2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
سلام دوستان خوبید  من هنوز درگیر از پوشک گرفتنم  هرکی تجربه داره بگه خواهشا

تجربه من اینه که عجل نکن 

هم اعصاب خودت خورد میشه هم بچه استرس میگیره. هم همه جا نجس میشه 

بزار ه. وقت همکاری کرد شروع کن 

بچه ها با هم متفاوت هستن 

پسر اول من دو سالگی همکاری کرد 

اما دخترم رو تحت جوگیری از 18 ماهگی شروع کردم و تااااا 3 سال و نیم درگیر بودم 🤕🤕

دیگه این دو تای آخر رو گیر الکی ندادم، گذاشتم اول بیان تو دسشویی و همکاری کنن و بعد 

اونا هم به بالای 3 سال رسیدن اما دیگه اون همه اعصاب خوردی و نجس کاری نبود 

دخترم تو یک بازه از استرس اینکه تو خونه دسشویی نکنه از طرفی هم تو دسشویی می‌ترسید بیشتر از یک هفته خودش رو نگه داشته بود 

مثل آدمای زائو راه می‌رفت و درد می‌کشید و نمیتونست کاری کنه، دیگه به حدی رسید گفتیم اصلا پوشکش کنیم فقط راحت شه اما دیگه تو پوشک هم نمیتونست 

یادمه روز آخر خونه مادرشوهر بودیم دو تا سرویس دارن هی از این سرویس به اون سرویس راه می‌رفت و گریه میکرد و می‌پیچید به خودش 

آخر دیگه با بدبختی و کمک و خونریزی تونست دفع کنه 😢

اما خواهر زادم هنوز یک سال ونیمه نشده بود، خودش دسشویی داشت گریه میکرد و میرفت دم دسشویی که ببریمش،، دیگه به خواهرم گفتیم بازش کرد و خیلی راحت از پوشک گرفته شد 

اگر بچتون همکاری نمیکنه رهاش کنید 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اینم ویو من 🤪 فرش و مبل رو جمع کردم که کف رو تمیز کنم  اول  یه چای بخورم تا بعععععد 😄 ...

و تامام 🤞

فعلا عکسش رو میزارم بعد گزارشش رو کلی مینویسم که با کارای دیگه زیاد به نظر بیان 🤪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب سلامی دوباره ما غذا خوردیم اشپزخونه رو تمیز و مرتب کردم بعد برم چایی دم کنم زیر کرسی بخوریم 😍الانم میرم نماز بخونم 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

ممنون از نظرات همگی

معلوم نیست تاکی این حساسیت به بو باقی بمونه،ممکنه دو هفته دیگه خوب سه ،ممکنه تا آخر بارداری باشه

برای همین نمیتونم منتظر بمونم تموم شد به کارام برسم

بعد چند روز کنار گذاشتن پایان نامه ،تصمیم گرفتم یواش یواش پیش برم ،هرروز هر چقدر شد ولی هرروز کار کنم حالا یا نیم ساعت یا سه ساعت .ولی آهسته و پیوسته تو همین روزا به پایان برسونم ،اخه منتظرم بچه ها برن مدرسه کارکنم دو سه ساعت پیوسته و با تمرکز،که امسال همه اش به دلایل مختلف تعطیله،پس در کنار بچه ها کم کم کار میکنم ‌

کشو و کمد لباس خودم و همسر رو فوق العاده مرتب کردم ،دورریز زیادی در نیومد😟

باید یه بار دیگه به حوصله و با تمرکز بررسی کنم،فعلا مرتب و خوشگل شد

فهمیدم سرخ کردنی خیلی اذیت می‌کنه .قرار گذاشتیم فعلا چیزی سرخ نکنیم تا چند روز حتی سیب زمینی،ببینیم چطور میشه

در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
سلام دوستان خوبید  من هنوز درگیر از پوشک گرفتنم  هرکی تجربه داره بگه خواهشا

شاید هنوز از نظر مغزی  ( تحلیل و اینا ) آماده نیست 

اگه همکاری نمیکنه صبر کن چند ماه دیگه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
و تامام 🤞 فعلا عکسش رو میزارم بعد گزارشش رو کلی مینویسم که با کارای دیگه زیاد به نظر بیان 🤪

خدا قوت  خسته نباشید 

فرشت این جوریم میکنه 😍😍😍😍

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خب سلامی دوباره ما غذا خوردیم اشپزخونه رو تمیز و مرتب کردم بعد برم چایی دم کنم زیر کرسی بخوریم 😍الا ...

به به چه تمیز و مرتبه 😍😍😍😻😻😻😻 

خب وقتی قهوه ای شد تازه تازه  بزنیم اضافه کنیم نمیسوزه؟  من خیلی تو آبگوشت ناواردم و دلم ...

نباید خیلی تیره بشه باید جا داشته باشه که وقتی پیاز را ریختی و مقداری تفت دادی به رنگ دلخواه برسه. 

اگر رنگ آرد روشن باشه آبگوشت رنگش روشن میشه و جالب نمیشه، اگر خیلی تیره کنی هم آرد میسوزه. 

من زیاد متوجه نشدم منظورت از سوختن چیه؟ 

امیدوارم توضیح من واضح باشه. 

ظاهرا الان موضوع شوید پلوئه وقتی رسید به آبگوشت از اولین مرحله کامل توضیح میدم دوباره. 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
این دستور رو اولین باره میبینم👌👌👌 میخواستم بدونم چون بعد از قهوه ایی شدن آرد پیازو اضافه میکنید آ ...

پست قبلی برای شهرزاد توضیح دادم. 

آره واقعا غلیظ و خوشمزه میشه فقط آرد زیاد نباشه که زیادی غلیظ میشه و روغنها محو میشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
زهرا بانو و آذر جان لطفاً من و راهنمایی کنید  رومینا جون ممنون ازت ی دو روزی میشه روزانه حداقل ...

سلام

ببخشید من متوجه نشدم مشکلتون چیه؟ 

کاملا مجلسی طور😁👍 

تمیزکاری آشپزخانه ات عالی بود خدا قوت 👌👌

خب سلامی دوباره ما غذا خوردیم اشپزخونه رو تمیز و مرتب کردم بعد برم چایی دم کنم زیر کرسی بخوریم 😍الا ...

خدا قوت 😍😍

خدا قوت  خسته نباشید  فرشت این جوریم میکنه 😍😍😍😍

سلامت باشی 😊