2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوم گلا خیلی تاپیک رو دوست دارم فوق‌العاده انرژی میده به منم کمک میکنید راهنماییم کنید؟ م ...

من به بوی کباب حساس بودم  تا یک سال بعد زایمانم بود و رفع شد 

راستش شرایطط سخته ، به نظرم هفته ای یه بار کمکی بگیر برا کارهای آشپزخونت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
😂😂 باز خوبه حداقل یه طرفو تمیز کرده همه رو برده اونور

من فکر کردم شهرزاد  میخواد اون یه طرف رو تمیز کنه   عکس بزاره  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام     گزارش دیروزم 

با پسرم درس کار کردم 

شام پختم    نهار داشتیم 

فقط تو نی نی سایت بودم و خوابیدم 

هیچ کار مفیدی نکردم 

دوست دارم فعال باشما   مغزم اجازه نمیده   فعلا به همین منوال دارم سن میکتم یه هفته   یک هفته ای دو کیلو چاق شدم😐  روحیم خراب باشه فقط میخورم ....

سلام عزیزم بله خودم هستم خوشوقتم از آشناییتون البته که همچنان مهمان دارم 🤭🤭اما نسبت به قبل کمتر ...

سلام جانم خوشحالم از بودنتون😍

چقدر عالی که هنوز کمکتون میکنن خدابرای هم حفظتون کنه ،اللهی هرجا که باشید سلامت و خوشبخت باشید🤲🤲

عکس قبل و بعدی که قولشو داده بودم. البته تو یه روز نیست

به به خدا قوت 

عکس بعد رو هم دیدم،اما چون نوشته نداشت رو این ریپلای کردم 

چه آشپزخونه خلوت و جذابی 😍 عاشق آشپزخونه هاییم که هیچی رو کابینت‌ها نیست 

راستی اگر همسرم بود به عنوان مامور بهداشت میگفت چرا نایلون خرید ها رو اپن گذاشتی،، 

اعتراف کنم منم فقط وقتی هست بیشتر مراعات میکنم 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام خانوم گلا خیلی تاپیک رو دوست دارم فوق‌العاده انرژی میده به منم کمک میکنید راهنماییم کنید؟ م ...

سلام و تبریک بابت نی نی که تو راه دارید 

درمانش هم فقط صبر 😅 باید بگذره دورانش، حدودا 4 ماه صبر میخواد و همکاری خانواده 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
این چند وقته که نبودم خیلی درگیری ذهنی پیدا کرده بودم بابت خونه و کارهامون که هر چی داشتیم رو فروختی ...

این پست شما من رو باز یاد یکی از قدیمیای اینجا انداخت اسم کاربریش آرتین یا آرتین جون بود فکر کنم ایشونم وقتی بودن گفتن قرار با همسرشون کار کنن ولی بعدش یهویی دیگه نیومدن،نظم زندگیشو دوست داشتم ،اسپند دود کردن اول صبحش و تماشای طلوع خورشد😍(شاید بقیه دوستان هم یادشون باشه)

😂😂 باز خوبه حداقل یه طرفو تمیز کرده همه رو برده اونور

آره دیگه همینم ازش بعید بوده 🤦‍♀️

این پست شما من رو باز یاد یکی از قدیمیای اینجا انداخت اسم کاربریش آرتین یا آرتین جون بود فکر کنم ایش ...

بله که یادمونه 

آرتینجون بود اسم کاربریش 

حالش هم خوبه خداروشکر 

من به بوی کباب حساس بودم  تا یک سال بعد زایمانم بود و رفع شد  راستش شرایطط سخته ، به نظرم ...

من تو بارداری دوقلوهام تا بعد زایمان بدم میومد ویار و بدحالیم هم به جای سه ماه هفت ماه طول کشید 😅 از بوی سوسیس و کالباس فراری بودم به نظرم فقط بوی سیر میدادن که من اون موقع ها از بوش بدم میومد و امان از موقعی که میخواستن برا غذا سیر استفاده کنن😥😥

ولی بقیه بارداریام از هیچی بدم نیومد و حتی اون حال بهم خوردگی اول صبح رو که معمولا دارن نداشتم 

بله که یادمونه  آرتینجون بود اسم کاربریش  حالش هم خوبه خداروشکر

چقدر خوبه که از هم خبر دارید😍😍

وخدا رو شکر که خوبن🤗🤲

پس اینم بپرسم شاید خبر داشته باشید ازش کاربر سورملینا؟؟بغزیاش با دخترش برام جالب بود من اصلا بلد نیستم با بچه ها بازی کنم