝️☝️☝️

سلام گلم، ممنون آز دادم، متاسفانه یا خوشبختانه سالمم یا تو چکاب اینطور نشون میده. فقط تازگی یعنی س ...

ان شالله خدا سلامتی بده بهتون

تا خرخره از حرف پرم با که بگویم؟این شهر پر از کور و کر و لال و نفهم است.لطفا براعاقبت بخیر شدن فرزندام دعا کنید .

خانم ها چرا کسی جواب سوال منو نداد😤😤😤😡آیا سوالم تکراری بود؟؟؟؟؟؟یا اصلا حوله نمیشورین؟؟؟؟ یا حوله ندارین؟؟؟🤨🤨🤨🤨اومدم بخونم برم حوله هارو بشورم دیدم کسی جواب نداده اصلا 🤣🤣🤣🤣

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
وقتی آلو رو میزاری بپزه آب میندازه من اون آب رو جدا میکنم و کمی نمک میزارم  رو گاز تا قوام بیا ...

🤤🤤🤤🤤یجوری بزاق دهانم ترشح کرد با دیدن پستت که نمیتونم دیگه جمعش کنم 🤦🤦🤦

خانم ها چرا کسی جواب سوال منو نداد😤😤😤😡آیا سوالم تکراری بود؟؟؟؟؟؟یا اصلا حوله نمیشورین؟؟؟؟ یا حول ...

عزیزم‌من بیرونم 

سریع پیغام ها رو خوندم

من حوله های لباسی رو چون مرتب تو آفتاب میزارم کمتر میشورم. فصلی یه بار 

حوله های دستی رو ماهی یکبار