2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044750 بازدید | 88236 پست
خخخخخخخ چیکار کنم مهمون زیاد باشه ترس برنج هم داشته باشی و .....اینجوری با خیال راحت 5 نوع غذا و دسر و سالد میزارم شانس آوردین مهمون من نبودین
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون از دعوتت رانا جان شرایط تاپیکت چه جوریه؟ ببخشید نتونستم بخونم.. رانا من خونه م همیشه تمیزه ... ولی خیلی خسته میشم... خیلی هم کارم زیاد میشه.. نمیدونم انگار تولید کار میکنم تو خونه... در مورد محل کارم ولی کارام همیشه عقب میوفته چون واقعا کارم زیاااااد و سخته
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
سلام واله جان مرسی گلم بله رفتم خونه خودم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
خوش آمدی عزیزم بانو جان چه جوری خسته میشی؟ ازبیرون که میای حتما خسته هستی و استراحت نمیکنی و این خستگی به هم وصل میشه از سر کار میای حتما یکساعت استراحت کن تا هم از محیط کاری ذهنت بیاد بیرون هم توان ادامه دادن داشته باشی. شرایط فکریت بهم ریخته هست یعنی نمیدونی دقیقا باید چه کارهایی و انجام بدی و سردرگمی باعث میشه کارها قاطی بشه و خستگی مضاعف
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
بانو جان قبل از اینکه بری خونه خودت هم کارات عقب میفتاد؟یا نه الان اینجوریه؟
بانو جان الان پنج شنبه و جمعه رو در پیش داری. سعی کن فردا خیلی از کارهات و انجام بدی و جمعه از الان به خودت بگی استراحت و مهمونی
مرسی واله جان رانا جونم پنج شنبه مهمون داریم... شنبه هم امتحان دارم... میبینی واقعا کارهام به هم ریخته س...
بانو جان یه مدت طول میکشه تا جا بیفتی ولی اگر از الان شروع به روند اصلاحی نکنی ممکنه بدتر هم بشی. قبلا انجا نوشتم اما دوباره برای شما می نویسم شما کارمندی و وقتت کم پس این موادی که میگم و فردا آماده کن بادمجون و کدوی سرخ شده مایع ماکارونی مایع لوبیا پلو پیاز پوست اولیه گرفته و تمیز بزار داخل پلاستیک بزار توی یخچال. دو تا حسن داره موقع استفاده خیلی وقت کمتری میگیره و اصلا چشم و نمیسوزونه لوبیا و نخود خیس کن و نیم پز کن فریز کن. و... اینجوری غذا درست کردن در طول هفته خیلی راحت میشه
وااااااااااااااااای مهمونات کین؟چرا الان تازه عروس که نباید مهمونی بده امروز چیکارا داری؟باید خونت و واسه فردا آماده کنی و غذای فردا رو نصف آماده کنی راستی همیشه اگر دسر ژله می خوای درست کنی از شب قبل بزار و به جای یک لیوان آب سرد یک لیوان آب جوش . دو تا لیوان آب جوش بریز خیلی شفاف میشه
والا نمیدونم ی رسمی هست نمیدونم شما بهش چی میگید.. بعد از اینکه عروس رفت خونه شون فامیلا سرپا میرن میبیننش
ما رسم نداریم تا مدتها کسی نمیره خونه عروس شام میان یا نه میوه و ...
نه فقط میوه و شیرینی