2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست
مرسی مامان پسر شجاع از راهنماییت ساناز جووون عزیزم بهت تبریک میگم منم سالگرد بله برونمون هست که اون موقع تولد حضرت فاطمه و روز زن هم بود و همچنین تولد خواهر و مادرم اووووووووووووووووووههههههههه خخخخخخخخخخخخخخخخ به تاریخ شمسی و به تاریخ قمری سالگرد عقدمون چون تولد امام زمان عقد کردیم انشاالله همیشه درکنار هم خوشبخت و خوشحال باشین
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم من از اول اونجا بودم تا الان .الان ظرافت زنونه 2 هستیم خیلی خیلی خوب و مفیده.حتما بخون یکی از خلاصه هاش و هم من جمع کردم عالیه حتما بخون
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
ما هم اولش هر کدوم توی یه کاری میلنگیدیم اما به مرور اصلاح کردیم و خوب شدیم
صفحه اول خلاصه هاش هست میتونی بخونی
آره عزیزم ظرافت زنانه 1 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=508051&PageNumber=1979 ظرافت زنانه 2 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=821663
تا صفحه 20 مرتب کردم و خلوت کردم یه کم کار دارم میرم دوباره میام ببینم چیکار کردین تنبلی نکنین هاااااااااااااااا شب عیده باید هم خونه تر و تمیز باشه هم خودتون خانم خشگلا
سلام به همگی سانازجون تبریک ماهم امشب سالگردازدواجمونه به قمری من امروززیادکارزیادنکردم پرنیارابردم کلاس وقتی هم اومدم ناهارکوکوسیب زمینی پختم بعدم یکم استراحت الانم میخواهیم بریم بیرون به گشت وگذار خوش باشید
سلام به همه دوست های خوبم عید همگی مبارک باشه و التماس دعا خوش بگذره از شنبه انشاالله دوباره شروع می کنیم
آسمان بارانی جان خوش آمدی عزیزم