2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043561 بازدید | 88177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشی گلم .اتفاقا منم کل لوازم تحریر و کیف گرفتم فقط مونده کفش وکاپشن بگیرم که منتظرم لباس گرم ...

سلامت باشی باران جان منم اتفاقا دو سال یه بار میگیرم لباس فرم بچه ها رو 

مبارک گل پسرتون هر چی خریدین ♥️

من کارام تموم شد، البته همسرمم کمک کرد 

شام دیروز دمی گوجه درست کردم 

امروز الویه موادش رو گذاشتم بپزه، البته با مرغ درست میکنم من. 

روزهایی که فرد هست کسی نیست غذای بچه ها رو گرم کنه، معمولا غذای سرد درست میکنم. 

نخود فرنگی و ذرت فریزری کردم اینجور مواقع خوبه. 

از امشب دوباره میخوام ذاریات طلاق مزمل انشراح رو شروع کنم برای رزق و روزی دقیقا به همین ترتیب 

و همین طور آیه 29 سوره مؤمنون برای خونه 

دوستتون دارم دوستای قشنگم ♥️

زنده باشین💚 رانا جون اگر امکانش هست بمونین پیش ما، آخه همه دوستای مجازی من ازم کوچکترن،حس مسنی بهم ...

فکر میکنم سنتون کمتر از من باشه من متولد ۶۲هستم.

جای شما اینجا خیلی هم خوبه😍😍

ان شاءالله هرچه زودتر صاحب خونه بشید🤲🤲

ممنون الهام مهربون از دعای قشنگت 

خونه داریم ولی خیلی دوست دارم تعویضش، کنم بزرگتر بگیرم 

ان شاء الله شما هم هر چیزی از خدا میخوای، خدا بهترش رو بده ♥️

ممنون الهام مهربون از دعای قشنگت  خونه داریم ولی خیلی دوست دارم تعویضش، کنم بزرگتر بگیرم  ...

ان شاءالله هرچی که خیر و صلاحتون باشه و اونطور که بخواید نصیبتون بشه🤲

ممنونم از دعای قشنگت وهمچنین برای شما ان شاءالله🥰😘

من خدیجه هستم🤗الهام اسم دخترمه😍

سلام

چهارشنبه

🔹معاینه دندان رفتیم و نوبت دندانپزشکی گرفتیم

🔹به کتابخانه سرزده و چندتا کتاب امانت گرفتیم(دختری که ماه را نوشید+رویای دونده +مغازه خودکشی)

🔹همه جا جارو شد+گردگیری +تی

🔹گاز و اطرافش تمیز شد

🔹کلی ظرف شسته، خشک و جمع شد

🔹سرویس بهداشتی شسته شد

🔹حلقه و انگشتر نقره م سیاه شده بود با خمیر دندان برق افتاد

🔹همه سطل زباله ها خالی شد رفت بیرون

🔹حمام مرتب شد

🔹لباس‌های خشک، جمع شد

🔹رومیزی ها اتو شدن

🔹مطالعه اجباری

🔹دوبار لباسشویی روشن شد(یکبار واسه لباس‌های مهمونمون)

🔹لباسشویی تمیز شد+شیرهای تخلیه پایین باز و تمیز شدن چند بار هم از بالا آب ریختم و برس کشیدم تا مجاری پنهان شسته و خارج بشه

🔹شام زود درست کردم مهمون داشتم و بقیه هم با مهمون مون گپ زدیم، چای خوردیم، فیلم دیدیم و....

🌺شاد باشید 🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام دوستای عزیزم

پریروز ظهر اومدم گفتم کلی کار دارم، میرم انجام میدم میام گزارش میدم. انجام دادم ولی نیومدم چوووون... چشمتون روز بد نبینه همسرم مریض شد نمیدونم سرماخوردگی بود یا از این عفونت های نوظهور یا چی.. خلاصه نشد بیام گزارش بدم. ولی چون خیلی روز پر و پیمونی بود حیفه اینجا ننویسم😂

🍀از سر کار اومدم اول نماز خوندم

🌱ظرفها رو شستم

🍀لباسشویی روشن شد، لباسا پهن شد

🌱روز قبل لواشک پخته بودم دیگ و آبکشها و. .. جمع شدن

🍀ناهار خوردیم

دخترمو خوابوندم

🍀تراس شستم

🌱سرویس بهداشتی شستم

🍀آشپزخونه مرتب و دستمال کشی شد

🌱گاز پاک شد

🍀کتری رو شستم و یه چای دبش دم کردم

🌱رفتم سراغ اتاق دخترم که قورباغه ای بود خداشاهده و بلطف خدا خورده شد🤕🤒💪💪

🍀این وسطا هی چای میریختم و میخوردم. میچسبید به سان گوشت بره😂😂😂

🌱هال مرتب شد

🍀دو اتاق دیگه مرتب شد

🌱کل خونه گردگیری شد

🍀شام پختم

🌱حموم رفتم

🍀نماز و زیارت عاشورا خوندم

🌱شام خوردیم و خوابیدیم😴

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
عزیزمی،ممنون که به یادم بودین🌹😘 قفقاز😂😂😂نه من ترک وطن نمیکنم🥰🤗

درود بر شرفت😂💚

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
فکر میکنم سنتون کمتر از من باشه من متولد ۶۲هستم. جای شما اینجا خیلی هم خوبه😍😍

شما خیلی مهربونی و خیلی هم لطف داری😘

من متولد 60هستم 😁