2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043449 بازدید | 88177 پست
جواهر جون خیلی خوب خریدی؟من فکر کردم سیسمونیت بالای 10 تومن شده نوشتی 5 تومن؟؟؟؟؟/ چه جوری؟ البته دارم میرم جلو شاید صفحات جلوتر لیست قیمت داشته باشی عااااااالیه مبارکش باشه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواهر جون خیلی خوب خریدی؟من فکر کردم سیسمونیت بالای 10 تومن شده نوشتی 5 تومن؟؟؟؟؟/ چه جوری؟ البته دارم میرم جلو شاید صفحات جلوتر لیست قیمت داشته باشی عااااااالیه مبارکش باشه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام می گل جون خوش اومدی عزیزم خوب کارهات و لیست کن و از فردا شروع کن هر کاری و انجام دادی بیا بنویس
سرویس تخت و گالسکه رو یادت هست؟؟؟؟؟؟ دارم سیسمونیت و نگاه میکنم هنوز خیلییییییییییییی کم دارم خخخخخخخخ چه دل خوشی داشتم من
سرویس تخت و گالسکه رو یادت هست؟؟؟؟؟؟ دارم سیسمونیت و نگاه میکنم هنوز خیلییییییییییییی کم دارم خخخخخخخخ چه دل خوشی داشتم من
آره عزیزم اگر این وضعیتت ودوست نداری حتما بیا خوشحال میشیم
جواهر جووون همه چی عالی بود تبریک میگم خیلی سیسمونیت کامل بود من باید یه لیست جدید بنویسم با این سیسمونیت فهمیدم هنوز خیلی کار دارم و برای فردا یه کار اضافه شد کامل کردن لیست سیسمونیم خخخخخخخخخ
من دیگه با اجازه میرم جواهر جون می گل جون شبتون بخیر فردا میبینمتون