2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043966 بازدید | 88186 پست
آخه عزیزم شما که میدونی این فیبروم لعنتی ممکنه زایمان زودرس بیاره نمی خوام خونم کثیف باشه. خوب چرا تمیز نکنن.حتما دقیقه نود باید باشه و هول کنن و هزارتاکار مونده داشته باشیم؟؟؟؟ از دست این آقایون همه رو آب ببره اینا رو خواب میبره من عادت دارم اما کوتاه نمیام چون میدونم میمونه انشاالله یه جای شیک و خوب پیدا میکنی
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی مهربونی ممنونم برای من ترک ترک شده ولی ترکهاش و دوست دارم برای اینکه برای مادر شدنم هست من روغن زیتون میزدم ولی بی فایده بود مامانم هم حسابی ترک داره من حتی قبل از بارداری وقتی وزنم 55 بود روی ران و کنار پاهام ترک می خورد مطمئن بودم باردار بشم ترک برمیدارم. ترک هم قشنگه خدایا شکرررررررر
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
من 11.30 اومدم خونه تا 12 مشغول خوابوندن پسرم بودم بعدم رفتم سراغ کارام تا حالا، نمکدونا پر شد، خریدارو جابه جا کردم ، ظرفای شام و دراوردم و شستم و خشک کردم امیدوارم فردام کارام خوب پیش بره، خدای من دارم فک میکنم میبینم از وقتی باردار شدم دیگه مهمونی ندادم یادم رفته پذیرایی کردن هههههه شبتون خوش
خسته نباشی عزیزم آره یه مدت از هر کاری بگذره آدم یادش میره اما فردا دوباره همه چی بر میگرده تو ذهنت قندون ها رو پر کردی؟ یادت نره؟ منتظرتیم
سلام صبح جمعتون بخیر،دیشب طبق برنامه بودم الانم از 9 که بیدار شدم میزو چیدم و روش ملافه تمیز کشیدم که گرد و خاک نشینه میوه هارم شستم ، الان دارم خورشم و میزارم تو ارام پز ، پسرم بخوابه برم دنبال کارم
به به مژی سحر خیز. مژی فعال مژی زرنگ انشاالله همه کارهات زودتر انجام میشه بتونی یک استراحتی هم داشته باشی بازم بیا شده یک خط بنویس همسر منم تنبلیش گرفته بدددددددد میگه امروز نمیرم تمیز کنم منم باهاش سرسنگینم چون میدونم کارهام عقب میفته. حالا میگه فردا و پس فردا بعد از سرکار میرم تمیز میکنم میدونم دروغ میگه چون ساغت 7 از سرکار میاد اونم خسته خسته. بخواد اینکار و ادامه بده نهایت 3 روز دیگه صبر میکنم بعد در یک حرکت انتحاری(نمیدونم درست نوشتم؟؟؟؟) ریال داغش میکنم 2 تا کارگر میگیرم 100 تومن میدم بیان خونش و تمیز کنن فعلا دارم تحملش میکنم
سلام منم از امروز میام به این تاپیک سر میزنم چون بهش احتیاج دارم فعلا سرویس ها رو جرم گیر ریختم تا بشورم خونه رو هم جارو برقی کشیدم ومیخوام گردگیری کنم بعدم نوبت اشپزخونه است که تی بکشم وجمع وجور کنم
تاریک ترین ساعت شب ،ساعت قبل از طلوع خورشید است. پائولو کوئیلو
سلام حمیده جون خوش آمدی کارهات و با شماره زیر هم اینجا لیست کن مثلا: 1-شستن سرویسها 2-گردگیری 3-تی کشیدن 4- ... بعد هر کدوم که انجام شد بیا تیک بزن و جلو همون آیتم بنویس انجام شد زمان بزار مثلا شستن سریسها 20 دقیقه گردگیری 15 دقیقه تی کشیدن 30 دقیقه اینجوری تند تر پیش میری
سلام به همه و خدا قوت. امروز از صبح اشپزخونه رو تمیز کردم .ظرفا رو شستم. یکی از کابینتها رو ریختم بیرونو تمیز کردم چیدم.پردشو در اوردم هم اشپزخونه هم هال.عصر باید اتو کنم بزنم.نهار هم درست کردم.کمی هم هالو مرتب کردم.تا شب هم یکی دیگه از کابینتها رو میخام تمیز کنم.فرششو بشورم و پرده ها رو بزنم .
اینم بگم برم تا حالا اتفاق افتاده داری هول هولکی کار میکنی چندتا کار دیگه برات درست میشه؟ امروز برای ما اینجوری شده. فاضلاب اشپزخونه گرفته ابش به سختی پایین میره. شلنگ دستشویی سوراخ شده. الان هم دیدم کولر یه صدای عجیب غریبی داد زود خاموشش کردم. خدا تا شب بخیر بگذرونه.
آخ آخ گفتی الی جون برای منم تا حالا زیااااااااد اتفاق افتاده و دقیقا وقتی زیاد کار داری و عجله داری یه اتفاقاتی میفته که باورت میشه زمین و زمان دارن دست به دست هم میدن تا نتونی کارها رو انجام بدی الی جون میرسی فرش بشوری الان؟؟فردا مگه مهمون نداری؟خشک میشه؟ آفرین پرده ها هم شستی و کابینت ها هم تمیز شده الان بوی خوب خونت و دارم حس میکنم این بوی خوب وقتی به مشام میرسه که کابینت ها تمیز میشن علتش و هم نمیدونم کابینت ها مهمتر از کمد بودن خوب کاری کردی راستی چشمت روشن مادرت داره میاد سلام برسون بای