2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044621 بازدید | 88229 پست
لباسهای مجلسی و که گرونن میدم خشک شویی مثل لباس مهمونی خودم یا کت و شلوار همسری یه بسته از شهروند خریدم یه نوع پارچه داخلش هست ترکیه ای . تقریبا 5-6 تا داخلشه مخصوص وقتی هست که ممکنه لباسها به هم رنگ بدن توی ماشین یا لباسهای رنگی و با هم می خوایم بریزیم یک یرگ میندازم داخل ماشین با خیال راحت من تقریبا هر روز ماشین و روشن میکنم لباس زیاد کثیف میکنیم لباسهای همسرم هم بزرگه چون درشته اما شما لباسها رو جمع کن خودت و اذیت نکن 3 روز یک بار ماشین و روشن کن
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
رانا جون اسم اون بسته ای که خریدی چیه؟
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوخ اوخ ساعت 4 میان؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کردم شب میان جدی امشب و بیخیال شو فردا شب برین تولد بگیرن اینجوری فردا خیلی قیافت خسته هست. ساعت 4 میرسی ببین این برنامه چطوره تا ساعت 5 استراحت کن 1- جمع کردن وسایل مهمانی دیشب : 15 دقیقه تا 5/15 2- بیرون گذاشتن بشقاب و کارد و چنگال میوه خوری و خود ظرف میوه خوری و چک کردن: 15 دقیقه تا 5/30 3 -شستن لباس با دست: نیم ساعت 5/30 تا 6 4- آماده کردن لباسهای امشب: 15 دقیقه 6 تا 6:15 5- ـآماده کردن لباسهای فردا شب: 15 دقیقه 6:15 تا 6:30 6- جارو و گردگیری: 6:30 تا 7 7- دوش گرفتن:7:00 تا 7:30 9- مهمانی رفتن : 8:30 به بعد از 7:30 تا 8:30 میتونی اگر وقت کم آوردی برای کاری یا استراحت داشته باشی
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
بانو جان اسمش و نمیدونم ترکیه ای نوشته شبیه جعبه پودرهای شوینده اما کوچیکتره.الان خونه مادرمم هم هستم خونه خودم بودم میرفتم نگاه میکردم ببخشید
ببین این یه برنامه ابتدایی حالا خودت دست کاریش کن
آخه خواهرم حساسه میترسم فردا مادرشوهرم اینا دیر برن خونه شون نتونم برم.. واسه همین امروز برم بهتره این برنامه عالیه... به نظرم میتونم هم استراحت کنم هم کارامو انجام بدم هم مهمونیمو برم البته گزارش کارمو فردا میدم چون تو خونه نت ندارم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
باشه عیب نداره دستت درد نکنه فکر کنم برم از فروشنده بپرسم بهم بگه
آره عزیزم از جاهایی که لوازم شوینده خارجی دارن بپرس فروشگاه جانبو هم داره دیدم نمیدونم شما هم جانبو دارین؟
نه جانبو نشنیدم ولی شهروند داریم فروشگاه زنجیره ای ها فکر کنم داشته باشن.. مخصوصا اگه محصول ترکیه باشه اینجا حتما پیدا میشه
نگران نباش میرسی هم به کارهات هم به مهمونی فقط استرس نداشته باش راستی اگر شربت و چای میده وسایل اونارو هم حاضر کن قندون ها رو قند کن و ...
به همسرت هم بگو من خجالت میکشم جلو این همه آدم دولا بشم میوه و چای تعارف کنم من آماده میکنم شما زحمت تعارف و بکش
استرس ندارم.. میدونم میرسم شربت نمیدم فقط چای.. اونم ظروفشو تو لیست ظرفهایی که باید دربیارم نوشتم تا برام راحت باشه
میوه و چایی رو از نزدیکان عروس داماد میگیرن. خودمون این کارو نمیکنیم.. مثلا خواهر برادر خواهر شوهر یا برادر شوهر از این بابت خیالم راحته
خوب عزیزم فردا بیا ببینیم چیکارا کردی راستی دستمال کلینکس و سجاده و ... چک کن ممکنه ازت بخوان یخ و آب سرد آماده داشته باش ممکنه هوا گرمه و بخوان دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اینطوری فردا شب هم میتونی جمع و جور کنی و پس فردا هم استراحت و درس خوندن