2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043388 بازدید | 88176 پست
در مورد پوشکش هم من ماه اول از نوار بهداشتی براش استفاده میکردم.احساس کردم این پوشکها بزرگه براش پاهاش زیادی فاصله میگرفت از هم برای همین نوار گذاشتم که سایز خودش بودو زیاد بزرگ نبود. شما که نمیخای قنداقش کنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من رفته بودم .......خخخخخخ سلام سانازی جون خوبی؟ هفتم و گم کردم دوم اردیبهشت 22 هفته بودم حالا؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب مادری هستم خخخخخ فکر کنم33 یا 34؟؟؟؟؟؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
ساناز جون 38 هفته خوبه؟من نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
الی جون از تختمون نگو که چون اتاق خوابمون کوچیک بود 140 گرفتیم جای خودمون هم نیست همیشه دست همسری جلو دهن و دماغم و نمیتونم نفس بکشم همسرم وقتی می خوابه مثل پرگاره حرکان دایره ای میزنه به دور خودش بیچاره نی نی خوده منم وقتی قرار باشه غلط بزنم بالش و هم له میکنم و غلطم و میزنم مثلا یه مدتیه 3 تابالش میزارم پشتم که یکدفعه نچرخم بند ناف نی نی لذیت نکنه صبح میبینیم به به بالش ها پایین تخته و فکر کنم تا صبح 50 بار غلط زدم
تو بیمارستان بچه رو میدن بهت شیر بدی خیلی مواظب باش بچه از تخت نیوفته چون نرده هاش با فاصله هستو بچه کوچیک.اثر داروی بیهوشی هم تا یکی دو روز ادمو گیج میکنه از الان به همراهت بسپار حواسشون باشه.اونجا هم بالش به درد میخوره.
چه جالب روغن بادام تلخ و داروخانه داره؟روزی چند بار بزنم؟ الی جون تو ساک چیا لازمه من یه لیست دارم اما خیلیییییییی زیاده بزار ببینم پیدا میکنم بزارم ببین هر کدوم لازم نیست و کنسل کنم نی نی و قنداق نمی کنم نوار بهداشتی و چه جوری واسه نی نی میزاشتی؟ منم خوشم نمیاد وسط پای بچه ها باز میشه به خاطر پوشک
قران کمپوت گلابی درب باز کن قاشق و چنگال دستمال مرطوب یک بسته دستمال کلینکس برای مهمونها که میان دیدنت نوار بهداشتی بزرگ شورت یکبار مصرف گن بعد از زایمان روکش یکبار مصرف توالت فرنگی دوربین عکاسی شارژشده همچنین شارژر دفترچه بیمه شناسنامه یا کارت ملی لباس برای موقع مرخص شدنت ادکلن و لوازم آرایش اگر عادت به مسواک خودت داری هم بزار البته موقع رفتن ........ دیگه یادم نمیاد لیوان و بشقاب یکبار مصرف ... برای پذیرایی از مهمونها که میان بیمارستان یه کتاب یا مجله برای اینکه قبل از عمل یا بعدش که تنهایی بخونی و حوصلت سر نره
وازم ساک نی نی برای بیمارستان: قرآن کوچک یه دست لباس واسه نی نی سایز 0.......زیر دکمه+مانتو+شلوار یا زیر دکمه+سر همی +دستکش+کلاه(واسه آوردن نی نی به خونه) شیشه شیر و پستونک خشک کن+ دستمال مرطوب + پمپرز + روغن بچه یا کرم + لوسیون پتو و قنداق فرنگی حوله کریر یا ساک حمل **** لوازم ساک مادر برای بیمارستان: کیف لوازم آرایش+برس و آینه+کرم+ویتامین آ+د+عطر - مسواک و خمیردندان شال یا روسری -پد سینه-دستمال مرطوب شورت - سوتین شیردهی شناسنامه-کارت ملی-دفترچه و کارت بیمه-برگه پذیرش بیمارستان چاقو-چند تا کیسه فریزر و بزرگتر -آدامس- خرما-نبات-پودر نسکافه-قاشق کوچک یکبار مصرف-قطره شیر افزا دفترچه یادداشت و خودکار+شارژر موبایل روکش توالت فرنگی **** ساک پدر 1- دوربین + شارژر 2- شارژر موبایل 3-کیف پول + کارت بانک برای پرداخت هزینه ها 4- چند عدد آبنبات 5-هدیه‌ی احتمالی برای مادر و نوزاد ساک همراه: فلاسک چای کوچک+چای کیسه ای+بشقاب و قاشق و چنگال و لیوان و چاقو در باز کن+دمپایی+پتو مسافرتی
نه بابا جثه که من الان نزدیک به غولم همسرم هم درشت و هیکلی