2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043649 بازدید | 88179 پست
سلام رعنا جون و بچه ها . هوا خیلی گرمه و خیلی الوده هست . خریدام مونده . بعد از ظهر میرم دنبالشون . می دونید به دخترم گفتم از این به بعد تو هم برای کارات برنامه بچین . یعنی شب قبل لیست کن که صبح هی دور خودت نچرخی حتی برای بازی هات . شوهری موافق برنامه نیست . و گرنه به اونم میگفتم . خورده کاری من زیاد دارم . میخام اونا هم شرو ع کنم .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کار خورده ریز زیاد دارم ولی وقت براش نمی زارم . یعنی چجوری شروع کنم . وقت اضافه مو گذاشتم برای خودم که استراحت کنم حموم برم ارایشگاه برم بیام نت . تی وی ببینم . و....
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلام دوس جونا من خیلی دلم تنگ شده بود واستون احسان رو واکسن زد بودم تا دو روز بیقرار بود و تب داشت رفتم خونه مامانم تا لااقل یه کمک داشته باشم امروز هم که اومدم حسابی بیحالم هوا خیلی گرمه در ضمن الوده هم هست
رنامه ی هفتگی خانمای نمونه(منظورم خود شمایی هستی که اونقدر خوش فکر و خوش باطنی، که داری این متن رو میخونی و نظم منزلت رو برنامه ریزی میکنی)? .? .? شنبه ها...مرتب کردن کشوها و سروسامان دادن کمدها? یکشنبه ها....روز یخچال و کابینت ها(هر هفته یک کابینت)? دوشنبه ها... تمیز کردن مایکروفر و گاز و هود و سرخ کن? سه شنبه ها....روز یه گردگیری دبش! + تمیز کردن کلید پریزها? چهارشنبه ها....نظافت سرویس های بهداشتی? پنجشنبه ها(روز اصلی نظافت و بازیابی خونه هامون پنجشنبه هاست)...جاروبرقی حسابی و T کشیدن+ تمیز کردن راه پله های ورودی خونه و یا تراس+ (شیشه ها هرماه یکبار*? جمعه ها....استراحت، خوشگلا!? البته لباس ها و ملحفه ها و به خصوص روتختی رو صبح جمعه یا عصرش بریزید توی ماشین تا اولا برای شروع هفته همه ی لباس ها تمیز باشن و ثانیا فرداش یعنی شنبه که میخواین کمدها رو مرتب کنین لباس های تمیز رو هم بچینید.? حالا بریم حالشو ببریم از خونه ای که همیشه برررررق میزنه و همه لذت میبرن ازش!خونه ای که به هرکس واردش میشه کلی انرژی میده? ...? نکته? برنامه روزانه:? هر روز برنامه نطافت نیم ساعته زیر علاوه بر نظافت جاهای مشخص شده در هر روز از هفته باید انجام شود:? آشپزخانه ظرف.های کثیف را بشویید یا در ماشین ظرفشویی بگذارید. بعد از آن سینک را با اسکاچ تمیز کنید. با یک دستمال نم.دار یا پاک.کننده چند منظوره چربی.های روی گاز که در اثر آشپزی دیروز به.وجود آمده را پاک کنید? . روی کابینت.ها را پاک کنید و اگر چیزی کف آشپزخانه ریخته با تی آن را تمیز کنید. دستمال.های آشپزخانه کثیف را در سبد رخت.چرک.ها بیندازید. ? حمام اسکاچ حمام را بردارید و روشویی را با آن تمیز کنید. معمولا لکه.های خمیردندان، روشویی را کثیف می.کنند. جا صابونی.ها را تمیز کرده و اگر صابون یا دستمال تمام شده آن .را جایگزین کنید. آینه حمام را با یک دستمال و شیشه پاک.کن تمیز کنید. توالت.ها را سریع بشویید و آبکشی کنید. اتاق خواب پتو را بردارید و ملحفه را صاف و مرتب کنید. اگر لازم است آن را عوض کرده و اگر نیست پتو را روی آن بکشید.. لباس.هایی که گوشه و کنار اتاق ریخته را مرتب و آویزان کرده و روی میز توالت را مرتب کنید و وسایل اضافه را داخل کشوها بگذارید. لیوان آب را به آشپزخانه و کتاب.ها و مجلاتی که خوانده.اید را به کتابخانه برگردانید? اتاق پذیرایی تمام چیزهایی که اتاق.پذیرایی شما را به هم ریخته.اند جمع کنید و سر جای خود بگذارید. لیوان..ها و ظرف.ها را در آشپزخانه بگذارید. کنترل.ها و وسایل اتاق را هم سر جای خود قرار دهید. مبل.ها و روکش آن.ها را مرتب کنید، بالشتک.ها و کوسن.ها را هم سر جای.شان بگذارید. ? با یک دستمال مرطوب اثر انگشت، گرده.ها و خرده.ریزها را از روی میزهای شیشه.ای پاک کنید. گرد و خاک صفحه تلویزیون را هم با یک دستمال خشک بگیرید. ? برنامه غذایی.? شنبه ها:? نهار:خورشتی قیمه - قورمه سبزی - بادمجان – کرفس- فسنجان- به- بامیه- لوبیا سبز? شام:املت گوجه- قارچ- کلم –تخم مرغ و خرما – اسنک با ساندویچ میکر? یک شنبه ها :? نهار:کوکو سیب زمینی –کوکوی مرغ – کوکوی هویج -کوکو سبزی – کروکت اسفناج - شامی - کتلت و ...? شام: کشک بادمجان-کشک کدو- خوراک بادمجان- گراتن بادمجان? دوشنبه ها? نهار: استانبولی - عدس پلو - لوبیا پلو -هویج پلو- میگو پلو – رشته پلو و مرصع پلو -شکر پلو .....? شام : سوپ جو- سوپ سبزیجات- سیب زمینی شکم پر- عدسی - سینی سبزیجات بخار پز? سه شنبه ها? نهار: ماکارانی - لازانیا- ته چین مرغ – ته چین بادمجان? شام: آش رشته –آش ماست – آش انار – آش غوره - آش شلغم? چهارشنبه ها? نهار: ماهی - میگو - مرغ – ماهیچه- بنیه میگو- کباب تابه? شام:کوفته – دلمه – پیتزا- مرغ بریان با سبزیجات – ناگت مرغ? پنج شنبه ها? نهار:چیکن استروگانف - ساندویچ مرغ و قارچ - سالاد الویه – هات داگ و ...? شام :میرزا قاسمی- جگر – تو تابه ای – چیکن کوردن بلو - چیپس و پنیر? جمعه ها? نهار: کباب - آبگوشت- دمپخت? نون پنیر – فلافل- سمبوسه- اشکنه- پیراشکی? مخلفات همراه غذا ( هر روز با توجه به غذا:)? سالاد خیار و گوجه? ماست? سبزی? سالاد کاهو? زیتون? ماست و خیار? سالاد شیرازی? ماست و اسفناج? ماست و کدو? ماست و کرفس? ترشی
سلام به همه سلام الی و آنی بورساژ:برس دندون به وسیله یه مایع هستش مثل آبی که با فشار قوی دندون ها رو بورس کنه...... دکترم میدون ولیعصر هستش اگر اون محدوده خواستی بگو شماره شو برات بفرستم...الان دم دستم نیست کارتش عزیزم
سلاااااااااااااااااااام به به چه خانم گل هایی داریم اینجا همه خاااانم و مرتب و در حال تر و تمیز کردن من از دیشب نتم قطع شد هر 10 دقیق وصل میشد ولی کند و دوباره قطع.خسته شدم چون تا میومد یه تاپیک باز بشه دوباره قطع شده بود نتونستم بیام تا الان زهرا جون خیلی کارت درسته که از الان داری دخملت و به برنامه عادت میدی اگر عادت کنه زندگیش میفته رو غلتک.من حتی می خوام کوچکترین کاری انجام بدم قبلش فکر میکنم و یه برنامه کوچولو واسش میریزم اما روزهاای که بدون برنامه می خوام جلو برم از همه کارهام جا میمونم کاترین جون خوشحالم بازم اومدی و نوشتی و اینکه بالاخره 2 تا کابینتها رو مرتب کردی وااااله جون دقیقا بعضی از کارهایی که امروز و فردا میکنم شاید فقط یک ربع وقتمون و بگیرن اما تنبلی و امروز فردا کردن کارها باعث میشه یه غول بزرگ برامون باشه الی آنی جون چه فکر خوبی که توی آشپزخونه از اون میز استفاده کردی عااالی بود ولی متاسفانه من جای همون میز و هم آشپزخونه نداره مامی پسر شجاع ماهم دلمون واست تنگ شده بود پسر گلت الان بهتره؟ انشااالله زودتر خوب بشه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
پارسا پارمیس جون خوبی عزیزم؟ فرش انتخاب کردی؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام و خدا قوت. رعنا جون شب نت من هم اینجوری بود ولی من فکر کردم از گوشیمه چون اولین بار بود با گوشی میومدم.خخخخخ پارسا پارمیس جون ممنون میشم اگه اسمو ادرسشو بزاری.اخه یه دندونپزشکی گفت با اسید پاک می کنیم ممکنه اسید هم به لبش بخوره بسوزونه .ما هم ترسیدیم نرفتیم.
نظرتون راجع به برنامه هفتگی بالا چیه؟ به دردتون میخوره؟ اگه نه با میل خودتون عوضش کنین.مثلا روز نظافت کلی من روزهای 4 شنبه هست که 5 شنبه جمعه یا مهمون میاد یا ما میریم.اگه هم خونه باشیم دیگه دغدغه کارا رو نداشته باشم.البته اگه تمیز بمونه.
الی آنی جون خوبی عزیزم مرسی زخمت کشیدی صفحه اولم من دو تا برنامه گذاشتم اونا هم تو همین مدل ها هستن بدون دستور غذایی خخخخخ
به نظر من برنامه خیلی خوبیه ممنون