2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست
سلام چه تاپیک خوبی اجازه هست منم همراهتون باشم؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سلام به همه دوستان من امروزخیلی خوب بودم خیلی کارانجام دادم لباس شستم جاروزدم اتاق پرنیامرتب شد لباس اتوزدم ناهاردرست کردم پرنیاراحموم کردم ازساعت 9تاالان دارم کارمیکنم ولی دیگه ناندارم ازخستگی البته روزه نبودم اگه روزه بودم این همه انرژی نداشتم خوشحالم چون ظاهرخونه مرتب شده حالایه گردگیری حسابی میخواد فکرکنم بره برافردایااگه حالش بودبعداظهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به خانمهای کدبانو و با سلیقه می بینم که همه پایه اید من امروز مهمون داشتم و دارم شب هم اصلا نخابیدم.از صبح هم تو اشپزخونه بودم الان خونه ام اشپزخونه ام بمب ترکیده.فعلا باید بخابم .عصر دخترمو ببرم زبان. اره عزیزم دارم خونه رو سبک می کنم و همچنین خونه تکونی.کلا عادتمه چیز اضافه تو خونه نگه نمیدارم. پس از فردا کار پاک سازی رو شروع می کنیم.اول از کجا شروع کنیم که زود تموم بشه انگیزه بگیریم برای جاهای دیگه؟ از کابینتها یا کمدها / دراورها ؟برای من فرقی نمیکنه هر چی شما بگین ولی اینجوری که معلومه هممون کمدها رو پر کردیم که رو اعصابمونه.پس از کمدها شروع کنیم؟ اول کمد خودمون یا کمد بچه ها؟
سلام الی وانی جون خونت ماشاله که هم تمیزو خلوته . وسیلای بوفهمو میزارم تو کابینت و کمد دیواری . بوفهم قدیمی شده . دوتیکه هست شایدم فقط ویترینشو بندازم . منم حالا بعد وقبل از تغییرشو براتون عکس میزارم . ببینین خلوت شده . الان که دخترم میخاد بره کلاس زبان اتاق خوابو منفجر کرده . گیر داده تو هم بیا . بچه هم خوابیده . برش دارم ببرم .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلاااااااااااااااااام به خانمهای گل و گلاب به به جواااااااااااااهر خانم بابا نمی گی ما دل داریم دلمون تنگ میشه؟؟؟؟؟همیشه شاگرد اول ما بودی چرا اینهمه کاااااااااار؟ پارسا و پارمیس جون و واااله جون و مژی جون و زهرا جون و مامی پسر شجاع عزیز و ستاره جون و سانازی جون و الی جون و .... خوب هستید؟ خوشحالم پست هاتون و میبینم اگر بتونیم یه تر و تمیز اساسی توی این دو روز انجام بدیم عاااااااالیه فقط ماه رمضون و سخته یه خورده ولی نشد نداره الی آنی جون عکس خونت و دیدم سرویس دستشویی و اتاق خواب هات و دوست داشتم به به چه خونه تمیزی و چه دوست تمیزی دارم من
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام زهرا جون خوبی عزیزم؟ آخی من شما رو میبینم انرژی میگیرم که با دو تا بچه و این همه کار و .... خدا بهت قوت بده بعد از خودم خجالت میکشم میگم نگاه کن زهرا جون اینجوری داره کارهاش و انجام میده واقعا زشته بخوام تنبلی کنم و بهونه بیارم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
زهرا جون من همیشه کمد میره درجه آخر یعنی اول پذیرایی و راهرو آشپزخونه و دستشویی کمد مثل ززنگ تفریح هست برام چه کار خوبی کردی که بوفه رو جمه کردی فقط کار زیاد میکنه و استرس میده موقع مهمونداری
الان کجاها مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی من گرفتارم دارم براتون لیست غذایی می نویسم و جمع بندی کنم انشاالله تا دو روز دیگه تایپ کنم و بزارم کمکم کنید غذا بگید نه اجق وجق و سخت و .........راحت باشه بیشتر وسایلش و همه داشته باشن و با ذائقه همه جور در بیاد
رعنا جون مرسی از راهنماییهات . من یه خورده کار دارم باید برم . غذاهایی که اسون و سریع درست میکنم اولن گوشت و مرغو حتما تو زود پز مپزم و مثلا همین خورش اسفناج کاری نداره یا عدسی و عدس پلو خیلی زود اخه من حبوباتمو پخته میکنم البته برای استفاده یه هفته پیازمو سرخ میکنم به اندازه یه هفته . وقتی پلو سفید دارم . سریع با قارچ و گوشت چرخ شده و سیب زمینی یهمن دو اوردی میپزم .عجله دارم . راستی از خرد کن هم استفاده میکنم برای سالاد . بعضی وقتا هم خورش فریز میکنم .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلام به همه خانم های کدبانو و با اراده رعنا خانم ممنون از تایپیک خوبتون با اجازتون میشه منم استفاده کنم از تبادل نظراتون
خدایا من ازت بینهایت سپاسگذارم که منو سزاوار داشتن یه فرشته زمینی دونستی امیدوارم لایق این نعمت بزرگ باشم.
مرسی زهرا جون برو عزیزم به کارها برس وقت داشتی بازم بیا ممنون برای راهنمایی غذاها
زنبق جون خیلیییییییییی خوش آمدی خوشحال میشیم شما هم در کنار ما باشید