2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043678 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رعنا خانوم از خدا میخوام یه نی نی خوشگل و سالم بهت ایمقدر صبرانه داری انرزی میدی . . . . من 28 امتحانم تموم شد البته یکی مونده به اخر بود ...اخری 4 تیر بود ..بنابراین تو اون فاصله فوجه کل دکور رو تغییر دادم و یه فامیل که نامزد بودند هم مهمونی اومدند .....4 تیر هم خواهرم اومدم خونمون فرداش اونم یه دور مبل ها رو جابجا کرد واقعا بهتر شد خخخخخخخخ . هنوزم خونمونه .....اون وسطا ......یعنی روز پیشواز ماه رمضون بابای شوشو اومد خونمون امروز رفت .............هیچی دیگه ملت منتظر بودند امتحانای من تموم شه .......... . مخوصا اینکه من چهار سال به خاطر شغل همسری تو یکی از شهر هاری دور افتاده بودیم من که به کل مخم اکبند شده ..........اشپزی و غیرو ته کشیده .......... . . . .. . . از اون ور خودمم قصد باشگاه رفتن دارم ولی خورده مارمضون .......البته عادت کردم به روزه از پس فردا می رم ........ . . تو ماه رمضونی ام مراقب هستم زیادی نخورم که باشگاه نتیجه بده ....... . . . کیف و کفش امروز خریدم اونم از مغازه ای که حراج کرده بود ...........هر دو رو خریدم 50 تومن ..........30 کفش 28 کیف که تخفیف داد شد 50 حال کردم عین چی ..... . .
***ادم های ساده و مهربان خیلی خطرناکند !! کلاه که سرشان بزاری خدا کلکتان را میکند !!!***
کارهایی که باید بکنم .........البته باز اگه سرو کله مهمون پیدا نشه ........حد اقل دو تامانتو شلوار مهمونی و به علاوه دو تا مجلسی باید برش بزنم بدوزم ..............تا اخر ماه رمضون که عروسی در پیشه . .... قبلش باید سبزی فراوون بخرم یخچال خالیه ..........قورمه و غیرو درست کنم .......... .... . . . باشگاه .......گفتار درمانی امیر ...رو هم تو برنامه بگنجونم ...........دعام کنین ممنون
***ادم های ساده و مهربان خیلی خطرناکند !! کلاه که سرشان بزاری خدا کلکتان را میکند !!!***
راستی رعنا ..........تو این مدتم مهمون داشتم حسابی مشغول جمع کردنم ..........مخصوصا چون خواهرم بود هی مرتب میکردم و از اونم میخواستم کمکم کنه ....... . . خونه زندگی الان بیسته بیسته ........
یه چیزدیگه که میخام بپرسم در مورد ظرف ها بعد از شستن هستش شما کجا میذارید؟ داخل آبچکون؟ آخه تا دستم رو ببرم اون بالاآب سرازیر میشه و همه آستینم خیس........( من کوتاه نیستم جناب همسر آبچکون رو با مقیاس قد خودشون زدند............نه اینکه خیلی ظرف میشوره برای همین من میریزم داخل یه سبد کنار سینک و همیشه اونجا شلخته به نظر میاد..............چه کنم؟ دوستان نظر بدید......آخه فردا میخام آشپزخونه رو مرتب کنم
سلام بچه ها . خوبین . سلام رعنا جون . من دیگه خونم نامرتب نیست و انگار کارام کمتر شده .فقط نمی دونم چرا . تو کمد ها مخصوصا کمد دخترم همیشه بی نظم می مونه . روزی هزار بار میگم همش مرتب کردن جای وسایلت مهم نیست منظم بودنشو حفظ کن . گوش نمیده . ولی داخل کابینتام همیشه مرتبه و هر چی سر جای خودشه . فقط وقتی شوهری میره به هم میریزه . باید اونجا رو خلوت کنم . داخل کشوی دراور رو خلوت کردم خیلی خوب شده . کارای فردای من شستن ظرف که همیشگیست شستن لباسای بچه . غذا داریم . خرید (نشاسته . ارد . زرد چوبه . پاپریکا . قارچ . ..)رفتن خونه مامانم.درست کردن افطاری .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلام الی وانی جون . خوبی . قبل از اینکه بیام این تایپیک من تو خونه مثل کوزت کار میکردم همه بی نظم بودن هم دخترم و شوهری و خونه نا مرتب و ریخ وپاچ .ولی الان بهتر شده . من تهرانم . روزای زوج همش می دووم 3تا کلاس داره دخترم بعدش مجبورم مستقل بشه کم کم . بهش یه گوشی دادم وقتی به کلاس زبان رسید تک بزنه یا خودم تماس میگیرم .کلاسش زیاد دور نیست با اینکه میگه منو برسون ساعت 3 و نیم خیلی گرمه و الان هوا الوده شده بخاطر گرد وغبار بچه 4 ماه گناه داره ور دارم ببرم . تازه دارم یه نفس راحت میکشم . بعد دوستم هم هست به اونم میسپارمش . موفق باشی .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی