2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
گلنسا جون شما هم خوش آمدی خوشحال میشیم از تجربیات شما هم استفاده کنیم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
چشاتون خوشگل می بینه عزیزان.ما چون دور هم جمع میشیم تعدادمون زیاد میشه مبلها رو اونجوری چیدم ولی اصلا به دلم نیس. رعنا جون من غذاهای بدون گوشت و مرغ نمی دونم چی درست کنم؟ هر چی می پزم حتما باید توش گوشتو مرغ باشه که من اصلا اینهمه مصرفو دوست ندارم.اگه میشه غذاهای گیاهی بزاری عالی میشه. پس دوستان عزیز فردا کمد بچه ها رو تمیز می کنیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الی آنی جون باشه میگردم و پیدا میکنم خوده من هم دارم بیشتر به سمت غذاهای گوشتی میرم که خوب نیست
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
رعنا جون صفحات زیادی از مطالب رو خوندم و خیلی خوشم اومد منم خیلی کارهامو به تعویق میندازم احساس میکنم این جوی که شما با بقیه دوستان ایجاد کردید میتونه روی منم تاثیر بگذاره.
خدایا من ازت بینهایت سپاسگذارم که منو سزاوار داشتن یه فرشته زمینی دونستی امیدوارم لایق این نعمت بزرگ باشم.
شما هم بیا برنامه روزانه رو بنویس و شروع کن ببین بهتر جلو میری؟ واقعا بده؟نمیدونستم؟؟؟؟//
مهسا جون بدون سحری روزه نگیر به خودت آسیب میرسونه چون روزها خیلیییییییی طولانیه پس امروز و استراحت کن چون شب هم افطار کنی بی حال میشی
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014062823361268406 دوستان اگه میشه برید این لینکو ببینید اگه خوشتون اومد به پسرم رای بدید لطفا..ممنونم..
اینم کسرا کوچولوی من در حال تاب بازی خوابش برده..تو رو خدا ببینید خاله های مهربون...فقط یه لایک کوچولووو (http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015050815310328837)
من خیلی به نظافت خونه حساسم اما گاهی اوقات کارهام تلنبار میشه رو هم و دیگه یه نفری نمیتونم بهشون برسم دیروز با وجود اینکه روزه بودم همه جا رو تمیز کردم و خونه الان برق میزنه و منم خوشحالم
خدای مهربون همیشه و هر لحظه هوای منو داشته و داره، همیشه حس میکنم تو بغلشم. ممنون خدا جوووون
به به سانازی مربا پز خخخخخخخخ خدا رو شکر خوب شد سانازی جون با این مربا شدی شاگرد اول راضی هستی؟؟؟؟؟ برای مامانم هم خوب شد ولی راست میگی شیرینیش زیاده مزه مره کردم دیدم کمتر باشه بهتره به مامانم گفتم کمتر شکر بریز خخخخخخخخخخ آفرین مژی جون عااالیه مامان نرگس جون از تجربه هایی که داری برامون بگو خوشحال میشیم شما هم در کنار ما باشی
مرمر جان به آقا کسری رای دادم ماشاالله خیلی بانمکه با اون دو تا مرواریداش