2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043450 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حال یه سوال در راستای مرتب کاری دارم............... لطفا جواب بدید...یا اگر تاپیکی رو میشناسید معرفی کنید. چیکار کنم که موقع غذا پختن همه جا و همه چی بهم نریزه تو آشپزخونه؟؟؟ خیلی شلخته کاری میشه...... همسر یکی از دوستان شوشو خونه شون مهمون بودیم........خیلی با سلیقه کار کرد و سر فرصت چند نوع خورشت و سالاد آماده کرد و آشپزخونه شم مرتب بود حالا خدا اون روز رو نیاره که من بخام کاری انجام بدم..............حالا باز الان بهتر شدم.....اون اوایل که واقعا فاجعه بودم
پرده ی دخملی مبارک. منم امروز بدجور رفتم تو نخ عوض کردن مبلها.تو سایت نوعروس هم دنبال رنگ مبل بودم تا شاید فقط رویه کوبی بدم.از طرفی هم حیفم میاد برای پارچه اش چون ایتالیاییه ضد لکه.
راستی کسی میدونه الان رویه کوبی مبل با صندلی هاش تقریبا چقدر درمیاد؟ ااگه جایی رو می شناسین معرفی کنین لطفا.اصلا الان چه رنگی برای مبل خوب میشه؟ و اینکه بازم ساده مده یا داره از مد میوفته؟
سلااااااام خانمهای گل پارسا پارمیس جون خیاطی بلدی؟ آفرین پرده مبارک باشه عزیزم پارسا پارمیس جون در مورده شلوغ نکردن موقع آشپزی الی آنی جون درست میگه من وسیله دم دستیم و کم گذاشتم مثلا فقط 2 تا قابلامه استیل دارم دم دستم همهههههههه کارام با این دو تا قابلامه هست یعنی با این دو تا قابلامه برنج و ماکارونی هر چیزی که باید بجوشه و بپزه با این دو تا قابلامه هست بعد برای دم کردن و ... میریزم توی قابلامه چدن توی همین قابلامه کاهو هم میشورم سالاد هم خورد میکنم مواد اولیه الویه رو تو همین قابلامه درست میکنم خلاصه همه کار برای همین باید مرتب بشورم و دوباره برای کاره بعدی استفادش کنم اوایل دور و برم و پر انواع ظرف ها میکردم هر کدوم برای یک کار وااااااااااااااااااای دور و برم همیشه شلوغ و داااااااغون میشد برای یک مهمونی دادن اما حالا اصلا دیگه این مشکل و ندارم ظرفهای دم دستیت و کم کن هر ظرفی استفاده میکنی همون موقع بشور و بعد هم سریع جمعش کن
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
پارسا پارمیس جون در مورده خرید هم اصلا زیر بار نرو حتی اگر زیاد میخره حتی اگر خراب میخره فقط وقتی خراب میشه بیار بهش نشون بده بگو حیف اینا خراب شد.ایندفعه باید کمتر بخریم الی جون راست میگه براش لیست بنویس من همیشه لیست مینویسم و جلوش هم کیلو مینویسم و اس ام اس میکنم همون چیزایی که گفتم میخره بعضی موقع ها هم فکرررررررررر میکنه اضفه هم یه چیزایی میخره ولی من فقط تشکر میکنم و تعریف و اینکه واااااای چه خوب خریدی و من اگر رفته بودم بهم آشغال میدادن خلاصه شیرش میکنم خخخخخخخخخ
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
الی جون الان میزبان ها رو گلدار و طرحدار میزنن اما کاناپه و ...ساده اما رنگش با اون گل و طرح میزبان ها هماهنگی داشته باشه بعد از پارچه طرحدار میزبان کوسن درست میکنن برای همون کاناپه بازم بستگی داره به خودت و اینکه مبلهات استیله یا راحتی اگر پارچش سالمه حیفه مخصوصا که ایتالیاییه قیمتها رو خبر ندارم
الی آنی جون یک دندانپزشکی یگ کوچه بالای میدون ولیعصر هست اسمش زهره هست و خیلی مجهز اون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان ........... نه رانا جان خیاطی بلد نیستم ....ولی پرده هام رو خودم میدوزم همیشه..........آخه کار خاصی که نداره .... با یه سرچ تو نت حله.....بیرون خیلی خیلی گرون میگیرن و بعضی وقتها هم که کاری رو که میخایی در نمیارن..........خودم یه کار ساده میدوزم که خیلی هزینه بر نشه و فردا روزی هم که خاستم عوضش کنم....