2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043537 بازدید | 88177 پست

سلام چه تاپیک قشنگ و پرانگیزه ایی😍😍

میشه منم عضوتون بشم ❤️??

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
سلام چه تاپیک قشنگ و پرانگیزه ایی😍😍 میشه منم عضوتون بشم ❤️??

سلام 

خیلی هم عالی 😍

خوش اومدین

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشگاه خیلییی خوبه  😍😍😍 هر شب خواب میبینم تو باشگام 😁 من که دو ماه نمیرم  میخوام ار ه ...

اره واقعا باشگاه عالیه ،مخصوصا اینکه مربی حرفه ای و با تجربه داشته باشیم ، 

و برای کسایی که کمر درد و زانو درد و گردن درد دارن فعلا بهتره چند ماهی پیلاتس برن تا درمان بشن . 

بعد کلاسهای دیگه 

من اسمم مریم ۲۴سالمه و به دختر دوساله به اسم دریا دارم ❤️❤️

عاشق وسایل قدیمی هستم و تمیزکاری 😍

اهل مشهد هم هستم 

خوشحالم که اومدم تو جمعتون 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

راستی من عاشق عکاسی و عکس گرفتنم 🥰🥰

اینم به عنوان اولین گزارشم :

اول صبح تشک هارو جمع کردم من تختم و جمع کردم لحافت قدیمی رو زمین پهن میکنم میخابیم ♥️

بعد رفتم برای خودم و دخترم صبحانه کره و خرما لقمه گرفتم 🥰

اشپزخونه و اتاقا و هال از شب قبل مرتب بود 

ناهار عدسی گذاشتم 😋

شلغم هم گذاشتم بپزه

بعد نماز اول وقت +زیارت عاشورا و سجده شکر 🥰

ناهار دخترم و یدونه شلغم پخته رو له کردم با عدسی و یکم ابلیمو و کره دادم خورد خداروشکر 🍋

دیشب بساط کرسی و درست کردیم با همسرم اونو چیندم 😍قشنگ قدیمی قدیمی شد حتما براتون عکس میزارم ♥️♥️

الانم رفتم به دوش گرفتم و دریا خابید 🍓

برم یکم به خودم برسم و بعد همسرم میرسه که غذا بخوریم 😍

من عاشق گزارش دادنم ابجیم امروز  اینجارو بهم معرفی کرد

سلام منم انشالله میخوام گزارش بدم ازین به بعد

بلکه از ین حالتی که هست دربیام 

ازصبح که تنبلانه تو گوشی به سربردم فقط یه ناهار درستی م ویه پتو گذاشتم توآب که بشورم

ازین به بعد🤛

اول رو پله ها رو جارو کنم

پتو رو بشورم

دوروبر مرتب کنم

شستن ظرفهای ناهار

گردگیری آشپزخونه

مرتبی لباسها

ومرتبی کلی خانه

جاروی کلی

گردگیری

ش لباسها