2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست
وااااای ببین کی اینجاست😍😍😍😍😍😍  مشتاق دیدار آذربانو جان. چندبار تگتون کردم، دلتنگتون بودم ...

ممنونم از شما که به یادم بودیم😍خیلی لطف دارین منم دلم برای همه تنگ شده بود، همیشه از بانو احوال همه رو می‌پرسیدم 💚🌹

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
فقط🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍

زنده باشی😍😘خوبی خورشید خانم خوبه😃؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به شما و همگی دوستان عزیز یه پیشنهاد دارم  خانوم آیه حمدوای دو تا پیج درست کردن برا اونچ ...

سلام

ممنون از شما🌺

مشکل من اون دسته از وسایلی هستش که جنبه یادگاری دارن و دلمون نمیاد رد کنیم وگرنه جا واسه رد کردن داریم. 

مشکل دیگه یکسری چیزهایی هستن که دور ریختنی هستن و نمیدونم کجا بریزم مثل لباسهای زیر، جوراب و لباس کهنه، چادر و.... 

خواهرم لباس‌ زیرها رو جمع میکنه یکروز که بیرون رفتن میبره آتیش میزنه، خودمم قبلا همین کار رو میکردم ولی راه بهتر و راحت‌تر میخوام

بازم سلام

یه دور لباسشویی و یه دور هم مینی واش رو روشن کردم.‌

لباسهایی که نیاز بود با دست شستم. 

یخچال رو تا حدودی مرتب کردم ولی نرسیدم گوجه های نرم و فلفل دلمه ها رو خورد کنم میذارم برای فردا. 

لباسهای خشک شده رو از رو بند جمع و تا کردم. 

انگور و گوجه ها رو شستم. 

اشپزخونه رو کمی مرتب کردم. 

وقت نکردم کابینت رو تمیز کنم. ❌

با پسر بزرگم حتی همون ۱۵ دقه هم فرصت نکردم وقت بگذرونم.‌❌ 😞

از رو حواس پرتی یه بشقاب رو لباسشویی گذاشته بودم موقع کار، از روش افتاد و صد تیکه شد. 🙄فردا باید جارو بزنم امشب دیگه دیره. 

موهامو هم شونه زدم. این چند وقت حتی واسه مو شونه زدن هم باید دنبال وقت خالی بگردم. 

سلام ممنون از شما🌺 مشکل من اون دسته از وسایلی هستش که جنبه یادگاری دارن و دلمون نمیاد رد کنیم وگر ...

عزیزم اگه تاپیک مینیمالیست رو نخوندین حتما دنبالش کنین جواب سوالاتتون رو پیدا میکنین. 

من لباس زیرها رو موقع دور ریختن با قیچی تکه تکه میکنم که اگه یه وقت پلاستیک زباله پاره شد مشخص نشن. 

سلام روزتون بخیر

خب یکم از دیروز بگم براتون 

5/16:

ساعت 7 با نوتیف گوشیم بیدار شدم، ی پیام از طرف مادرم بود ک برای قربونی دعوتمون کردن. 

همسرم هم خداروشکر خواب افتاده بود😁 و این شد ک باهم رفتیم. 

خونه مامانم ب آنا صبحانه دادم و سفره رو جمع کردم

مامانم بخاطر شرایطم نمیزاره کاری انجام بدم، پس منم کلا استراحت بودم. 

دوتا داداشم بیدار شدن و با آنا مشغول شدن

منم رفتم توی آشپزخونه کمک مامانم گوشتها رو پلاستیک کنیم و واسه هرکس رو جدا بزاریم

نهار خوردیم و سفره جمع شد

مامانم ظرفها رو شست و رفتن سرکار

منم ب آنا نهار دادم

همسرمو فرستادم بستنی و آب هویج بگیره، با بابام بخوریم

هویج بستنی خورده شد و ظرفهاش رو شستم

آنا رو ب هر مکافاتی بود خوابوندم و سپردمش ب پدرم و همسرم و خودم رفتم آرایشگاه

کارم ک تموم شد رفتم سونو گرافی آنومالی، خداروشکر همه چی عالی بود 

از اونجا هم رفتیم دنبال آنا خانم ک بیدار شده بود و کلی آتیش سوزونده بود

از پدرم تشکر کردیم و سهمیه قربونیمونم برداشتیم و اومدیم خونمون

ظرفهای سینک رو شستم

شام سبک درست کردم

ب آنا خانم هم نیمرو دادم

منتظر همسرم شدم ک از باشگاه بیان، از صبح بدو بدو زیاد داشتم واسه همین ی سردرد فوق العاده عجیب ک تابحال تجربه نکرده بودم اومد سراغم

مسکن خوردم و بدون شام خواب رفتم

سلام  برنامم برا دیروز 

برم بازار هفتگی ✅

نهار درست کنم‌✅

عصری برم بیرون بچرخم ✅

ظرفای ابچکون خالی کنم ✅

ظرفای شام دیشب یه ذره هست بشورم ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ✅

اتاق خودم و اشپزخونه برقی بشه ❌

لباس خشک ها تا زده بشه بره سر جاش ✅

شام درست کنم ✅

ظرفای شام بشورم ❌ 

جانبی 

لباس شستم و پهن کردم 

دو تا تیکه از لباسام گذاشتم وایتکس شستم و پهن شد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام ممنون از شما🌺 مشکل من اون دسته از وسایلی هستش که جنبه یادگاری دارن و دلمون نمیاد رد کنیم وگر ...

عزیزم آتش زدنش باعث ایجاد گازهای سمی و مضر برا محیط زیست میشه

اگه از جنس لی هست خانومی هستن تو اینستا که میشه براشون پست کنید و باش براتون کوله درست میکنن

اگه از جنس تریکو هست باز پیجی رو میشناسم که از شون با استفاده از زنان سرپرست خانوار پادری های زیبایی درست میکنن

بقیه لباس ها رو هم میشه ریز کرد د درون بالش، کوسن یا داخل دستگیره استفاده کرد 

سلام یکشنبه گوشه کنارا مرتب شد گلها آبیاری شدن یک کاکتوس در جوار یکی بزرگتر کاشتم تا بهش تکیه کن ...

راسی عزیزم اگه اصفهان هستی یا مسیرت به اصفهان میفته از اقوام خانمی هستن که چند خونواده بد سرپرست یا بدون سرپرست رو شناسایی کردن و به ما میگن حتی لباس های کهنه رو هم بهشون بدیم. چون متاسفانه آنقدر شرایط اون خونواده ها بد هست که لباس‌های کهنه هم براشون کارآیی داره 

سلام  خوبین؟ مگه دوباره کنکور دادین؟میخواین انتخاب رشته کنید؟

سلام 

ممنونم 

برای دخترم رفتیم

سلام ودرود مجدد

راستش دیروز بعد از ظهر رفتیم پیک نیک به صرف کوه 

امروز یه عالمه ظرف دارم بشورم

دیشب کتاب ایزابل بروژ از کریستین بوبن رو شروع کردم. بنظر فوق العاده ست که امروز اولین کار تموم ش بکنم. فردا موعد تحویل کتابهامه

یه یکساعتی رو برا معاشرت تلفنی و چت با دوستام وقت گذاشتم . امروز احیانا کمترش کنم 

برا شام احیانا کتلت یا شامی بزارم. حموم برم. زبان بخونم. پاور پوینت م رو کامل کنم