2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست
آدمی را آدمیت لازم است عود رااگربو نباشد هیزم است...  لبیک یاحسین 🏴   از دیروز بگم که: ...

شیر عسل بده  بهتره تا شیر خرما شنیدم نباید شیر و خرما رو با هم خورد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه ی دونه خرما فقط میخوره ی لیوان شیر  حالا منم بپرسم پس مرسی گفتی

خواهر رفتم دیدم شیر خرما درسته  شیر با میوه درست نیست  شیر موز و اینا    بده بده 😀

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام

عرض تسلیت ایام

انشالله عزاداری هاتون قبول باشه و هر چی امام حسین تو روضه هاش نصیبتون کرده براتون حفظ بشه🖤🖤🖤🖤

ما بعد از ده روز برگشتیم خونه خودمون

موقع خداحافظی بابام بغض کرده بود،  واقعا سختم شد. انگار عادت کرده بودیم به کنار هم بودن🥺🥺🥺. 

حدود دیروز عصر رسیدیم خونه

وسایل رو اوردیم بالا،  پسرا رو فرستادم حمام و علی جون خودش و داداشش رو شست اومدن بیرون

منم یه دوش گرفتم

قرار بود یکی دو ساعت بخوابیم ولی پسرا نخوابیدن.  دلشون برای اتاقشون و اسباب بازی هاشون تنگ شده بود و کلی سرگرم بودن و البته همراهش هم جیغ و شیطنت.  

بیخیال استراحت شدم و یه نسکافه اماده کردم و میوه، با همسرم صرف کردیم. 

حاضر شدیم بریم برای زیارت. 

اطراف حرم خیلی شلوغ بود مجبور شدیم تو کوچه های اطراف پارک کنیم و پیاده بریم

نیم ساعتی حرم بودیم و برگشتیم.  تو مسیر شمع روشن کرده بودن،  یکم پیششون موندیم و چایی خوردیم

برگشتیم خونه شام خوردیم و خوابیدیم. 

امروز رو بعدا میام میگم

آدمی را آدمیت لازم است عود رااگربو نباشد هیزم است...  لبیک یاحسین 🏴   از دیروز بگم که: ...

خداقوت عزیزم

دختر و پسر گلتون چند ساله شونه؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
شیر عسل بده  بهتره تا شیر خرما شنیدم نباید شیر و خرما رو با هم خورد

منم شنیدم کلسیم شیر مانع جذب آهن خرما میشه. نمیدونم چقدر صحت داره

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

و امروز

صبح بعد از صبحانه،  پسر کوچولوها رفتن سراغ بازی و منم رفتم سراغ خونه

همسرم چند روز پیش سم ریخته بود تا نسل مورچه ها رو منقرض کنه،همه خونه پر از سم بود،  دیشب خودش یکم سمها رو جارو زد ولی خونه نیاز به یه تمیزکاری اساسی داشت. 

صبح شروع کردم تراس و حال رو جارو زدم

بعدش رفتم سراغ اشپزخونه

یخچال درش کامل بسته نشده بود و برفک زده بود،  از برق کشیدم و تمیزش کردم و برفکهاش رو هم که شبیه یه صفحه یخی شده بود برای پسرا ریختم تو سینی تا باهاش بازی کنن. 

همه وسایل یخچال و خودش شسته شد و برگشت داخلش و روشنش کردم. 

کشوهای اشپزخونه شامل دستمالها،  ادویه ها و ظرفهای پلاستیکی رو تخلیه کردم، تمیز کردم و مجدد چیدم. 

کابینت قابلمه ها تخلیه شد و تمیز شد ولی شستنشون موند(اسکاجم قاطی اشغالا رفته بیرون نتونستم ظرف بشورم شب بریم بخریم) 

یه لیست خرید گذاشتم کنار دستم و نیازمندی ها رو یادداشت کردم. 

لباس خشکها که دیشب شسته شده بودن رو جم کردم و سری جدید لباس شستم. 

این بین پسرا میخواستن ایستگاه صلواتی بزنن و شربت درست کنن،  براشثن شربت درست کردم و رفتم چند بار از ایستگاهشون شربت گرفتم.  ولی خب چون کس دیگه ای نبود مجبور شدم بازم برم شربت بگیرم، دیگه اخراش از چشمام داشت شربت میومد بیرون😅. 

نهار اماده کردم و صرف شد

یه اپیزود  یک ساعتی گوش دادم و استفاده کردم. 

و نهایتا ادامه ماجرا موکول میشه به عصر 

فعلا پسرا رو بخوابونم

راند سوم امروز😅

پسرا رو خوابوندم

یکم با دوستان چت کردم

بعدش خواستم برم سراغ اشپزخونه یادم اومد اسکاجم از پیشمون رفته

پس رفتم سراغ اتاق علی

سبدهای اسباب بازی ها رو شستم،  یدونه پارچه ای داشت که بخشیش جدا شده بود با چسب حرارتی چسبوندمش. 

اسباب بازی ها تفکیک شدن و رفتن سرجاشون

کمد تمیز شد

لباسها فعلا رفتن اتاق خودم تا تو مراحل پایانی خونه تکونی تمام لباسها پاکسازی و نیازسنجی بشن

اتاق رو جارو زدم و بحث اتاق تموم شد، موند یسری جزییات که کم کم انجام میشه. 

با علی یکم بازی فکری کردم

رفتم حمام

در ادامه: 

برای شام کدو سرخ کنم بزارم با گوجه و رب بپزه. 

لیست خرید رو تکمیل کنم و برای همسرم بفرستم

بقبه شو باید طبق شرایط پیش ببرم

بازگشت همه به سوی تاپیک است و بس 😃

سلام😅 خوبین کدبانو ها ؟

عزاداریهاتون قبول انشاءالله،  منو هم از دعای خیرتون‌بی نصیب نذارید 😘😘

گزارش دیروز  شنبه ۵/۷

تمیز کردن خونه یک الی یک و نیم ساعت (جمع کردن رختخواب ها_تاکردن لباس‌های خشک و جا به جایی_ شستن لباسهاو پهن کردن _مرتب کردن روی کابینت‌ها و دستمال کشیدن_شستن ظرفهای صبحانه_دستمال کشیدن گاز و یخچال و لباسشویی و سینک _جاروبرقی کل خونه _تمیز کردن آینه و میز تلویزیون )

یک ساعت تمرین خیاطی 

۱۰۰ صفحه کتاب 

روزتون به عشق 😍😘❤️