2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043649 بازدید | 88179 پست

سلام صبح بخیر 

دیروز روز پرکاری بود برام دوتا عیادت رفتیم مرغ گرفته بود همسرم اونارو پاک کردم تمییز کردم وشستم رفت فریزر .نهار داشتیم فقط گرم کردم وخوردیم وظرف ها شسته شد.برای برادرم یکم میوه بردم .بچه هارو شهربازی بردیم .رفتیم خرید سبزی وسیب وزمینی پیاز و....خریدیم .برای گلهام گلدان سفالی گرفتیم البته گفتن سرامیکی هستن .خلاصه دیروز روز شلوغی بود برامون بعد برگشتیم خونه شام خوردیم وظرف شستم وسبزی پاک کردم وخورد کردم برای آش وخورشت .موند امروز بشورم وآماده کنم برای یخچال .چایی خوردیم خسته بودم نتوستم ظرف هارو بشورم موندن داخل سینک وفقط مسواک زدم اومدم دراز کشیدم از کمر درد😮‍💨🤕🤒وخوابم برد .ناگفته نماند وسط ها هزاربار بلندشدم نشستم تا پسرمو میبردم دستشویی وبرمیگشتم وآب میخواست یا میوه .برم تاپیک بخونم که عقب موندم تاچایی دم بکشه وصبحانه بخوریم.روزتون خوش❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🤍

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
انشالله که قسمتتون میشه هر چه زودتر عزیزم ولی فعلا بعد از افزایش قیمت پارسال باز دوره رکود هست عزیز ...

عزیزم مشکل ما فقط ضامن هست که کسی رو نداریم وگرنع تاحالا ده بار خونه خریده بودیم .باپولهای ما که کم کم جمع میشه واقعا سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خداقوت همگی  من دیرروز خیییلی کار کردم برا همین می نویسم حلال باشه 😁  صبح رفتم خون ...

سلام سوسن خانم ماشالله شما به اندازه چندتا مادر انرژی صرف پسرتون میکنین ومیدونم واقعا کارسختی هست پس خودتون زیاد اذیت نکنین انشالله که هر چی خیره وبه مصلحتتون هست براتون اتفاق بیوفته .بچه دوم که دیگه سخت تر هست .اول سلامتی خودتون در نظر بگیرین دوستم😘

منم تگ کردن بلد نیستم ولی قبلا سراغشون رو از دوستان گرفته بودم ،دیانا جان ازشون خبر داشت بهشون گفته ...

ممنون که خبر دادین انشالله میان واینجا اطلاع میدن .اگه دوستی بلده لطف کنه وایشون تگ کنه وبه ماهم تگ کردن یادبده 🤭😄

ممنون که خبر دادین انشالله میان واینجا اطلاع میدن .اگه دوستی بلده لطف کنه وایشون تگ کنه وبه ماهم تگ ...

@پاییز75    

سلام پاییز جان

خوبی عزیزم

امیدوارم حال خودتون و پسرای عزیزتون خوب باشه. 

بچه ها دلشون براتون تنگ شده بود گفتم بیاین و خبر بدین از خودتون❤

سلام دوستان عزیز🌺🌺

دیروز من صبحانه دادم به پسرم ظرفها رو بلافاصله شستم. ناهار گذاشتم. خونه رو مرتب کردم. ظرفهای ناهار رو شستم. 

چند تا لباس رو با دست شستم، چند تا هم با ماشین. 

خونه رو جارو دستی کشیدم. 

این سه چهار روز سعی کردم خواب بچه ها رو کمی تنظیم کنم. 

پسر بزرگم رو ظهر خوابوندم تو این مدت تونستم خودمم استراحت کنم اینطور کمبود خوابم جبران میشد. 

و دیگه دوقلوهام رو هم شبها حدود ساعت ۱۰ برا خواب اماده میکردم. خدا رو شکر خواب شبشون بهتر شده و شبها کمتر اذیت میشم. 

ممنون که خبر دادین انشالله میان واینجا اطلاع میدن .اگه دوستی بلده لطف کنه وایشون تگ کنه وبه ماهم تگ ...

تگ کردن عزیزم کاری نداره 

یه علامت ات ساین بذار @بارانه1   بعد بدون فاصله اسم کاربری طرف رو تایپ کن یا از تو لیستی که برات میاره انتخاب کن 

عزیزم مشکل ما فقط ضامن هست که کسی رو نداریم وگرنع تاحالا ده بار خونه خریده بودیم .باپولهای ما که کم ...

عزیزم بعضی شعبات بانک مسکن رو بری با مدیریت صحبت کنی با یه ضامن هم اکی می‌کنند و رو سند بهت وام میدن 

یه کار دیگه اینه که خونه ای که میگیری بدی رهن 

پولات رو تبدیل به طلا و ماشین کنی و موقع خونه خریدن بفروشی 

همه اینا رو انجام بدی میشه یه حرکتی زد