2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043445 بازدید | 88177 پست
سانازی جون این لیست و از جایی کپی کردم میگم ساندیس بدیم آخه خیلییییییییییی کلاس داره
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
رعناجون سلام تاپیکتو الان دیدم خیلى خوشم اومد من تقریبا گاهی کارا خونم میمونه دوس دارم عضو ثابت تاپیکت شم چند صفحه اولو خوندم خوشم اومد اما انگار این اواخر موضوعش عوض شده
منو و عشقموخدامون... 3تایی غمای زندگی رو شکست میدیم@-}--

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون بچه رو زودتر درمیارن و کبدشون هنوزبه اون صورت کامل نشده اکثرشون زردی میگیرن.هردو دختر من داشتن.اولی رو بستری نکردن ولی دومی بستری شد.چند روز هم موند.دکتر زنانم به مامانم گفت به بچه ترنجبین بدین بخوره زردیش میره.جای نگرانی نداره اصلا.
سانازی جون چایی اونم کی؟؟؟؟؟؟؟چله تابستون تا همشون آتیش بگیرن و گرمازده بشن خخخخخخخ
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام عروس کوچولوی عزیز خوش آمدی نه عوض نشده قراره من فردا ساک بیمارستانم و بپیچم دوستان دارن کمکم میکنن بیا عزیزم خوشحال میشیم هر روز کارهایی که داری لیست کن هر کدوم انجام شد بیا بنویس
آره گفتم ساندیس و فقط جاهای خاص میدن اونم به آدمهای خاص
واااااااااااای سانازی جون خیلی مهربونی اونم خوبه ولی چون بسته بندی نداره مثل ساندیس کلاسش پاینتره فکر کنم
الی جون پس زیاد جای نگرانی نیست مرسی آروم شدم
با همون لباسهایی که پوشیدی رفتی باهمونم برمیگردی. برای بچه هم یه دست ببری کافیه. کریر زیاد به درد نمیخوره فعلا چون بچه مثل ماهی میمونه سر میخوره باید بغلش کنی.اگه بغلی( اسمش یادم نیست بهش چی میگن) همون که زیپ داره مثل پتو میمونه داری ببر بزار تو اون بیارش.
آره عزیزم منم یک مدتی خیلیییییییی تنبل شده بودم همه کارهام مونده بود الان باورم نمیشه اینقدر خوب پیشرفتم انگار اینجا مینویسم تو ذهنم میمونه و انجام میشه منتظرت هستیم عزیزم
بغلی نخریدم پس کریر و نبرم؟ دور پیچ و پتو دارم همون و میبرم راستی می خوام برم بیمارستان ببرم یا بعدا به همسری بگم بیاره؟ دکتر گفت ساعت 5 بیمارستان باشم یعنی صبح بدنیا میاد یه شب نگه میدارن یا نه؟؟؟عصر میام خونه؟