2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043606 بازدید | 88179 پست
من خیلی دیر وقت اومدم و میخام زود برم........................ اولا که امروز تقریبا سحر خیز شدم.............و قفل خرید نرفتن شکست و با شوشو رفتیم خرید............... خوبی خرید رفتن با شوشو اینکه که اولا هست و نظر میده و بعدشم نگران قیمت نیستم................ همه کارهایی رو که گفته بودم انجام دادم به جز تمیز کردن یخچال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی خوب پیش رفتی و مهمتر اینکه خریدات هم انجام شده منم از سوگل سادات خانم یه دستورهایی گرفتم برای نی نی آروم و صالح داشتن.از فردا شروع می کنم انشاالله. التماس دعا
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام دوستان رانا جان حوبی عزیزم .......نی نی خوبه؟ خرید ها رو تا کجا پیش بردی؟ راستی یکی از دوستان نزدیکم میخاد برای دخترش تولد بگیره......... از من کمک خاسته به نظرتون چی باعث شیک و تک بودن تولد میشه؟ که زحمتش هم کم باشه............ ساعت تولدش 4.6 هستش حالا نمی دونه عصرونه بده یا نده...........یا کلا چه کار بکنه............... دوستان همتون در این یک مورد کمک کنید................
سلام دوستان مرسی از تاپیک خوبیتون من کارامو کمو بیش انجام دادم فقط اتاق خواب خودم باز خورده به هم و دستشویی و حمومو باید فردا حسابی تمیز کنم.... یکمی هم کم میام نی نی سایت...آخه این خودش یکی از چیزایی هست که باعث میشه کار خونه رو انجام ندم
سلام به همه مرسی پارسا پارمیس جان ما خوبیم شما چطورین؟ من امروز و استراحت کردم و البته خواهر و برادر همسری اومدن دیدنم بعد هم مسابقه والیبال و ذوق و....... برای فردا کلی برنامه دارم انشاالله
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
پارسا پارمیس جان امروز شما خیلی خوب بودی آفرین بهت افتخار میکنم دوستم شهنا جون آفرین نی نی سایت زیادی اومدن یعنی عقب افتادن کارها
پارسا پارمیس جان عصرونه که باید بده.حالا اگر وقت نداره و ... راحت تر بگیره. الان چیزی به ذهنم نمیرسه فردا فکر میکنم ببینم چه کارهایی میشه کرد تا به بچه ها بیشتر خوش بگذره
سلام آره راناجون.... من کلا آدم سحر خیزی هستم ...قبلا خونه تمیز میکردم ولی الان .... بازم نشستم پای نت و نی نی سایت البته اینقدر تنبلی برام مزه داده که وقتی نت قطع میشه هم بلند نمیشم همینجا دراز میکشم تیوی میبینم خلاصه انگاری که کوه کنده باشم خیلی له له میزنم..... ولی من سالنو اکثرا تمیز نگه میدارم (بدین طریق که هر چی تو سالن باشه پرت میکنم تو اتاقا) این یه سایستمه که شوشو که از اداره میاد سالن و میبینه دیگه حرفی نداشته باشه...و ظرفامو میشورو و روی گازوتمیز میکنم فقط همینا بقیه ی جاهام گنده مخصوصا تو کابینتهام و کشوهامو....