2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043522 بازدید | 88177 پست
ممنونم رعنا جون...بـــــــــــــــــــــــــــــــوس...ایشالا نی نی نازتم به سلامتی دنیا بیاد...
اینم کسرا کوچولوی من در حال تاب بازی خوابش برده..تو رو خدا ببینید خاله های مهربون...فقط یه لایک کوچولووو (http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015050815310328837)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله سانازی جون من از این جاکفشی های پارچه ای هست مثل چمدانه توش 12 جفت کفش جامیشه می تونی هلش بدی زیر تخت یا تو کمدت بزاری گرفته بودم که خواهرم خوشش اومد دادم بهش.کلا چیز به درد بخوری هست.
سلاااااااااااام به دوستای خوبم سانازی جون در مورده کفش من کلا کفشهای مجلسی و گرون و داخل جعبه کفش نگه میدارم داخل کمد چون خیلی تمیز میمونه جاکفشی هم برای طبقاتش از این پلاستیکها که برای کف کابینت هست انداختم که زمستونها روی اونا هم روزنامه میندازم که اگر کف کفش گل و کثیف بود روزنامه کثیف بشه و راحت بندازم بیرون و دوباره روزنامه جدید بزارم طبقه اول و دوم از بالا کفشهای سر کار که میریم و گذاشتم طبقه سوم از بالا دمپایی و کفش راحتی برای یه خرید تا سر کوچه و .... طبقه چهارم از بالا هم کتونی و کفش برای خیابون گردی خخخخخخخ
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
جاکفشی من روش یه جا داره برای برس و واکس و .... مرداب سنگ نمیدونم تا حالا شنیدی یا نه؟برای از بین بردن بوی پا و نامطبوع زیر بغل و ... هست عطاری ها دارن.یه ظرف شکلات خارجی خشکل داشتم توی اون و مرداب سنگ ریختم چون زیاد استفاده می کنیم. یک بسته دستمال مرطوب هم همیشه توی این کشو هست بعضی وقتها که عجله دارم و میترسم واکس به لباسها و شلوارم بخوره با دستمال مرطوب کارم و راه میندازم خخخخخخ بعد کنارش هم 2-3 مدل و رنگ واکس گذاشتم و پاشنه کش و .... از این جا کفشی های که الی جون میگه خیلی دوست دارم بخرم ولی از اون کارهایی که امروز و فردا میکنم خخخخخخخخ
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام دوست جونا چه تاپیک خوبی

البته بگماااااااااا من کلی خانه دارم همیشه خونم مرتب و تمیزه از دوران مجردیم همین طوری بودم

توی گوشیم یه نرم افزار دارم هر شب کارهای فردامو مینویسم روز بعد انجامش که دادم ستاره رو میزنم یعنی که انجامش دادم

من فقط 2 روز در هفته نظافت کلی دارم روزهای دیگه تقریبا بیکارم فقط کارهای روتین

بعد ظرف سینک رو با ابر پاک میکنم
گاز رو بعد غذا همیشه پاک میکنم

همیشه سینک و گازم تمیزه

ریخت و پاشهای دخترمو تا ظهر کار ندارم بعدازظهر جمع میکنم دوباره غروب همه رو میاره بیرون شب دوباره جمع میکنم

روزهای 3 شنبه و 4 شنبه کارهای کلی
مثل گردگیری کلی خونه و جاروبرقی و سینک و گاز رو حسابی میشورم
wc ,حموم رو 2شنبه ها این زمانش متغییره
امروز تقریبا بیکارم خونم تمیزه تمیزه

من تا ظهر توی خونه کارامو میکنم یه کوچولو شاغلم

بیشتر کارهای خونمو بعدازظهرا میکنم

راستی به خودتون هم وقت گردش و استراحت و رسیدگی به خودتون بدید

من کلی به خودم میرسم برای صورتم کرم مخصوص برای دستم مخصوص برای درمان ریزش موم درمان جدی انجام میدم

سلام الی و آنی جون خوبی؟ ستاره شانس عزیزم خوش آمدی ممنون که تجربه هایی که داری برای ما گذاشتی . روش خوبی داری بیشتر برامون بگو از خونه و ریزه کاری ها مثلا: خونت خلوت هست یا نه سیله تزئینی و ... زیاد داری؟ چقدر اسباب بازی و ... در اختیار دخترت میزاری؟ برای مهمون داری چه کارهایی انجام میدی و.... خلاصه هر چی به ذهنت میرسه برامون بگو خوشحال میشیم
من دیشب درگیری فکری و ... زیااد داشتم برنامه غذایی و تقریبا به نصف رسوندم امروز صبح تا الان هم دختر خالم اومد اینجا و من عملا نتونستم هیچ کاری انجام بدم امشب هم افطار مهمون داریم و ....... امیدم به فردا هست ببینم چیکار میتونم انجام بدم