2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044794 بازدید | 88238 پست
حالا دیکه مرتب شدم .ممنون از توصیه هاتون آشپزخونه منم خیلی زود نامرتب میشه شاید امروز وسایل اضافه رو جمع کردم برنامه کاری امروز : -نظافت هال (نمیدونم چرا همیشه بهم ریخته اس؟) - آشپزخونه (مرتب کردن و خلوت کردن) -اتاق خوابها -ماسک جوانه گندم - ناهار(سبزی پلو با ماهی) -حمام احسان -شستن مانتو خودم شستن دستگیره و پیش بند آشپزخونه - فوتبال -مانیکور ناخن -اگه برسم درس!!!!!!!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مادر پسر شجاع خوش بحالتون به کارای ماسک صورت میرسید ولی من اگه وقت کنم برم دوش بگیرم . الان رسیدم از ساعت 9 و نیم بیرون بودم . به دوستم گفتم ردش کن دخترمو تا در خونه . اومدنی سبزی خوردن و شوینده خریدم . نهار جاتون خالی دیزی بار گذاشتم .الان پسرم رو پام داره شیر میخوره . باید برم جاشو باز کنم دستاشو بشورم . سبزیمو پاک کنم . یه چیزی کوچولو بخورم گرسنه شدم . ماشی لباسشویی رو روشن کنم . دامن و کت دخترمو با دست با ید بششورم . ساعت 3 و نیم کلاس زبان داره . ببینم اون یکی دوستم میبردش . بعد باید در کابینت هارو دستمال بکشم چون لک زده . کار ویژه هفتگیمه در ضمن اتاق خوابوگرد گیری نکردم . برسم تا عصر بکنم خوبه . فعلا .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلاااااااااام پارمیس جون خوبی عزیزم؟من مرتب سر میزدم اما کسی نبود بعد یه نیم ساعت نبودم دیشب اومدم دیدم شما اومدی و رفتی منتظرت هستم بیا عزیزم آخ دیر رسیدم دختر خالم زنگ زده بود رفته بودم به حرفیدن دوست داشتم با شما بودم زهرا جون کارهات خیلی زیاده حق داری اما خوب باید یه جوری برنامه ریزی کنی که هم کمترین انرژی و ببره هم تر و تمیز تر باشی و بتونی برا خودت هم وقت بزاری. عزیزم ببین واااله جون هم میگه آشپزخونه من خلوته سعی کن خلوت کنی. راستش من تا حالا سبزی پاک نکرده نخریدم اما همین الان مامانم خریده بود و پاک کردیم.به نظرم خیلی وقت گیره و اصلا نمیارزه برای یه مادر با دو تا بچه. زهرا جون تقلب توی کار بلدی؟ من زیاد تقلب میکنم و توی زمان هم خیلی به نفعمه مثلا برای کشک و بادمجون یا حلیم بادمجون یا میرزا قاسمی تمام بادمجون ها رو سرخ یا دودی نمیکنم نصف سرخ کرده نصف پخته میریزم یک کدو هم میندازم چون طعم خیلیییییییی خوب و لطیفی به کشک و بادمجون و حلیم بادمجون میده
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام من خونه رو یکم مرتب کردم.... شستن حموم و اتوی لباسام مونده که اونا رو شنبه انجام میدم چون دکتر امروزو استراحت داده ... فردا هم میریم مسافرت جمعه شب برمیگردیم ... شنبه .. بازم باید یکم مرتب کنم...یکشنبه ماه رمضونه...
سلام من اومدم . پسرم تازه خوابیده . به سختس سبزی پاک کردم از این اماده ها سمت ما دوره . .سبزی هامو پاک کردم دخترم رسیده بود بچه رو خوابوند . رو در کابینت ها و یخچالو سینک کلا ظاهر اشپز خونه رو تمیز کردم . لباسا رو ریختم تو ماشین کت و دامن دخترمم شستم حالا تا وقت دارم اومدم نهارم امادس خورده نخورده دارم شام اماده میکنم کتلت . به دخترم میگم برو اتاق خو ابو گرد گیری کن نمیره . کمدتو مرتب کن نخیر گوش نمیده منم خسته تر از اونی هستم کی هی بگم . ساعت 4 و نیم پسرمومیبریم حموم با شوهرم . نمی دونم فوتبال ساعت چنده .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلاممممممممم واااااااااااای دوباره من کار داشتم رفتم حالا میبینم نیستین
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
شهنا جون خوبی عزیزم؟ چرا دکتر استراحت داده؟امیدوارم حالت خوب باشه.حتی ظاهر خونه هم تمیز باشه آدم آرامش داره و حس خوبی میده زهراااااااااااااا جون بی صبرانه منتظر عکس وروجک ها هستیم کاش بتونی دوباره بیای خسته نشو از گفتن انقدر بگو تا دخترت خسته بشه بدونه با انجام ندادن و عقب انداختن نمیتونه از زیر کار فرار کنه و یه نفر پیدا میشه کارش و انجام بده فوتبال ساعت 8/30 هست هنوز وقت زیاد داری
سلام ستاره جون عزیزم چه بیماریش داره طولانی میشه؟غذا میخوره یا نه؟ اشکال نداره اما اگر بتونی خوه رو جمع و جور کنی مریضی از خونت میره.چون انرژی مثبت میده و از کسلی نجات پیدا میکنی اون طفلی که مریضه و داره استراحت میکنه راحت میتونی کارهات و انجام بدی
مامی پسر شجاع جان مرسی از راهنماییت پس فعلا توی همون کیف میبندم وسایلم و به جای ساک شیر دوش برقی خریدم نمیدونم کارم درست بوده یا نه همسرم دیروز رفته بود بنی هاشم پوشک هاگیز خریده شامپو 2 در 1 ماستلا.شوهر من کچله میترسه میگه میترسم موهای دختر بریزه یا کم پشت بشه خخخخخخخخخخخخخخخخ
آهان راستی زهرا جون یه تقلب دیگه یادم اومد برای مهمون های زیاد که دارم گاز من رومیزی هست و متاسفانه بالای 8 پیمانه برنج و خراب میکنه مهمون که دارم زنگ میزنم رستوران یا تهیه غذا و برنج و 3-4 پرس بیشتر از تعداد مهمونها سفارش میدم و تاکید می کنم بدون زعفرون باشه حالا مرحله تقلب: ته قابلامه رو روغن میریزم و سیب زمینی یا بال مرغ میزارم و صبر میکنم نیمه سرخ بشن بعد پلوهای آماده رو میریزم و زیر گاز و خیلی کم میکنم و دم کن میندازم. زعفرون هم آماده میکنم مهمون که میاد برنج و میکشم و زعفرون میدم و ته دیگ هم که دارم جای هیچ شکی نمیمونه تا حالا چند تا از مهمونها اسم برنجم و پرسیدن و گفتن عجب طعمی داره منم پیچوندم