2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043186 بازدید | 88175 پست
اصلا برو تو کاره ماست خیار هم هوا گرمه هم خوشمزه. استانبولی - لوبیا پلو - عدس پلو -کوکو سبزی - کتلت و ....
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوش جان من عاااشق ماکارونی هستم.خانواده خواهر همسری و دعوت کرده بودم دخترشون عاشق ماکارونی هست به غیر از همه غذاها ماکارونی هم گذاشتم عروسشون گفت ماکارونی که استفاده کردین خارجیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
خیلی خوب امروز و به خودم یه خورده استراحت دادم لیست سیسمونی و کامل کردم دوست مامانم اومد که خودش بچه کوچولو داره لیستم بهش نشون دادم اونم زحمت کشید راهنماییم کرد 3-4 تا زنگ مهم داشتم زدم مدارک پزشکیم و جمع و جور کردم و مرتب کردم می خواستم دنبال اسم بگردم دیدم نمیشه بی خیال شدم گذاشتم واسه فردا
واااااای ستاره جون مثل همسر منه بگیر نگیر داره.مرغ نمیخوره و ......... ماکارونی خارجی تا یک هفته میخندیدم یادم میفتاد
آره ساناز جون از لطف شماها من خوبم ستاره جون همسرت ناهار میاد خونه آره؟اگر نمیومد خوب بود خخخخخخخ هر چی دوست داشتی درست میکردی
شوهر من عاشق غذاهای مدل فست فود و جدیده وپنیر و چاااایی شیرین که دیونم کرده هر شب میگه پنیر و چایی شیرین
2810