2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043607 بازدید | 88179 پست
سلامی مجدد  شبتون به بخیر  صبح از طریق کشیده شدن موهام توسط گل پسر بیدلر شدم 😐🥲 و نگاه ...

الله قوت ای بانوی موفق 💪 ان شاءالله همممییشه سالم و پر انرژی باشی جان دلم 💖

ای بابا 😥 انقد مهربون نباش خب عشق جاانم 💖

تو برا من غصه میخوری سرت میاد (حکایت چسبونکی!)🤦‍♀️ میخندی هم سرت میاد که مهربونم !!! 😬

عاجزانه ازت خاهش میکنم  پست  قبلی مو اصصصلا نخونی  !! 😆🤪😢🤦‍♀️

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃🏃🏃🏃🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃🏃🏃🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم  میدونی بدیش اینه شروع کردم  تو دستشویی جیش میکنه بیرونم جیش میکنه

سلام عزیزم 

ببخشید من اولین پست مربوطه تون رو ندیدم 😅

کوچولوتون چند وقتشه ؟ زودتر از ۲ سال و نیمگی  خیییلی سخته ها 

والا من سر پسرم  فقط و فقط با این روش نتیجه گرفتم 

قبلا هم فک کنم گفتم  ببخشید دیگه

هروقت که تو دستشویی جیش میکرد  می دویدم  پشت درحیاط   یه خوراکی خوشمزه  مثل کاکائو یا هرچی که دوس داشت   میزاشتم (چیزی که از موجودیش تو خونه اطلاع نداشت ) 

و بهش میگفتم  وااای ببین  توتوها  دیدن  تو دستشویی جیش کردی  و  تو شلوارت  نریخته    برات خوراکی گذاشتن 

و هربار که تو دستشویی جیش میکرد   با کلی ذوق میدوید پشت در   تا ببینه چی براش  آوردن !! 

اممما  وقتی هم که  توی شلوارش میریخت   بازم  میدویید ببینه  توتوها  چیزی  براش  آوردن یا نه  !  که با ظرف خالی مواجه میشد 

و اینگونه بود که در عرض دو سه روز  یاد گرفت 

حس میکردم  این تخیلی بودن موضوع شاید درست نباشه  ولی خب هرچی بود خیلی راحت جواب داد !! 

بمحض اینکه مطمین شدم کامل یاد گرفته  دیگه قضیه رو قطع کردم  گفتم دیگه بزرگ شدی  برات نمیارن 

و به کل موضوعو فراموش کرده بود  

تا اینکه هفته ی پیش  برچسب های اون دوره رو دید ( آخه قبلش  یه دوره ی برچسب زدن هم  داشتیم ما که 

بعد هربار  جیشِش میدادم خودش  به قسمت داخلیِ درب کابینت دستشویی  میچسبوند اما  اصصلا نتیجه بخش نبود ) 

خلاصه با دیدنشون  یاد توتو های اون دوره ش افتاد  😅   

رفت ظرف گذاشت پشت در حیاط  فقط چون بزرگتر شده بجای توتو  گفت فرشته ها برام شاید خوراکی بیارن بازم  چون پسر خوبی ام 😅😆😆

سلام دوستای خوبم انشالله زندگی بر وفق مراد باشه.  هفته ی سختی رو گذروندم، یه هفته کامل اب ندا ...

سلام تولدتو هزاراان باررر تبریک میگم  زهرای قشنگم 💋

بهترین دوست من ❤💖❤

از ته دِللللل شاد باشی همیشه عشق جان و همینطور پرانرژی 💪 به هررررآنچه که میخوای دست پیدا کنی 

امیدوارم مشکل لباسشویی هم تاحالا برطرف شده باشه عزیزم 

سلام منم انشالله میخوام گزارش بدم ازین به بعد بلکه از ین حالتی که هست دربیام  ازصبح که تنبلان ...

سلام عزیزم خوش اومدین 

فقط ببخشید شما چند عدد بچه دارید عایا ؟ 🧐

اگر دارید  چند وقتشونه !!؟

بخدا سونو و آزمایش دادم آخه آبان جراحی داشتم پاروتید

خب پس خیلی هم خداروشکررر  که مشکلِ تیروییدِ بی تربیت نیست !  آخه خودم دچارشم

پس تو  همون  خودتو  تقویت کنی ان شاءالله اوکی میشی عزیزم احتمالا ناشی از کم خونی بعد عمله !!  البته من کی باشم برای تشخیص!  به متخصصین خودش مراجعه کن گل جان 

الله قوت ای بانوی موفق 💪 ان شاءالله همممییشه سالم و پر انرژی باشی جان دلم 💖 ای بابا 😥 انقد مه ...

ممنونم عزیزم .

عه درست میگی اون دفه هم همین شد 😄😄

اتفاقا یبارم یه بنده خدایی در مورد یه موضوع باهام صحبت کرد بعد دقیقا شبش همون اتفاق برام افتاد اصلا هنگ کردم 😅 

نمیدونم چرا اینطوری میشه 😄

ایول به ولت  مامی مورچه جان 😉 من عاااااااشق شخصیت های سرررسختی  مثل شمام  👌💖 و ا ...

تجربه من میگه بعد زایمان به علت ضعف چه روحی چه جسمانی این اتفاق میوفته ، 

پیگیر دریافت ویتامین هات باش صفت و سخت ،

روزانه ورزش هم بکن ولو ۱۵ دقیقه حتی نی نی به بغل . 

سعی کن ده روز یکبار یه نوروبیون خارجی بزنی اگه آمپول رو نمیتونی قرصش رو بگیر ، 

دی هم اگه پایینه هر ۱۵ روز یکبار یک آمپول بزن

کمبود آهن و کم خونی هم بر طرف کن  .

انگار یه چیزای جزئی هستند ولی بعد از برطرف کردنشون انگار دنیات متفاوت میشه .

سلام من همش حس افسردگی دارم و انرژیم کم

شاید برای خیلی ها عجیب و باور نکردنی باشه، ولی ما از چند راه تغذیه میشیم، گوش. چشم. بینی. دهان. لمس.

خیلی مهمه ببینیم از این ورودی ها چی وارد بدنمون میکنیم،چون اینها جسم و روح ما را شکل میدن. 

اینکه چه نوعی می‌شنویم، موسیقی، آواز، اخبار، صحبت‌های روزانه... اگر از نوع بد باشند، جیغ و داد،آلودگی صوتی... باعث سردی بدن میشن ولی اگر با آدم‌های مثبت حرف های خوب و امیدافرین بزنیم، خبرهای خوب موسیقی طبیعی بشنویم بدن گرم میشه. 

اینکه به صحنه های دلخراش، کثیفی، رنگهای تیره، منظره های بد.... نگاه کنیم یا به رنگهای روشن و شاد، آسمان آبی، دریا، سبزه،... تاثیرش در جسم و روح کاملا متفاوته

بوییدن همینطور، بوی بنزین. سیگار آلودگی هوا... ایجاد سودا میکنه وباعث افسردگی میشه ولی نفسهای عمیق بوهای خوش و طبیعی و گرم مثل همون که بانو گفت باعث گرم شدن حسم و روح میشه. 

لمس کردن  دست کسی که دوست داری، در آغوش گرفتن. لمس کردن طبیعت با پای برهنه روی ماسه و خاک، داخل آب راه رفتن.... همه تولید انرژی مثبت میکنه. 

دهان هم که دیگه نگم، خودتون بهتر میدونید، هر چی بخوری همون میشی! 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام من همش حس افسردگی دارم و انرژیم کم

باز تکرار میکنم که(انسان باید به غذایش بنگرد. 24سوره عبس) 

هررررر چیزی که توی کارخانه درست میشه را سعی کن کم کم حذف کنی. یا محدود کن.به جاش مواد طبیعی و تازه مصرف کن. 

ترشیجات و  شوریجات که با سرکه صنعتی درست میشن کلا ممنوع.مواد فریزری، پیتزا. لازانیا. سس مخصصصصوصا مایونز(سم کبد) سرخکر دنی. فست فود. قند وشکر سفید.(به جاش قهوه ای) روغن‌های مایع و مخصوص سرخکر دنی. آب معدنی بازاری. تاجایی که مقدوره کم کن. 

💚به جاش انواع غذاهای سنتی شهر خودتون را درست کن، انواع سوپها و آش های ایرانی. خوراکی هایی که قدیم درست میکردن.

💚دمنوش به لیمو مدتی استفاده کن صبح و عصر یک فنجان. 

💚بادام بسیار برای اعصاب عالیه

💚اگر کم خونی داری، تمام خوردنی های طبیعی شیرین خون‌ساز هستن. خرما. کشمش. شیره. توت.... 

💚ناشتا آب جوشیدن ولرم بخور برای پاکسازی اگر بتونی چند قطره لیموترش طبیعی و کمی عسل داخلش حل کنی و جرعه جرعه بخوری، بعد از 40روز نتیجه را واضح میبینی.(یبوست را هم برطرف میکنه) 

💚همه غذاها را حتما با مصلحاتش استفاده کن. اگر سخته،پودر چهار زیره عطاری ها دارن بگیر و یک قاشق روی بشقاب غذات بریز. 

💚اسپند وکندر دود کن و عمیق نفسش بکش(اگر یبوست داری زیاده روی نکن که یبوستت بدتر میشه) 

💚یبوست اگر داری حتما برطرف کن. چون موندن این زباله ها داخل روده باعث میشه هی روده موادش را جذب کنه و خون آلوده بشه و... 

🌱اممما از همه مهمتر آداب خواب چون خواب خوب باعث ساختن بدن میشه🌱

💚دیر نخواب، دیر بیدار نشو

💚گوشی را با خودت داخل رختخواب نبر، نور آبی گوشی و.. روی کیفیت خواب تاثیر منفی داره.حتما هم روی حالت پرواز (یا هواپیما) بذار امواج، بسیار روی مغز تاثیر بدی دارن و مغز را سرد میکنن. اگر مودم دارین حتما خاموش کن

💚قبل از خواب حتما اجابت مزاج داشته باش

💚یک دستمال به گلاب آغشته کن و کنار بالشتت بذار

💚روسری یا کلاه بپوش 

💚همون حالت دراز کش مدیتیش کن مسیر تنفست را دنبال کن یا عبارات مثبت با خودت بگو و مناظر طبیعی خوب تصور کن، یا تسبیح بردار وذکر بگو

💚در تاریکی مطلق بخواب تا بدن کاملا به خواب عمیق بره

🌱هر وقت این حالت افسردگی اومد سراغت تند تند لا حول ولاقوة الا بالله را بگو یا تسبیحات اربعه. اونقد تکرار کن تا اون حالت برطرف بشه.

زیاد طولانی‌ نکنم که بتونی عمل کنی. 

شاید به نظر سخت بیاد ولی انجامش اونقدرها سخت نیست اگر تبدیل کنی به سبک زندگیت همیشه زندگی خوب و راحتی خواهی داشت من با رعایت همین‌ها افسردگی حاد را مداوا کردم، بدون مشاوره، بدون دکتر و قرص و.. و خداروشکر دیگه هیییچوقت هم عود نکرد 

شاد باشید💚

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ایول به ولت  مامی مورچه جان 😉 من عاااااااشق شخصیت های سرررسختی  مثل شمام  👌💖 و ا ...

رومینای مهربونم ❤️

درکت میکنم که گاهی آدم به خودش میاد و میبینه انگار از خودش و هدفهاش فاصله گرفته و چقدر میتونه سخت باشه 

منم گاهی به این فکر میکردم که مثلا چرا من زود بچه دار شدم و دانشگاه رو نصفه ول کردم و با تاخیر رفتم 

اما بعد از مدتی که یکم منطقی تر نگاه کردم دیدم من فقط اولویت هام رومتفاوت با دوستام چیدم و از دیدگاه خودم (تاکید می‌کنم خودم چون شاید خیلی ها نظرشون متفاوت باشه)  چیدمان خوبی هم بوده،، به هر حال من و دوستام وقتی حول و حوش 30 سالمون بود هم اون مدرک دانشگاه رو گرفته بودیم و هم بچه داشتیم، با این فرق که من یکم بچم رو  زودتر بدنیا آورده بودم، جوان تر بودم و فاصله سنی کمتری داشتم با بچم و... که این برای من اولویت و ارزش بود،

بعدش هم می‌شد برای مقاطع بعدی ادامه تحصیل بدم اما گفتم بیخیال و برم دنبال کار مزون و... اما الان میبینم نه واقعا من بیشتر برای درس خوندن ساخته شدم و این تاخیر هم به خاطر اشتباه تصمیم گیری خودم بوده

تو هم به قول خودت اونقدر  سرسخت هستی که مسیر رسیدن به خود واقعیت  رو پیدا میکنی، حتی با وجود بچه و شهر غریب و شاید محدودیت ها یا مشکلات دیگه ای 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند