2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست
راستی من بلد نیستم تگ کنم یه دوستی داشتیم پاییز ۷۵ که سه تابچه داشتن وهمسرشون فوت شدن قبلا اینجا بود ...

منم تگ کردن بلد نیستم ولی قبلا سراغشون رو از دوستان گرفته بودم ،دیانا جان ازشون خبر داشت بهشون گفته بودن حالشون بهتر بشه باز میان پیشمون .

ان شاءالله خدا کمکشون و بهشون توان و صبر بده شرایط و موقعیته واقعا سختیه،من دو تا از خواهرام همسراشون رو از دست دادن و دیدم چقدر سخت بود😔😔😔 

سلام و روز بخیر گزارش نیمروزی من:  ساعت5 از خواب بیدار شدم روتین پوستیمو انجام دادم لباسهای ...

ای جانم از تصور حیاط و آنا و اردک ها و بند رخت و شما ... دلم قیلی ویلی رفت 

همون ضعف رفتن. همیشه حیاط تون غرق شادی و نور باشه 😍😍🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه عزیز جان😘زنده باشید الهی🥰🤲 منم شکر خدا بهترم ولی هنوز یه ماه دیگه باید استراحت کنم که ب ...

الهی شکر ک بهتر شدین خدیجه بانو😍

ان شالله هرچه زودتر سلامت کاملتونو بدست بیارین و ماهم ار روزمرگی های پر انرژیتون لذت ببریم❤

ای جانم از تصور حیاط و آنا و اردک ها و بند رخت و شما ... دلم قیلی ویلی رفت  همون ضعف رفتن. همی ...

قربون دلت بشم من عزیزم😘♥

ممنونم عزیزدلم

ان شالله صدای خنده هاتون همیشه همیشه فضای خونه تون رو پر کنه😍

عزیزین. پاینده باشین در پناه حق  ممنون از دعای قشنگتون 💚💚💚🌹🌹🌹

قربون محبتتون عزیزجان😘

ببخشید من سعادت آشنایی باهاتون رو نداشتم

من عارفه هستم 22سالمه، دارای یدونه دختر دوسال و نیمه و یدونه پسر ک هنوز توی شیکممه و از کرمان هستم

و شما؟ 

قربون محبتتون عزیزجان😘 ببخشید من سعادت آشنایی باهاتون رو نداشتم من عارفه هستم 22سالمه، دارای یدون ...

خوشبختم عزیزم💚💚💚

من تازه واردم تو این تاپیک و خودم رو معرفی نکردم

من گلی ۴۰ ساله . بچه ندارم . اصفهانم .

خب من برگشتم با ادامه امروز: 

نهار آنا رو دادم 

همسرم اومدن و نهار خودمون هم خورده شد

با اصرار آنا رفتیم حیاط پیش اردک ها و براشون تشت آب گذاشتیم و حسابی آب بازی کردن😍

یکم استراحت کردیم

آماده شدیم و رفتیم یکم میوه و تره بار برای خونه خریدیم

اومدیم خونه

لوله کشی قطره ای حیاط ب مشکل خورده بود ک همسرم درستش کرد

میوه شستم و خورد کردم و با همسرم و آنا مشغول شدیم

همسرم از ی موضوعی بشدت ناراحت بودن ک هرچی بهشون دلداری میدادم اصلا کارساز نبود و رفت باشگاه، با همون حال خراب

منم آبچکان رو جمع کردم

ظرفها رو شستم و آنا توی سینک کلی آب بازی کرد

سینک رو خشک کردم و لباسهای آنا رو عوض کردم

خریدها رو جابجا کردم و یکم آشپزخونه مرتب شد

هال رو هم مرتب کردم

املت درست کردم و منتظرم همسرم بیان و شام بخوریم و روتین پوستیمو انجام بدم و در آخر بخوابیم

شبتون خوش دوستای عزیزم❤

خوشبختم عزیزم💚💚💚 من تازه واردم تو این تاپیک و خودم رو معرفی نکردم من گلی ۴۰ ساله . بچه ندارم . ...

خیلی خوشبختم از آشنایی باهاتون گلی بانو عزیز😍

خیلی خوش اومدین ب جمع ما❤

حالا بنظرم با یه پزشک دیگه هم مشورت کن. اگرچه که واقعا سلامتی خودت از هر چیزی مهم تره. خدا ایشالا یه ...

واسه این دکتر ۸ ماه تو نوبت اولیه بودم 

حاذقه خیییلی شاید بیست  تای اول ایران باشه 

اره  قدر سلامتیو کسی می دونه که سالم نیست 

من سر وسرم واقعا فهکیدم سلامتی بزررگترین و بهترین نعمته 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }