2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043744 بازدید | 88182 پست
مربا آلبالو ناپدید شده خخخخخخخخخ دوباره می نویسم به ازاء هر کیلو آلبالو 2 کیلو شکر البته بعضی ها 1/5 کیلو شکر برای 1 کیلو آلبالو میریزن هیته آلبالو ها رو جدا کن و شکرو بریز روی آلبالو ها بزار توی یخچال شب تا صبح بمونه.آلبالو ها آب میندازه روز بعد بریز توی قابلامه و بزار روی گاز تا جوش بیاد وقتی جوش اومد حرارت و کم کن وحدود 15 - 20 دقیقه بعد مربا حاضره وقتی مربا روی گازه و داره حرارت میبینه روش کف میکنه کفهاش و بگیر بعد از نهایت 20 دقیقه حاضره اما اگر حس میکنی شله و آبکی مشکلی نیست اون آب اضافه رو بگیر و از صافی رد کن برای شربت آلبالو وقتی مربا ری گازه به نظر میاد خیلی آبکیه اگر می خوای مطمئن بشی یک قاشق از مربا رو بردار بزار توی فریزر 10 دقیقه صبر کن بعد برو ببین سفته یا هنوز آبکیه اگر آبکی بود 5 دقیق بیشتر بزار روی حرارت اگر سفت بود که آماده هست اگر زیاد حرارت ببینه سیاااااه میشه و مثل سنگ سفت
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
اینجا رو هم ببین http://par3ajoon1.blogfa.com/post-29.aspx http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=249769 من وانیل و آبلیمو نمیزنم ولی شکر و بیشتر میزنم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رعنا جون و بچه ها . ماه رمضون مبارک . من دیشب نتونستم درست وحسابی بخوابم بخاطر همین میخوام تا ساعت 10بخوابم . کاری امروز من 1-شستن لباسای پسرم .2-جمع و جور هال و اتاق خواب و اشپزخونه . 3-پختن غذا 4-شستن ظرفا 5-گردگیری و اینه پاک کردن 6-خرید (توپ بخرم و..)7-حموم بردن امیر حسین 8-شستن مانتوو شال خودم .اگه از دخترمم کمک بگیرم زود تر تموم میشه ساعت 1دخترم مسجد میره نمایش دارن .راستی سر دردت خوب شد رعنا جون. این دستور مربای البلو برای گیلاس هم میشه ؟
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلام به خانمهای گل زهرا جان خوبی؟ ممنون سر دردم دیشب بهتر شد و الان خدا رو شکر خوبه منم همین الان دوش گرفتم(کاری که دیروز توی لیستم بود) حالا برنامه دیروز و باید تکرار کنم 1-عکسهای نمدی و در آوردم و مرتب کردم تا ظهر باید عکس بزارم برای کسی که قراره ازش نمد بخرم 2-زنگ زدن به دکترم برای نوبت گرفتن 3-زنگ زدن به 3 تا از دوست های خوبم 4-زنگ زدن به سرویس چوب نی نی و....
زهرا جون مربای گیلاس تا حالا درست نکردم نمیدونم؟؟؟؟/
زهرا جون من با اجازه برنامت و اینطوری مرتب می کنم 1--جمع و جور هال و اتاق خواب و اشپزخونه 2- گردگیری و اینه پاک کردن 3-شستن ظرفا 4-شستن لباسای پسرم . 5-شستن مانتوو شال خودم 6-حموم بردن امیر حسین 7-خرید 8-پختن غذا بردن دخملی به مسجد
سلام خانوما روزتون قشنگ من تایم کاریم تا ساعت 2 شده و بسی خشنودممممم از سرکار میرم جوجه را از خونه مامانم اینا برمیدارم و میرم خونه چون روزه نمیگیرم قبل از اومدن همسری ناهار میخورم شوهرم حداکثر تا 3 میاد و خسته و گرسنه تا دم افطار جلو تلویزیون پخش میشه (احتمالن برای ماه مبارک هیچ حسابی روش باز نکنم چون خسته تر از اونه که بخواد نق نقای منو گوش کنه منم تصمیم دارم خویشتن دار باشم) ما کلن افطار پختنی میخوریم برای افطار میخوام ماهی بذارم و یه سرچی زدم (بنظرتون ماهی را بذارم تو آب پرتقال غلیظ سن ایچ و بعدش سوخاری کنم خوب میشه؟؟؟؟؟؟ دیدم تو سایتا مرغا با آب پرتقال میپزن و میگن خیلی خوشمزه میشه من تا حالا انجام ندادم نمیدونم واسه ماهی هم میشه؟؟؟) من عاشق آشپزی کردنهای این مدلیم زیاد حوصله خورش گذاشتن و اینا را ندارم کلن سرخ کردنی بیشتر میدوستم ساعت 7 میریم به تماشای ماه عسل بعدشم تا آخر شب درگیر تلویزیون و .... ( من با ایینکه روزه نمیگیرم ولی بدجور جو ماه رمضون میگیره منو طوریکه حتمن با چای و خرما افطار میکنم ) بعدشم باید یه فکری واسه سحر همسری بکنم چون میگه سحر حتمن باید برنج بخوره
مرسی رعنا جون که مرتبش کردی من خرید و حموم پسرمو بعد ازظهر میکنم . دخترمم خودش بره مسجدو ظرفا رو هم ابکشی کرد و جمع وجور کرد . همه کارا رو کردم فقط شستن مانتو و شلوارم مونده .که 3 سوت میکنم . منو دختری روزه نمیتونیم بگیریم . به دخترم کار میگم مثلا تو مسئول اب کشیدن ظرفایی یا ناظم اتاق خوابی . یا مسابقه جمع و جور کردن باهم بزاریم بعضی موقع ها خوب همکاری نمیکنه و لج منو در میاره . ازبچه های سایت نمد میخری خوبه ؟ کلا خریدتو همین سایت راضی بودی از همه نظر ؟ من اینترنتی خرید کردم کلاه سرمون گذاشتن سی دی و وسایلی که جنسشون خوب نبوده میترسم ریسک کنم .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلام من کلی کار دارم که بس که خوابم میاد نمیتونم انجام بدم اخه دیشب پسرم خیلی بد خوابید همش بیدار میشد الان چشمام میسوزه، یه موردی که باعث میشه من کارام عقب بیفته اینه که من هروز عصر میرم خونه مامانم و هرگزززز نمیتونم خونه باشم خفه میشم اگه بمونم خونه ، از وقتی بجه دار شدم اینجوری شدم کارایی کا انجام دادم ، سوپ واسه 3روزپسرم درست کردم، سرویسا رو شستم، لباسای پسرم و شستم ، ناهار داشتیم دیگه نپختم..کمی جمع و جور کردم اتاق خواب و توی هال رو کارایی که دارم 1.شستن ظرفای ناهارو مرتب کردن اشپزخونه 2.شستن پله ها .3درست کردن عصرونه واسه پسر 4.یه سر برم طبقه پایین به مادر شوهرم سر بزنم اخه مریضه
کارایی که باید در اسرع وقت انجام بدم فرستادن صلوات های نذرم خریدن اجیل مشکل گشا شروع کرون ختم حشر خریدن پارجه و دوختن مانتو دعوت کردن دوستم برای ناهار دادن قطره های پسرم سر وقتتتتت بعضی روزا یادم میره بدم بخوره خونه تکونییییییی و شستن فرشا ( باید شوهرم وسایل روی فرشارو ورداره از پسش برنمیام تنهایی اونم پشت گوش میندازه )
کارایی که دارم 1.شستن ظرفای ناهارو مرتب کردن اشپزخونه(انجام شد ) 2.شستن پله ها( انجام شد .3درست کردن عصرونه واسه پسر( انجام شد ) 4.یه سر برم طبقه پایین به مادر شوهرم سر بزنم اخه مریضه
سلااااااااااام به همه خانمهای تمیز و مرتب واااله جون من مرغ و با سن ایچ درست کردم خوشمزه میشه ولی ماهی فکر نمیکنم خوب بشه.ماهی و شکم پر کن یا حداقل داخلش و رب انار بزن و گردو و سبزی های معطر. آقایون همه برنجی هستن.توی یک شبانه روز یکبار حتمااااااا باید برنج و بخورن شکموهاااااااااا