2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043718 بازدید | 88182 پست
سلام من چندباری اومدم تو این تاپیک ولی کسی جوابمو نداده اگه میشه منم تو جمعتون پذیرا شین🥺 تا خونه ...

سلام عزیزم

بچه ها اینجا گزارش روزانه کارهاشون رو میدن❤️

شما هم از کم شروع کن❤️

گزارش هاتو بذار،واکنش های بچه ها شروع میشه❤️😉

سلام رزمینیاتوری خوش اومدی اینجا همگی کنار همدیگه هستیم تا ب زندگیمون نظم و ترتیب بهتری بدیم باش ت ...

وای 😍 بلخره

پس منم از فردا باهاتون همراه میشم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی گزارش دیروز من .صبحانه خورده شد.ظرفهاشو شستم .نهار درست کردم .سبزی خورشتی شسته شد وبسته بندی ک ...

شاید باورت نشه ولی یک ماهه آشپزی نکردم😁😁😁

عشق میکنم برا خودم فعلا😄

درگیر مقالاتمم سفت و سخت،دست و پا و گردن برام نمونده انقدر پای لپ تاپ ام🥲

قضیه کوزه گر و کوزه شکسته و اینا😄😅

سلام عزیزم بچه ها اینجا گزارش روزانه کارهاشون رو میدن❤️ شما هم از کم شروع کن❤️ گزارش هاتو بذار،وا ...

ممنونم جواب دادین 😘

منم از فردا گزارش میدم 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

بچه‌ها ی خواهش

میشه لطفاً علاوه بر گزارش روزانه ای ک میدید اگه نکته کلیدی تو زندگیتون و برنامه روزانه یا هر چیز دیگه ای استفاده میکنید لطفا برامون بگید

مثلا از موفقیت ها 

شکست ها و ناامیدیها

امیدها و آرزوها

اشتباهات 

نکات تربیتی و آموزشی بچه‌ها 

و یا اینکه چکار میکنید ک کارتون سریع تر و تمیزنر انجام بشه

طی روز از چ نکاتی استفاده میکنید

از سلیقه و چیدمان و دکور خونه و هر چه ک فکر میکنید گفتنش میتونه کمکی ب بقیه بشه

اگه کار هنری یا هرچیز دیگه انجام میدید عکسش رو بزارید

یا از ایده ها و تصمیمات و غیره  

بنظرم اینجوری تاپیک از یکنواختی در میاد و تعدادبیشتری از دوستان همراهیمون میکنن

فقط و فقط ی نظر بود نمیدونم امکانش هست یا نه 

سلام من چندباری اومدم تو این تاپیک ولی کسی جوابمو نداده اگه میشه منم تو جمعتون پذیرا شین🥺 تا خونه ...

سلام عزیزم خوش اومدی. بدرخشی💪💪💪

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام عزیزم من باشم نمیدم بلاخره باید خودش از قبل فکرشو میکرد و کمتر ولخرجی میکردن ولی در صورتی هم ک ...

ممنون عزیزم نظرتو گفتی. 🙏🙏🙏😘😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام به همگی. بچه ها یه مشورت بدین لطفا،، یکی از همکارام ازم سه تومن قرض خواسته. خانم هست و تقریبا ...

بده بره 

تهش اینکه نمیده دیگه 😂

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بچه‌ها ی خواهش میشه لطفاً علاوه بر گزارش روزانه ای ک میدید اگه نکته کلیدی تو زندگیتون و برنام ...

👌🏻👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 موافقم شدییید 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام به همگی. بچه ها یه مشورت بدین لطفا،، یکی از همکارام ازم سه تومن قرض خواسته. خانم هست و تقریبا ...

سلام عزیزم 

من جای شما باشم بهشون قرص میدم ولی میگم مثلا 3 شهریور میخوام چون قسط قرعه کشیم هست یا قسط بانک و.... سعی کنید زمانی که تعیین میکنید نزدیک به گرفتن حقوقتون باشه که فرصت ولخرجی برای ایشون نبوده باشه و نتونه بهونه بیاره که مثلا حقوقم خرج شد 🤭🤭🤭🤭

اینجوری هم کار ایشون راه ميفته هم شما پولتون رو میگیرید🤗