2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان حس کار کردن ندارم . ظرفا مونده . لباسای امیر حسینمم سری جدید که حموم رفت اونم مونده . غذا دارم برای فردا سحری ونهارم ولی فکر شام فردام . خونه هم جارو دستی بکشم گرد گیری کنم . 5شنبه هم لباسشویی رو روشن میکنم . فردا هم خرید دارم . برم هویج و شیر بخرم . اه کار . کار . هنوز مچم خوب نشده .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
من امروز نتونستم به کارام برسم پسرم فقط بغل میخواست، روبالش ها و ملافه های پسر و شستم و ناهارم فیله مرغ سرخ کردم، دیگه هیچچچچ کاری نکردم فردا علاوه بر کارای امروز بایدفریزرم اب کنم ناهار ابگوشت میزارم الی جون من پایه ام کمدام فاجعن از شلوغی
سلام دوستام صبحتون قشنگ و آلبالویی دیروز پسری طی یک اقدام غافلگیرکننده بعد از ظهر خوابید منم خوابم نمیبرد یه ربعی پهلو به پهلو شدم بعدش سریع بلند شدم کارایی که باوجود جوجه نمیشه انجام داد را انجام دادم و کلی انرژی گرفتم مثلن ابرومو رنگ کردم و ... بعدش خیلی حس خوبی داشتم کلن ماه رمضون من همش درحال ظرف شستنم نمیدونم چرا اینقدر ظرف کثیف میشه
سلام الی و آنی جون عزیز منم کاملا پایه هستم کاش میشد یه هفته کامل گردگیری و مرتب کنیم بعد خونه همیشه مرتب باشه یعنی فقط یه جارو کشیدن بخواد من که خسته شدم بس که هر روز مرتب کردم فرداش دوباره بهم ریخته اس
منم خیلی دلم پاک سازی اساسی میخواد ولی خوب روزا سرکارم و نمی تونم برنامه های امروزم:: خیس کردن نخود برای فلافل (اولین باره میخوام فلافل درست کنم و ذوقشو دارم دستورشو از اینترنت برداشتم) شستن ظرفا و غذا دادن به جوجه پختن افطار بعد از افطار هم میخوام واسه سحر همسری و ناهار فردام مرغ درست کنم ( با گوجه و سیب زمینی سرخ شده) قبل از افطار هم اگه همسری پایه باشه بریم یه خرید خوراکی و هله هوله امشب میخوام وقتی پسری خوابید یه ربع زمان بذارم و کشوی وسایل آرایشمو مرتب کنم
سلام خانومای زرنگ و خونه دار.... وااااااااااااااای من امروز دریای کارم.... خودم روزه نیستم و شوهری هم گرما زده شده نذاشتم بگیره پس در نتیجه ناهار می خوایم که نداریم... ایلیا رو صبح بربدم خونه مامانم و با شوهرم قبل از این که بره سر کار رفتم فروشگاه خرید کردم که باید جابه جا بشه... تو ظرف شویی 2 تا سینک ها تا خر خره پره ظرف کثیفه.... اتاق خواب در هم ورهم... پذیرایی رخت خوابا پهن...و نا مرتب.... جاروبرقی لازم... گرد گیری لازم... البته بگم که تازه جارو برقی کشیدم و گرد گیری کردم اما چون شب مهمون دارمباید دوباره پاکسازی بشه... مهمونام 2 نفر هستن که یه پسر خیییییییلی شیطون 1 سال و 2 ماهه دارن لباس ها هم باید بره داخل ماشین... راستی گفتم ماشین..یه ماشین خوشگل برای این بچه که شب قراره بیاد خونمون خریدم قفس مرغ مینا کثیفه و همش میگه دختر خوشگلم ..یعنی بیا منو تمیز کن.. اما ایلیا تا بعد از ظهر خونه مامانم هست و من خوش به حالمه.. خودم حموم لازم... مرغ هم خریدیم که باید پاک بشه و شسته بشه و فریزر بشه.. گاز باید پاک بشه... فعلا این کارا یادمه... دیشب ایلیا 5 و نیم صبح خوابیده و من 8 صبح بیدار شدم..یعنی همش یعنی من همش 2 ساعت و نیم خوابیدم هوووووووووو کارام خییلی بیشتر از این حرفاست....
پسر قشنگم 7 اردیبهشت اومد بغلم..خدایا برای همه چیز شکرت..وبلاگ ایلیای مامانی http://-iliya-.niniweblog.com/
سلام دوستام . خوبین . مادر پسر شجاع . پسر منم ماه دیگه این واکسنو داره . رعنا جون خوبی . من امروز کلی کار کردم . ظرفا و گرد گیری و رفتن کلاس دخترم . نهار خورش الو اسفناج . لباسای امیرحسینمم شستم . حالا فقط خریدم مونده . که عصری با شوهری ببینم می بره مارو .
الی وانی عزیز داری خونه رو سبک میکنی . من بوفه و دارم جمع میکنم .تا هال خلوت شه یه کار گرد گیریمم کم میشه . گهواره امیر حسینمم میخام بزارم اتاق خواب . چون بیشتر شبا توش میزارم . به نظرتون بده تو ظرف یکبار مصرف اونایی که گیاهین استفاده کنیم .