باز تکرار میکنم که(انسان باید به غذایش بنگرد. 24سوره عبس)
هررررر چیزی که توی کارخانه درست میشه را سعی کن کم کم حذف کنی. یا محدود کن.به جاش مواد طبیعی و تازه مصرف کن.
ترشیجات و شوریجات که با سرکه صنعتی درست میشن کلا ممنوع.مواد فریزری، پیتزا. لازانیا. سس مخصصصصوصا مایونز(سم کبد) سرخکر دنی. فست فود. قند وشکر سفید.(به جاش قهوه ای) روغنهای مایع و مخصوص سرخکر دنی. آب معدنی بازاری. تاجایی که مقدوره کم کن.
💚به جاش انواع غذاهای سنتی شهر خودتون را درست کن، انواع سوپها و آش های ایرانی. خوراکی هایی که قدیم درست میکردن.
💚دمنوش به لیمو مدتی استفاده کن صبح و عصر یک فنجان.
💚بادام بسیار برای اعصاب عالیه
💚اگر کم خونی داری، تمام خوردنی های طبیعی شیرین خونساز هستن. خرما. کشمش. شیره. توت....
💚ناشتا آب جوشیدن ولرم بخور برای پاکسازی اگر بتونی چند قطره لیموترش طبیعی و کمی عسل داخلش حل کنی و جرعه جرعه بخوری، بعد از 40روز نتیجه را واضح میبینی.(یبوست را هم برطرف میکنه)
💚همه غذاها را حتما با مصلحاتش استفاده کن. اگر سخته،پودر چهار زیره عطاری ها دارن بگیر و یک قاشق روی بشقاب غذات بریز.
💚اسپند وکندر دود کن و عمیق نفسش بکش(اگر یبوست داری زیاده روی نکن که یبوستت بدتر میشه)
💚یبوست اگر داری حتما برطرف کن. چون موندن این زباله ها داخل روده باعث میشه هی روده موادش را جذب کنه و خون آلوده بشه و...
🌱اممما از همه مهمتر آداب خواب چون خواب خوب باعث ساختن بدن میشه🌱
💚دیر نخواب، دیر بیدار نشو
💚گوشی را با خودت داخل رختخواب نبر، نور آبی گوشی و.. روی کیفیت خواب تاثیر منفی داره.حتما هم روی حالت پرواز (یا هواپیما) بذار امواج، بسیار روی مغز تاثیر بدی دارن و مغز را سرد میکنن. اگر مودم دارین حتما خاموش کن
💚قبل از خواب حتما اجابت مزاج داشته باش
💚یک دستمال به گلاب آغشته کن و کنار بالشتت بذار
💚روسری یا کلاه بپوش
💚همون حالت دراز کش مدیتیش کن مسیر تنفست را دنبال کن یا عبارات مثبت با خودت بگو و مناظر طبیعی خوب تصور کن، یا تسبیح بردار وذکر بگو
💚در تاریکی مطلق بخواب تا بدن کاملا به خواب عمیق بره
🌱هر وقت این حالت افسردگی اومد سراغت تند تند لا حول ولاقوة الا بالله را بگو یا تسبیحات اربعه. اونقد تکرار کن تا اون حالت برطرف بشه.
زیاد طولانی نکنم که بتونی عمل کنی.
شاید به نظر سخت بیاد ولی انجامش اونقدرها سخت نیست اگر تبدیل کنی به سبک زندگیت همیشه زندگی خوب و راحتی خواهی داشت من با رعایت همینها افسردگی حاد را مداوا کردم، بدون مشاوره، بدون دکتر و قرص و.. و خداروشکر دیگه هیییچوقت هم عود نکرد
شاد باشید💚